Προς το περιεχόμενο

mp3 player

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Oχι κε Γιαννη ' date=' ειναι αρκετες .

Ιριβερ δαγκωτο αρα :grin:

Ευχαριστω :)

υ.γ. Απο τιμες που κυμαινονται τα μπ3 πλειερς της ιριβερ ,στο περιπου ?[/quote']

Δυστυχώς αυτό το "iRiver δαγκωτό", το άκουγα κι εγώ πριν αγοράσω mp3 player και τελικά επηρεάστηκα αρκετά. Ως κάτοχος του iRiver H10 έχω να πω ότι αν είναι έτσι τα καλύτερα mp3 players της αγοράς, δεν θέλω ούτε να φαντάζομαι πως είναι τα υπόλοιπα.

Δεν λέω, ομορφούλι το H10 αλλά έχει πολλά αρνητικά. Είχα γράψει ορισμένα σε παλαιότερο post (στο θέμα "Αγορά mp3 player 1GB" αν θυμάμαι καλά), όμως ευχαρίστως τα ξαναγράφω αν ενδιαφέρεστε. Πάντως σε γενικές γραμμές το θεωρώ λίγο παραπάνω από μέτριο. Εντωμεταξύ, από την ημέρα που το αγόρασα προσπαθώ να του αναβαθμίσω το firmware αλλά δεν τα καταφέρνω με τίποτα (πάντα διακόπτεται το κατέβασμα στο 20%). Αυτό το λέω γιατί ναι μεν η iRiver έχει συχνά firmware updates, αλλά τι να το κάνω αν δεν μπορώ να τα κατεβάσω; Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία ακόμη και όταν είναι κλειστό!!! (Το διαπίστωσα με τον άσχημο τρόπο: η μπαταρία ηταν στο 50% και το έκλεισα. Μετά από 24 ώρες πήγα να το ανοίξω αλλά η μπαταρία είχε τελειώσει..).

Όπως έχω ξαναπεί, θέλω να γράψω review για το H10 αλλά περιμένω μπας και καταφέρω να του κάνω firmware update μέσα στο 2005...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς αυτό το "iRiver δαγκωτό"' date=' το άκουγα κι εγώ πριν αγοράσω mp3 player και τελικά επηρεάστηκα αρκετά. Ως κάτοχος του iRiver H10 έχω να πω ότι αν είναι έτσι τα καλύτερα mp3 players της αγοράς, δεν θέλω ούτε να φαντάζομαι πως είναι τα υπόλοιπα.

Δεν λέω, ομορφούλι το H10 αλλά έχει πολλά αρνητικά. Είχα γράψει ορισμένα σε παλαιότερο post (στο θέμα "Αγορά mp3 player 1GB" αν θυμάμαι καλά), όμως ευχαρίστως τα ξαναγράφω αν ενδιαφέρεστε. Πάντως σε γενικές γραμμές το θεωρώ λίγο παραπάνω από μέτριο. Εντωμεταξύ, από την ημέρα που το αγόρασα προσπαθώ να του αναβαθμίσω το firmware αλλά δεν τα καταφέρνω με τίποτα (πάντα διακόπτεται το κατέβασμα στο 20%). Αυτό το λέω γιατί ναι μεν η iRiver έχει συχνά firmware updates, αλλά τι να το κάνω αν δεν μπορώ να τα κατεβάσω; Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία ακόμη και όταν είναι κλειστό!!! (Το διαπίστωσα με τον άσχημο τρόπο: η μπαταρία ηταν στο 50% και το έκλεισα. Μετά από 24 ώρες πήγα να το ανοίξω αλλά η μπαταρία είχε τελειώσει..).

Όπως έχω ξαναπεί, θέλω να γράψω review για το H10 αλλά περιμένω μπας και καταφέρω να του κάνω firmware update μέσα στο 2005...[/quote']

Μιας και το εχεις να ρωτησω δυο πραγματακια...Βιντεο παιζει ??? Τις φωτο πρεπει να τις βαζουμε μεσα με καποια ορισμενη αναλυση για να φαινοντε στην οθονη του ???

Οσα αρχεια εβαλα μεσα χθες μπορεσα και τα ειδα μονο απο τον browser.Απο την επιλογη mousic δεν τα βρηκα καπου...Εκανα κατι λαθος ???

Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:

Οχι, δεν καταλαβες .

Το δαγκωτο δεν πηγαινε στο μοντελο αλλα στην μαρκα -την ιριβερ δλδ .

Αυτο ,και αυτο που διαλεξα απο την σελιδα που εδωσε ο georgeadams (thanks :) ) πως σας φαινονται ?

