Xwrotaktis Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Πιστεύω το SOLDIER OF FORTUNE είναι ότι πρέπει για τις μεγάλες καταθλίψεις
apollsim Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Εγω παντως οταν ειμαι σε τετοια κατασταση βαζω τερζη και πλουταρχο
Godfath3r Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Εγω παντως οταν ειμαι σε τετοια κατασταση βαζω τερζη και πλουταρχο Mαζί με whiskey? :grin: @Xwrotaktis, το κομμάτι αυτό των Deep Purple έχει αναφερθεί πολλές φορές στο τόπικ...Είναι ότι πρέπει για να κόψεις την φλέβα σου.Σε κάνει να στεναχωριέσαι και να παθαίνεις κατάθλιψη ακόμη κιαν δεν έχεις τίποτα!!!!!
thefirestarta Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Oasis - Live Forever The Cure - Open The Cure - End The Cure - Apart Travis - Why does it always rain on me
john1987 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 τερζης- ο παλιοκαιρος μητροπανος-θαλασσες μπιθικωτσης-καυμος,επισημη αγαπημενη u2-one scorpions-when the smoke is going down deep purple-soldier of furtune pink floyd-wish you were here iron maiden-wasting love deep purple-highway star(ασχετο!)
nthanasis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Vazo to enthimion to deutero cd ta teleutaia tragoudia kai polla alla komatia tou Arxonta.... Pera apo auto me alkinoo, pix lax k.a
Dark_Sage Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 tsigara, ouiski.....kai fysika PLOUTARXOS....kai to blemma na koitaei exsw apo to parathiro..... Kalutera tragoudia tou Ploutarxou (basika ola tou ta tragoudia gia autes tis periptwseis einai oti prepei apla xsexwrizw kapoia) se autes tis periptwseis: To Gramma, Poio monopati, Ax bre kardia, Mipws sou zitisa polla, Otan tha feugeis, To kalutero paidi...... kai apo to teleutaio tou cd "O egwismos..."
giorgio_g Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 carlos santana-maria den ine oti to komati ine toso apisteuto ,oso oti apla thimizi kalokeri ke trela skinika!!!!!!!!!!!!! :razz: :razz: :razz:
AfterForever Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Μετά από 4 σελίδες τόπικ νομίζω πως κάνουμε ένα λάθος. Πρέπει να μας διευκρινήσεις τι ακούσματα έχεις για να σου πούμε τι κομμάτια να κατεβάσεις. Ο ένας σου λέει Πέγκυ Ζήνα και ο άλλος Katatonia ας πούμε. Βγάλε άκρη. Οπότε: τι ακούσματα έχεις; ΥΓ. Προς το φίλο που είπε για Katatonia & Discouraged Ones: το συγκεκριμένο γκρουπ δε θα' λεγα πως βγάζει λύπη, αλλά ένα άλλο, πολύ συγκεκριμένο συναίσθημα, κάτι σε μελαγχολία, κάτι σε υποτονικότητα...μοναδικό πάντως! Ας προσθέσω και εγώ κάτι πάντως : Opeth - Damnation Blackfield - Blackfield The Gathering - Leaves Apocalyptica - Faraway Axel Rudi Pell - Broken Heart Draconian - Arcain Rain Fell (όλο το album) Evergrey - I'm Sorry Green Carnation - A Blessing In Disguise Rough Silk - Subway Angel's Caravan Saturnus - Inflame Thy Heart & Loss (In Memoriam) Within Temptation - Restless Αυτά από μελαγχολία / λύπη / σκατά ψυχολογία. Τώρα από θυμό, ό,τι σου'ρχεται από συγκροτήματα και δίσκους δυναμίτες, άκουσέ το. Προτείνω: Hatebreed, Caliban, Lamb Of God, Killswitch Engage, Cataract (απίστευτο το 2ο τους), Slayer το τελευταίο και άλλα πολλά Προσωπική άποψη: καλοκαιράκι ήρθε οπότε είναι καιρός για αγνό hard-rock / heavy-metal, το οποίο και μελαγχολικό είναι σε σημεία, και πουτ@νι@ρικο εκεί που πρέπει και κυρίως βγάζει μια αγνίλα, μια αγνή μελαγχολία. 2 προτάσεις : 1) Ozzy Ozzbourne - Bark At The Moon 2) Talisman - Genesis Κατέβασε το Slow Down από το 1 και από το άλλο κατέβασε ΟΠΩΣ+ΔΗΠΟΤΕ τα Mysterius και το Give Me A Sign για να καταλάβεις τι εννοώ...Αγνά πράγματα! Καλές ακροάσεις
manosone Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Συνεχιζω το θεμα μιας και το εψαχνα για να δω τι τραγουδια ειπαν οι αλλοι. μιχαλης χατζηγιαννης - δεν φευγω simon and garfunkel - sound of silence depeche mode - enjoy the silence duran duran - save a prayer active member - ti allo fovasai active member - λιγα λογια ασιμος - μπαταρια apocalyptica - nothing else matters(και ολα τα slow) system of a down - question(η μελωδια δεν ειναι ηρεμη,αλλα εμενα μου βγαζει ενα συναισθημα που δεν μπορω να το εκφρασω πληρως) ενδελεχεια - δεν θελω να θυμαμαι αφηρημενη οχθη - κοντα σου θα'ρθω (το κατεβαζετε απο εδω http://www.spikesixtyniner.com/html/mp3.html ) σιδηροπουλος - ολα τα "μπλουζ" πρασσιν αλογα - στιγμες και αλλα που δεν μου ερχονται τωρα...
Godfath3r Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 A,και όποιο cd γράφει επάνω Radiohead... :-P Δεν υπάρχει πιό γλυκιά μελαγχολία!!!
Fantasy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μίλτο Πασχαλίδη & Tracy Chapman & πολλά χαρτομάντηλα (πλάκα κάνω!!!)
mademoiselle Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 STEREO NOVA. mono.me sinthlivoun-exw orkistei na min xanakousw k ftaiei afto.
billpeppas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 STEREO NOVA. mono. Ευτυχώς δεν είπες το Do You Love Me ( από το nickname σου )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.