Προς το περιεχόμενο

Πλήρης απογοήτευση από την ποιότητα των σημερινών HDD...

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την Western Digital.

Όλα πάντοτε πήγαιναν ρολόι.

Ο πρώτος μου δίσκος ήταν Maxtor και τσουρουφλίστηκε.

Ένας άλλος δίσκος για έναν Dreambox ήταν επίσης Maxtor κι εκείνος τσουρουφλίστηκε.

Από τότε έχω πάρει 4 Western Digital και όλοι πάνε με 1000.

Οι Maxtor ζαστένονται περισσότερο, να μην ξαναπάρεις.

Τώρα για τα DVD εγώ χρησιμοποιώ τα Smartbuy, Princo και Benq και δεν έχω κανένα παράπονο.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το άλλο πρόβλημα είναι ότι κρατάω αρχείο αλμπουμ με το albumplayer (αξίζει να το κοιτάξετε) και έχω περασμένα 1400 άλμπουμ σε ΜΡ3 με τα covers τους' date=' πολλά από αυτά scannarismena από μένα.. Πάνω από 200 ώρες δουλειάς & 62GB ιδανικά σορταρισμένα & τέλεια οργανομένα άλμπουμ......[/quote']

ouaaaaoouuuuu....!!!!!!!!!

Δημοσ.

μετά από πολλούς δίσκους έχω καταλέιξει στο εξής συμπέρασμα. Όλες οι μάρκες είναι το ίδιο αξιοπιστες και οτι το οτι σε μένα μου έχουν χαλάσει και WD και Maxtor δεν σημαίνει οτι δεν είναι αξιοπιστοι. Απλά έτυχε, και έτυχε σε μένα. Κακή παρτίδα, κακή φουρνιά δεν ξέρω.

Πάντα καλό ειναι να έχουμε backup. Και σε όσο το δυνατόν ποιοτικότερο μέσο. Και προς τον φίλο που γράφει για τα smartbuy, princo να του πω οτι πρέπει να είναι πολυ προσεκτικός με τις συγκεκριμένες μάρκες και να θυμίσω οτι το οτι επειδή ένα cd/dvd γράφτηκε καλά δεν σημαίνει οτι ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ και καλά και ακόμα περισσότερο δεν σημαίνει οτι ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ καλα μετά απο μερικους μήνες.

Δημοσ.

Και γω τα ιδια προβληματα εχω, νομιζα οτι η western digital εφτιαχνε δισκαρες αλλα ο μυθος καταρηφθηκε οταν εσκασαν 2x80gb jb μαζι και εμεινα χωρις δισκο για ενα 48ωρο , βλεπεις διαλεξαν και την ημερα σαββατο μεσημερι να το παθουν! Τεσπα αφου μου τους αλλαξαν στο Πλαισιο , αγορασα την ιδια μερα και ενα δισκο της seagate για να δοκιμασω...

Σαν κατασκευη ειναι καλος , δεν κανει πολυ θορυβο εκτος απο το γνωστο σφυριγμα , χτες ομως αρχισε να κανει ενα θορυβο σαν να χτυπαει κατι μεσα... δεν ακουγεται πολυ δυνατα , αλλα ειμαι σιγουρος οτι 8α τον παρω και αυτον στο χερι.

Ολες οι εταιριες ειναι κατεστραμενες... αδιαφορουν για τα δεδομενα μας και το ενδιαφερον τους στραφηκε στην πυκνοτητα/αποθηκευτικο χωρο...

Δημοσ.

Ετσι οπως παμε βλεπω να κραταμε το backup του backup, ω backup!

Γιατι αμα περιμενουμε αξιοπιστια απο τις εταιριες...

Κατα τα αλλα τα ωραια μας λεφτακια τα θελουν...

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια μικρή παρέμβαση.

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρονια δεν βγάζουν τους δίσκους όπως άλλοτε. Όσο για αυτό που αρκετοί λένε ότι οι WD είναι οι καλύτεροι, προσωπικά πιστεύω ότι είναι από την προσωπική εμπειρία του καθενός και μονο. Δόξα το θεό ο Seagate μου μια χαρά πάει :) Ο πρώτος HDD που είχα (της IBM) βγήκε off πάνω στο χρόνο, αντικαταστάθηκε επιτυχώς αλλα και ο δεύτερος τα ίδια (κρίμα gt είχε περάσει η εγγύηση). Πλέον παίρνω Seagate που δίνουν το περισσότερο χρόνο για εγγύηση και έχω ακούσει τα λιγότερα για αυτούς.

Αυτό που έχω να πω (και το άφησα τελευταίο για να σας μείνει) είναι : Back up ΌΣΟ το δυνατόν πιο συχνά !

Δημοσ.

το πρόβλημα δεν ειναι η διαδικασία του backup, αλλα το ΠΟΥ θα το παιρνεις το backup!!! Δηλαδη καλά ολα αυτα, αλλα εδω πχ. ξεκιναμε να παρουμε backup σε εναν δισκο που ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για backup (o Maxtor one touch) και μου βγαινει off σε 13-14 χρήσεις !!!!! Δηλαδη ακραιο!!!!

Μετα γραφεις σε DVD, και την επομενη μερα πας να τα διαβάσεις και σου βγαζει οτι δεν τα διαβάζει!!! Ritek, TY ειναι καλές, αλλα που ξέρεις τί γινεται?