Δυστυχώς αυτό το "iRiver δαγκωτό"' date=' το άκουγα κι εγώ πριν αγοράσω mp3 player και τελικά επηρεάστηκα αρκετά. Ως κάτοχος του iRiver H10 έχω να πω ότι αν είναι έτσι τα καλύτερα mp3 players της αγοράς, δεν θέλω ούτε να φαντάζομαι πως είναι τα υπόλοιπα.

[/quote']

και εγώ ρε γμτ έχω διαβάσει διάφορα ψιλο-προβληματάκια που σε καθημερινή βάση είναι όντως ενοχλητικά και το περίμενα το H10 πως και πως.

το ipod γιατί να μην έχει FM? :(

Μιας και το εχεις να ρωτησω δυο πραγματακια...Βιντεο παιζει ??? Τις φωτο πρεπει να τις βαζουμε μεσα με καποια ορισμενη αναλυση για να φαινοντε στην οθονη του ???

Οσα αρχεια εβαλα μεσα χθες μπορεσα και τα ειδα μονο απο τον browser.Απο την επιλογη mousic δεν τα βρηκα καπου...Εκανα κατι λαθος ???

Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:

-> Βίντεο δεν παίζει.

-> Εγώ έκανα το λάθος να βάλω μια τεράστιας ανάλυσης εικόνα, και φυσικά δεν την έδειξε καθόλου καλά. Υποθέτω πως όσο μικρότερη η εικόνα, τόσο καλύτερα θα την δείχνει, αν και δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά από τόσο λίγες ίντσες!

-> Δυστυχώς, αυτό με το music είναι το πλέον ενοχλητικό. Για να βάλεις τη μουσική στον player και να παίζει σωστά, από την επιλογή Music (χωρίς αυτή την επιλογή χάνεις το 75% της λειτουργικότητας του H10), πρέπει να ... (κρατήσου) ... χρησιμοποιήσεις το iRiver Plus! Μόνο με το πρόγραμμα της iRiver (ή με Media Player 10 υποθέτω) αντιλαμβάνεται σωστά ο player τη μουσική. Μη με ρωτάς γιατί. Άβυσσος η ψυχή των κατασκευαστών του...

-> Βίντεο δεν παίζει.

-> Εγώ έκανα το λάθος να βάλω μια τεράστιας ανάλυσης εικόνα' date=' και φυσικά δεν την έδειξε καθόλου καλά. Υποθέτω πως όσο μικρότερη η εικόνα, τόσο καλύτερα θα την δείχνει, αν και δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά από τόσο λίγες ίντσες!

-> Δυστυχώς, αυτό με το music είναι το πλέον ενοχλητικό. Για να βάλεις τη μουσική στον player και να παίζει σωστά, από την επιλογή Music (χωρίς αυτή την επιλογή χάνεις το 75% της λειτουργικότητας του H10), πρέπει να ... (κρατήσου) ... χρησιμοποιήσεις το iRiver Plus! Μόνο με το πρόγραμμα της iRiver (ή με Media Player 10 υποθέτω) αντιλαμβάνεται σωστά ο player τη μουσική. Μη με ρωτάς γιατί. Άβυσσος η ψυχή των κατασκευαστών του...[/quote']

Σε ευχαριστω...Κι εγω ελεγα οτι σαν αρχαριος ... στο αθλημα εγω εκανα μ@λ@κιες με το copy-paste τα mp3 με χρηση του windows explorer.

το ότι, παρότι εμφανίζεται σαν εξωτερικός σκληρός δίσκος και μπορείς να μεταφέρεις οποιοδήποτε αρχείο και να το δεις/ακούσεις από την επιλογή browser, χρειάζεσαι το iriver plus για την επιλογή music έχει μια λογική εξήγηση: το iriver plus και το H10 συγχρονίζουν μια βάση δεδομένων. αυτό σημαίνει ότι περνάς χύμα 1000 τραγούδια και χωρίς να κάνεις τίποτα περισσότερο, απλά με τον συγχρονισμό της database, αυτή η συλλογή μπαίνει σε μια σειρά στο mp3 player, δηλαδή μπορείς να ψάξεις ανά τραγουδιστή, άλμπουμ, είδος μουσικής, τίτλος, κτλ. γιαυτό δίδεται η επιλογή SyncNow, σαν να ήταν ένα PDA! εάν δεν θέλεις τη δυνατότητα database, τα παιρνάς χύμα!

εγώ που πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ, οι πωλητές ήταν ενθουσιασμένοι με την συσκευή! Και τα δύο παιδιά στα ηλεκτρονικά μου είπαν ότι την αγόρασαν την προηγουμένη για το εαυτό τους!!??! είναι πραγματικά εντυπωσιακή και η αίσθηση, η αφή, η οθόνη είναι απλά πολυτέλεια!

@paschalia: μην πάρεις CD, πήγαινε μια βόλτα από το Πλαίσιο και τσέκαρε το!

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=957&Nav_Section_Id=779&Catalog_Id=1&Product_Id=254889&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...