pananag Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Για να είμαι κυριολεκτικός δεν γίνεται καθόλου εγγραφή... Αγόρασα 2 δίσκους PLATINUM DVD+R DL 2.4x και προσπάθησα να τους γράψω με το Nero 6.6.0.3. 'Οταν ήταν να ξεκινήσει να γράφει το DL δισκάκι μου πετούσε μήνυμα να βάλω το σωστό τύπο δίσκου (DVD+R DL) ενώ το δισκάκι ήταν ήδη στο tray.Από την επιλογή disc info του μενού Recorder είδα ότι αναγνώριζε το δισκάκι ως CD χωρητικότητας 579 mb... Το ίδιο συνέβη και με το δεύτερο δίσκο.Δοκίμασα και με το cloneDVD αλλά και πάλι τίποτα. Τι να κάνω? Αναβάθμιση firmware?Αν ναι , πιο firmware και απο που?
nautilus7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Πες μας ποιο firmware έχεις και δες από το dvd identifier τον κατασκευαστή του δίσκου.
pananag Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 To firmware είναι το 3.03 και το DVD identifier μου βγάζει ως κατασκευαστή την Ritek Corp.
pananag Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Αργκ... Βρήκα τη λύση.Δεν έφταιγε ούτε το firmware,ούτε το δισκάκι αλλά το ξερό μου το κεφάλι που νόμιζε ότι είχε εγκαταστήσει το Nero 6.6.0.3 ενώ είχα ξεμείνει στο 6.0.0.15 νομίζω. Μόλις εγκατέστησα το 6.6.0.3 το δισκάκι αναγνωρίστηκε κανονικά.
nautilus7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 To firmware είναι το 3.03 και το DVD identifier μου βγάζει ως κατασκευαστή την Ritek Corp. Δεν υπάρχει έκδοση firmware 3.03. Να ξέρεις πάντως πως τα ritek δεν είναι και τα καλύτερα DL δισκάκια. Επειδή έχω και εγώ κάποια προβλήματα με αυτά τα δισκάκια, μπορείς να κάνεις ένα tranfer rate test με το nero cd-dvd spped να μας πεις τα αποτελέσματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.