Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο Πληκτρολογιο.Ποιο?

Greator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια σκεφτομαι να παω να αγορασω ενα ασυρματο πληκτρολογιο οχι για κανενα αλλο λογο αλλα υπαρχει προβλημα τεχνικο(δεν φτανει το καλωδιο εκει που θελω να το τοποθετησω).

Ωστοσο το σκεφτομαι γιατι εχω ασχημες εμπειριες απο ασυρματα ποντικια που επρεπε καθε μιαμιση βδομαδα να αλλαζω μπαταριες.Αλλα αυτο ηταν πριν δυο χρονια...

Εχουν αλλαξει καθολου τα πραγματα?Εχετε να προτεινετε καποιο καλο με μεγαλη αυτονομια?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπερα.Εγω εχω αυτο εδω http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=89&Nav_Section_Id=89&Catalog_Id=1&Product_Id=225915&Merchant_Id=1&sts_cid=3

και αλλαζω μπαταριες καθε 2-3 εβδομαδες.Τωρα ειναι και ποσο το χρησημοποιηεις.Εγω το χρησημοποιω απο 1 εως 6 ωρες την ημερα.Ελπιζω να βοηθησα:).

Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο είναι προσωπική σου υπόθεση!

Η καλύτερη λύση είναι να πας στην Αθήνα, να μπεις σ' ενα Πλαίσιο - Multirama κ.ο.κ. και να αρχίζεις να δοκιμάζεις. Όταν λέω να δοκιμάζεις εννοώ αν σε βολεύει και για το πόσο ευχάριστη βρίσκεις την αίσθηση των κουμπιών!

Εγώ σε παραπέμπω σε Μ$: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.575575

ή σε αυτο που σου πρότεινε ο φίλος manosone

Δημοσ.
οχι για κανενα αλλο λογο αλλα υπαρχει προβλημα τεχνικο(δεν φτανει το καλωδιο εκει που θελω να το τοποθετησω).

Αν ο λογος ειναι μονο αυτος νομιζω υπαρχουν κλαωδια προεκτασης για να κανεις τη δουλεια σου. :smile: :smile:

Δημοσ.

file Greator exw to MS wireless Optical desktop 2 kai den mporw na pw oti petaw k apo xara!

Oxi apo 8ema mpatariwn, mia fora exw alla3ei sto mouse edw k polous mhnes, alla apo 8ema euais8hsias parembolwn. Eidika kinhto thlefwno konta....asta na pane...

Bebaia den exw empeiria apo polla wireless mouse-keyboards (mono allo ena set ths logitech exw doulepsei).

Genika den 8a pw xalia alla polles fores mou exei spasei ta neura...

As sou poune k alloi th gnwmh tous...isws tuxainei!

Δημοσ.

Ένα καλώδιο προέκταση στα 2-3 μέτρα είναι σίγουρα η φθηνότερη λύση...

Ωστόσο αν θέλεις να αναβαθμηστείς σε κάτι ποιό ποιοτικό τότε μια λύση από MS, Logitech, BTC θα σε καλύψει.

Οι μπαταρίες αλλάζουν κάθε 2-3 μήνες ανάλογα με την χρήση και με ένα σετ επαναφορτιζόμενες κάνεις μια χαρά την δουλειά σου.

Επίσης οι εταιρείες έχουν δημιουργήσει διάφορα σετ με έξτρα λειτουργίες ανάλογα την δουλειά που το θέλεις, π.χ. Multimedia, office, κά.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια ρε παιδια! :-)

Το κακο ειναι οτι δουλευω πολλες ωρες στον υπολογιστη (εκτελει χρεη υπολογιστη στουντιο μουσικης) οποτε θα εχω αρκετα μεγαλη καταναλωση μπαταριας. Ενταξει αν ειναι να αλλαζω καθε τρεις μηνες παει κι ερχεται αλλα αν ειναι για καθε ενα-1 1/2 μηνα δεν το συζητω...

Αν καποιος εχει να προτεινει καποιο μοντελο με το οποιο δουλευει αρκετα και εχει μεγαλη αυτονομια τοτε ας το προτεινει.

Μιας και ο φιλος gokal μιλησε για παρεμβολες εχω ακουσει οτι αυτα τα ασυρματα πήκτρολογια/ποντικια μπορει να προκαλεσουν παρεμβολες/θορυβο σε ηχητικο εξοπλισμο κατι που θα ειναι καταστροφη για μενα οπως καταλαβαινετε.Οποτε πρεπει να το ψαξω και αυτο.

Αν δεν βρω ακρη θα καταφυγω στη λυση της προεκτασης που μπορει στο τελος να ειναι η καλυτερη...

Δημοσ.

Ego pantos exo to Optical Desktop Pro 2 kai den to allazo me tipota. Me exei volepsei afantasta. Apo aytonomia to exo peripou 1 xrono kai akoma den exo allaksei mpataries sto keyboard kai exo allaksei 2 fores sto mouse me xrisi kathimerini 2 ores to ligotero (polles fores kai polles perisoteres ores). Episis oson afora tis paremvoles apo ta kinita, to diko mou to afino peripou 30-40 pontous apo ton dekti kai den exo paratirisei kanena provlhma ektos an pao to kinito akrivos dipla ston dekti kai me paroun thlefono allios kai dipla na einai an den xtypaei den yparxei kanena provlhma.

Δημοσ.

egw exw tis logitech to lx700 kai oson afora gia tis mpataries idika tou pontikou, den xriazetai na tis alazw epidi mou exi idiki basi na to bazw panw kai na fortizontai otan den to xrisimopoiw (nomizw oti paromia basi exei kai to lx500 Logitech).Oson afora twra tis wres pou to lytourgw den kserw na sou pw, exei perasi kai diastima 13 wrwn pou na min to exw bali gia fortisi. Oso gia to pliktrologio to xrisimopoiw edw kai kana mina kai den mou exei emfanisi kanena problima oson afora tis mpataries tou. Gia paremboles den exw paratirisi tpt. Genikos exw mini euxaristimenos alla edwsa konta 90 euro gia na to parw.

Δημοσ.

Ισως η καλυτερη λυση αφου ασχολεισε με ηχο,θα ειναι να το επιμηκυνεις με αλλο καλωδιο,ωστε να μην ρισκαρεις παρεμβολες κ.α!Ομως εσυ ξερεις πιο καλα:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...