Προς το περιεχόμενο

εξωτερικός σκληρός 200 gb με 96 ευρώ!

panasonic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο πλαίσιο:

Κατασκευαστής : MAXTOR

Χωρητικότητα : 200GB

Μέσος Χρόνος Αναζήτησης Δεδομένων : <9.0ms

Max Ρυθμός Μεταφοράς Δεδομένων : 133MB/s

Buffer : 8MB

RPM : 7200

Εγγύηση : 2 έτη

Η συσκευασία περιλαμβάνει: τον σκληρό δίσκο, καλωδιοταινία, βίδες, software, οδηγίες.

post-20848-12906292088_thumb.gif

Δημοσ.

Νομίζω "βρωμάει" από χιλιόμετρα ότι πρόκειται για τα γνωστά "τυπογραφικά λάθη" , για τα οποία δε φέρνει ποτέ ευθύνη η εταιρεία.Σωστά;;;;;;!!!!!!

:lol:

Δημοσ.

Που λέει ότι είναι εξωτερικός;

IDE δίσκος είναι, σε συσκευασία retail όπως τους βγάζει τον τελευταίο καιρό η Maxtor.

Δημοσ.

Είναι τόσο ευπαθή τα προϊοντα της σημερινής καπλάζουσας τεχνολογίας όπου έχω φτάσει σε σημείο να εξετάζω πρώτα την εγγύηση & το support που θα μου παρέχει η εκάστοτε εταιρία για ένα συγκεκριμένο είδος και μετά τις επιδόσεις του.

Ο maxtor με τα 2 έτη εγγύησης φαντάζει λίγος μπροστά στον seagate με τα 5.

Δημοσ.

Συμφωνοι, αλλα ειδικα για τους δισκους, αν χτυπησει σε 3 χρονια πχ. μαλλον τα data θα κλαις (που δεν τα καλυπτει η εγγυηση) και οχι τον δισκο του οποιου η τιμη θα εχει υποτριπλασιαστει.

Δημοσ.

Φίλε eurander δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις όπως επίσης και τι σχέση έχει η εγγύηση με το backup των δεδομένων.

Δημοσ.

Θελω να πω οτι αν σου χτυπησει ο δισκος αυτο που ειναι πιο σημαντικο ειναι οτι εχασες τα δεδομενα σου. Αν σε καλυπτει η εγγυηση θα σου αλλαξουν το δισκο, αλλα τι να το κανεις αφου τα εχασες που τα εχασες τα δεδομενα. Θεωρω την επισκευη/επιδιορθωση του δισκου σε 5 χρονια ασκοπη γιατι ο δισκος θα ειναι απαρχαιωμενος.

Με βαση τον παραπανω συλλογισμο, ειτε ο δισκος εχει 2 χρονια εγγυηση, ειτε 5, ειτε 105 χρονια, κατα τη γνωμη μου, δεν εχει διαφορα αφου το σημαντικο ειναι τα δεδομενα και οχι το κοστος του δισκου σε 2,5,105 χρονια.

Αρα, καλυτερα να εχεις ενα δισκο που εχει λιγοτερες πιθανοτητες να χαλασει σε πρωτη φαση.

Δημοσ.

Ιde εσωτερικος ειναι σε retail box , καλυτερα πηγαινε για seagate εχουν 5 ετη εγγυηση.

@eurander : ορισμενες εταιριες , καταστηματα κλπ τους ενδιαφερει μια τετοια μεγαλη εγγυηση. Ο home user αν εχει τον ιδιο δισκο 5 χρονια ... ετσι οπως τρεχει η τεχνολογια , πρεπει να ειναι αδιαφορος

Δημοσ.

@eurander : για πες μας μια εταιρια που σου δινει πισω τα δεδομενα σου ακομη και στο ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ....!!

Δημοσ.

Ουτε ισχυριστηκα οτι υπαρχει τετοια εταιρια, ουτε ξερω αν υπαρχει.

Επαναλαμβανω το επιχειρημα μου:

Η διαρκεια της εγγυησης κατα τη γνωμη μου δεν ειναι σημαντικη για τους δισκους. Αναφερομαι στον home user.

Περισσοτερο σημαντικη ειναι η εν γενει αξιοπιστια του δισκου.

Επισης δεν ισχυριστηκα οτι ξερω (περα απο τις προσωπικες μου εμπειριες) ποιοι δισκοι ειναι πιο αξιοπιστοι απο ποιους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...