tsiartas Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 -------------------------------------------------------------------------------- Είμαι σε φάση να πάρω ένα domain(π.χ. http://www.to_onoma_mou.gr). Αγοράζοντας το domain θα με ενδιεφερε να το κρατήσω και μακρυπρόθεσμα. Θα ήθελα εφόσον έχω το συγκεκριμένο domain να έχω και μία διεύθυνση email της μορφής info@to_onoma_mou.gr ή contact@to_onoma_mou.gr. Γνωρίζει κανείς αν: 1)Είναι αυτό εφικτό? 2)Αγοράζοντας το domain αποκτώ και το δικαίωμα χρήσης όλων των mail με αυτή την κατάληξη? 3)(Οι γνώσεις μου είναι περιρισμένες. Παρόλα αυτά, μέσα από αρκετό ψάξιμο, έχω καταφέρει να στήσω ένα server με την βοήθεια του no-ip.(έχω DSL 384 Dynamic IP)) Θα χρειαστεί να στήσω και κάποιο mail server? Μπορεί αυτό να αποφευχθεί με μία λύση της μορφής: ότι mail είναι για το info@to_onoma_mou.gr να πηγαίνει στον λογαριασμό μου στο hotmail π.χ.? Παρακαλώ βοηθήστε!!! Είμαι απελπισμένος
daidalus Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 1.Ναι 2.Ναι για όσο θα έχεις το domain δικο σου 3.Αν θες να μοιράσεις λογαριασμούς σε άλλους και να συνδεονται στον server σου ναι χρειάζεσαι να στήσεις mail server.Αν δεν έχεις εταιρεία hosting (που μάλλον δεν έχεις αν αγοράσεις μονο το domain) τότε δεν νομίζω να μπορείς να το κάνεις forward στο hotmail σου ευκολα χρειάζεσαι πάλι server.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.