billpeppas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 den to katalava-anyway ! Mademoiselle - Do You Love Me [ it's a song ]
mademoiselle Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 i know-isws kati se parepempse safto pou den katalava
mandate Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Γιώργος Μαργαρίτης -Ο παραβάτης Υ.Γ.ταιριάζει και με τα παραπάνω---παραβάτης για ένα παράνομο δεσμό;p
mademoiselle Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 kai oxi tpt allo alla akouw afti ti stigmi kai katalavaineis..taxidi ths falainas apistefto-enas kosmos megalos-to paidi-oi geranoi apo kappa vita-miss piouzi..ti na prwtograpsw
Freddie Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 otidhpote apo Tzouganaki!!!!!!!!!!!!!!!
CirqueDuS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Ρεμπούτσικα - αρκετά κομμάτια Dulce Pontes - Concao do mar Αnne Clark - Poem Without Words II Rene Aubry - CD Plaisirs d'amour Apocalyptica - Unforgiven, Nothing Else Matters την ώρα αυτή ...αυτά
boutsak Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 @Freddie: Αλήθεια τη βρίσκεις με Τζουγανάκη? Διονυσίου: Ταξιτζής, Παλιατζής, Άκου βρε φίλε, Και τότε μόνος, Καλύτερα μαζί σου και τρελός, μας υποχρέωσες, της γυναίκας η καρδιά (SOS) Καρράς: Νύχτα Ξελογιάστρα, Κατεδαφίζεται (SOS), Περιττό να σου πω, Με ρωτάς αν χαθείς, Είσαι παντού, Έχω ανάγκη να βγω, Μη χαθείς, Νύχτωσε κ'απόψε, Αν ήταν όλες τους σωστές (SOS) Κιάμος: Όλα τα live cd του Σκουλάς Βασίλης: Άγρια Πουλιά Μοχολιού: Δεν κλέω για τώρα Χριστοδουλόπουλος: Όνειρα, Εσύ ότι πεις, Βάλτε φωτιά στο χωρισμό Δημητρίου: Οι χωρισμένοι Αυτά προς το παρόν μου έρχονται με μια πρώτη σκέψη. Επίσης δυο μπουκλαια ουίσκυ, το σταχτοδοχείο μέχρι πάνω και από το παράθυρο σιγά σιγά να βγαίνει ο ήλιος...
greg_m Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 anathema - regret dream theater - space dye vest porcupine tree - arriving somewhere but not here savatage - when the crowds are gone (live kata protimisi) kai believe gathering - black light district archive - again (15lepti version)
tntdynamite23 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 raised Fist : Dedication, Get This Right. Breaking Me Up pro-pain: Implode dry Kill Logic: Root (me Ayto Kian Ksespas...!)
metalmike Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 anathema - regretΛεω κι εγω,ειχα ανησυχησει πως κανεις δεν θα τους ελεγε και κοντευα να τρελαθω!Oτιδηποτε απο τους λατρευτους anathema λοιπον (η αγαπημενη μου μπαντα μακραν) και οτιδηποτε gothic συναισθηματικοερωτικο...
greg_m Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 anathema - One Last Goodbye kai Pulled under at 2000 Metres a Second
Kleanthis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Βασικά, υπάρχουν τραγούδια που καλύπτουν πολλές κατηγορίες μαζί, μιας και δεν είναι αμιγώς μελαγχολικά, αλλά και οργής - ξεσπάσματος. Προσωπικά θα γράψω μερικές,σχετικά, <<καθαρόαιμες>>, επιλογές θλιμμένων ασμάτων. Ο απόλυτος ύμνος, ωδή στη μελαγχολία - θλίψη: Joan Baez - Diamonds & rust και ενδεικτικά κάποιες προτιμήσεις Marianne Faithfull - So sad Ν. Άσιμος & Χάρις Αλεξίου - Το παπάκι Jewel - Foolish games Τάνια Τσανακλίδου - Μαμά γερνάω ( Υ.Γ. , ακουστική έκδοση ) Mono - Life in Mono ( Great expectations O.S.T. ) Αλκίνοος Ιωαννίδης - Βυθός The secret garden - Adagio, Ode to simplicity Τάνια Τσανακλίδου - Στα κόκκινα φώτα του μπαρ Anathema - Βetter off dead ( και άλλα,πάρα πολλά, για να τ' αναφέρω ) Βλάσσης Μπονάτσος - Το χειροκρότημα ( και κάποια άλλα...υπέροχη μελαγχολική χροιά ) Joan Baez - Famous blue raincoat [ Diamonds & Rust in the Bullring ( Live ) ] Ξύλινα Σπαθιά - Σιωπή Joan Baez - Babe,I'm Gonna Leave You Δημήτρης Κοντολάζος - Μην κάνεις όνειρα για μένα, Όλα τα 'δωσα για σένα Lake of tears - Forever Autumn Πέγκυ Ζήνα - Χωρίς γυαλό Lionel Richie - Hello, Μy endless love Χάρις Αλεξίου - Βήμα, βήμα Φλέρυ Νταντωνάκη - Yesterday και μερικά περισσότερο ερωτικά και λιγότερο θλίψης: Stevie B - Because I love you Ρίτα Σακελλαρίου - Ένα τραγούδι πες μου ακόμα Richard Marx - Right there waiting for you Ρίτα Σακελλαρίου - Σώσε με Sade - No Ordinary Love Ρίτα Σακελλαρίου - Μην κλαις αγόρι μου UFO - Bella donna Σταμάτης Γονίδης - Αυτό το τραγούδι Styx - Boat on the river
sotalotsopa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 anathema -fragile dreams και αλλα καλα (αλλα τα εχετε πει σχεδον ολα :-p)
fallen_angel82 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 James Blunt - Goodbye my lover Evanescence - My immortal Αλκίνοος Ιωαννίδης - Αρκετά κομμάτια!!! Μιχάλης Χατζηγιάννης - Πολλά κομμάτια! Κυρίως το Μη μ'ονειρευτείς! Σταμάτης Γονίδης - Αρκετά κομμάτια! (Το άσχετο?!?!) Αλλά όπως λέει και Φλόρα στους Δυο ξένους : "Καλή η κλασσική μουσική αγόρι μου, αλλά ο πόνος θέλει λα ματζόρε!".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.