Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα μετά από merge με PartitionMagic

gagtzer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα το σκληρό μου (έναν 80άρη WD) χωρισμένο σε 3 μέρη,ένα για τα Windows,ένα για Linux και ένα σαν αποθηκευτικό χώρο.Όλα καλά μέχρι χτές που αποφάσισα να βγάλω το Linux.Πάω λοιπόν στο PartitionMagic και το βάζω να ενώσει το Linux partition με το swap και όλο αυτό με το D: που ήταν η αποθήκη.

Κι ενώ όλα φαινόταν ΟΚ,μου έδειχνε οτι στο τέλος θα έχω ένα C: και ένα D: με όλα τα δεδομένα μέσα,κάνω apply,τελειώνει η όλη διαδικασία χωρίς λάθη και έχω ένα C: και ένα D: το οποίο αναγνωρίζει σαν unassigned space!!!

Και ρωτάω,υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτήσω τα δεδομένα που είχα πριν στο D: ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα για recovery δεδομένων,και ποιό;Οποιαδήποτε ιδέα θα είναι χρήσιμη!!!!

Δημοσ.

Σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να δοκιμάσεις πρώτα ένα partition recovery πρόγραμμα, και στην περίπτωση που δεν βρει τα partitions να χρησιμοποιήσεις κάποιο Data Recovery πρόγραμμα.

Σε κάθε περίπτωση σου προτείνω να κατεβάσεις το

Hiren's Boot CD το οποίο όπως θα δεις έχει της παναγιάς τα μάτια...

Καλή τύχη !!

Δημοσ.

@gagtzer: Δυστυχώς η διαδικασία που ακολούθησες ήταν επόμενο να φέρει την καταστροφή. Ζητώντας Merge μιας NTFS και μιας ext3 (π.χ), ο μόνος τρόπος να ενοποιηθεί ο χώρος κάτω από κοινό filesystem είναι το format.

(Το σωστό θα ήταν delete τις Linux partitions και resize την NTFS).

Τα εργαλεία που προτείνουν οι φίλοι παραπάνω είναι πολύ καλά, αν δεν τα καταφέρουν κάνε ένα search στο Insomnia (ή ζήτα να το κάνουμε για λογαριασμό σου: Καταλαβαίνω σε τι κατάσταση βρίσκεσαι, κι η κατάσταση αυτή δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος) για κάποια επιπλέον.

Καλή τύχη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...