Δεν με εχει πιασει φοβία για τα δεδομένα μου, απλα ειναι τραγικό το να μην μπορείς να βρεις ενα μέσο να παρεις το backup σου σαν ανθρωπος!!! Και οταν εχεις αφιερωσει ωρες και ωρες δουλειάς, ειναι τρελη ηττα πχ καποια μέρα να χάσω εγω ολα τα album μου επειδη ΚΑΙ οι 2 δισκοι που τα έχω τα επαιξαν!!! :(

Παντως για χρήστες με φωτογραφικη μηχανη και DSL προτεινω την υπηρεσία Streamload. Με 5 μόλις δολλάρια το μήνα (κοντα 3.5 ευρω) σου δίνει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ storage και 1gb download limit. Μπορείτε και με 10 δολλάρια να έχετε 10gb download αλλα αν το θέλετε μονο για storage δεν εχει νόημα.

Εκεί εχω ανεβάσει εγώ τις φωτογραφίες μου (8 gb!) και αν γίνει η στραβη ΚΑΙ στους 2 δίσκους αλλα ΚΑΙ στα 2 DVDR που τις έχω γράψει τουλάχιστον ξέρω οτι δεν θα τις χάσω τελείως!... :)

Δημοσ.

Παντως για χρήστες με φωτογραφικη μηχανη και DSL προτεινω την υπηρεσία Streamload. Με 5 μόλις δολλάρια το μήνα (κοντα 3.5 ευρω) σου δίνει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ storage και 1gb download limit. Μπορείτε και με 10 δολλάρια να έχετε 10gb download αλλα αν το θέλετε μονο για storage δεν εχει νόημα.

Εκεί εχω ανεβάσει εγώ τις φωτογραφίες μου (8 gb!) και αν γίνει η στραβη ΚΑΙ στους 2 δίσκους αλλα ΚΑΙ στα 2 DVDR που τις έχω γράψει τουλάχιστον ξέρω οτι δεν θα τις χάσω τελείως!... :)

Δημοσ.

Από εμέ μόνο δύο αλλαγές δίσκων από το 1998 ( παλιότερους δεν έχω ευκαιρία να κοιτάξω...σιγά την όρεξη να κοιτάξω π.χ. τον 3GB Seagate Medalist :D )

Ένας Maxtor DiamondMAX Plus 8 40GB ( από τους πρώτους που αποδείχθηκαν ελαττωματικούτσικοι ) [ και αλλάζονταν όπως και να 'χει από την Maxtor ]

Και ένας DiamondMAX Plus 9 80GB που έφαγε...μια βαρβάτη τούμπα πριν 2 μήνες.

Δημοσ.

Stoys parapano xtypimenoys gia tin WD prostheste kai 2 X 200Gb SATA

O enas tapaixe teloios kai o allos exei smart error

diladi kalomeleta ki erxetai

To kako me toys neoys diskoys einai oti logo xoritikotitas

den xereis poy na toys kaneis backup.

Ante kane backup 400Gb.

kai ypotithetai oti exo kai alloys 2WDX200Gb sata + IDE

na do gia poso akoma!

Δημοσ.

Εγώ για backup χρησιμοποιώ Smart Sync Pro (ώστε να παίρνει μόνο ότι έχει αλλάξει) και φυσικά δύο (2) δίσκους. Ο ένας στο γραφείο και ο άλλος στο σπίτι.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να παίρνεις backup δεδομένα 120GB που έχω εγώ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς εμπιστεύομαι την WD στα backup μου και μέχρι τώρα δεν με έχει προδώσει.

Δημοσ.

Σου επιτρέπει απεριόριστο upload?

Δημοσ.

Mia erwthsh sxetikh me ola ayta re paidia pou me apasxolei... to oti xalane ta eisagomena hlektrika kai hlektronika einai thema DEH (perierges taseis ktl...) h logw b' poiothtas pou pairnoun oi antiproswpoi???eidika apo germania pou exw proswpikh empeiria blepw megalh diafora stis pithanotites epiviwshs enos ylikou.

Δημοσ.
Σου επιτρέπει απεριόριστο upload?

Ναι το upload ειναι απεριόριστο εδω και 2 μηνες!

Γι'αυτο λεω ειναι καλή φαση, αλλα γι'αυτο χρειάζεται και η DSL γιατι αντε κανε upload με 56k!

Δεν ξερω αν οι αντιπρόσωποι παίρνουν Β stock.. Κάτι μου φαινεται ειχε ακουστεί για κάποιο μαγαζί εδω αλλα δεν υπάρχουν αποδείξεις και αρα δεν το αναφέρω καν.

ΚΑΝΕΝΑΣ δισκος πάντως δεν αγοράστηκε απο εκεί ουτως η άλλος.

Στο γραφείο έχω και εγω 2 δίσκους αλλα ειναι 80άριδες και τι να πρωτοβάλω? Επίσης δεν θελω να έχω φωτογραφίες εκει γιατι ναι μεν ειμαι στη μηχανογράφιση και αρα κανενας δεν πρόκειται να πιασει το PC μου να το σκαλίζει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ασε γιατι έχω και διαφορες περίεργες και δεν λεει.

Δημοσ.

JohnnieB (εχεις καμια σχεση με λιμς?) δεν ξερω αν έχει σχέση η δεη, παντως ολοι οι δίσκοι που ανέφερα υποστηρίζονταν απο ενα UPS (της APC, Ecllipse και το άλλο δεν ξερω τι ειναι) εκτος απτον Maxtor...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...