Προς το περιεχόμενο

Tragoydia otan eiste synais8hmatika fortismenoi.

mert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω παντως οταν ειμαι σε τετοια κατασταση βαζω τερζη και πλουταρχο

Mαζί με whiskey? :grin:

@Xwrotaktis, το κομμάτι αυτό των Deep Purple έχει αναφερθεί πολλές φορές στο τόπικ...Είναι ότι πρέπει για να κόψεις την φλέβα σου.Σε κάνει να στεναχωριέσαι και να παθαίνεις κατάθλιψη ακόμη κιαν δεν έχεις τίποτα!!!!!

Δημοσ.

τερζης- ο παλιοκαιρος

μητροπανος-θαλασσες

μπιθικωτσης-καυμος,επισημη αγαπημενη

u2-one

scorpions-when the smoke is going down

deep purple-soldier of furtune

pink floyd-wish you were here

iron maiden-wasting love

deep purple-highway star(ασχετο!)

Δημοσ.

tsigara, ouiski.....kai fysika PLOUTARXOS....kai to blemma na koitaei exsw apo to parathiro.....

Kalutera tragoudia tou Ploutarxou (basika ola tou ta tragoudia gia autes tis periptwseis einai oti prepei apla xsexwrizw kapoia) se autes tis periptwseis:

To Gramma, Poio monopati, Ax bre kardia, Mipws sou zitisa polla, Otan tha feugeis, To kalutero paidi...... kai apo to teleutaio tou cd "O egwismos..." :cry: :-(

Δημοσ.

Μετά από 4 σελίδες τόπικ :) νομίζω πως κάνουμε ένα λάθος. Πρέπει να μας διευκρινήσεις τι ακούσματα έχεις για να σου πούμε τι κομμάτια να κατεβάσεις. Ο ένας σου λέει Πέγκυ Ζήνα και ο άλλος Katatonia ας πούμε. Βγάλε άκρη.

Οπότε: τι ακούσματα έχεις;

ΥΓ. Προς το φίλο που είπε για Katatonia & Discouraged Ones: το συγκεκριμένο γκρουπ δε θα' λεγα πως βγάζει λύπη, αλλά ένα άλλο, πολύ συγκεκριμένο συναίσθημα, κάτι σε μελαγχολία, κάτι σε υποτονικότητα...μοναδικό πάντως!

Ας προσθέσω και εγώ κάτι πάντως :

Opeth - Damnation

Blackfield - Blackfield

The Gathering - Leaves

Apocalyptica - Faraway

Axel Rudi Pell - Broken Heart

Draconian - Arcain Rain Fell (όλο το album)

Evergrey - I'm Sorry

Green Carnation - A Blessing In Disguise

Rough Silk - Subway Angel's Caravan

Saturnus - Inflame Thy Heart & Loss (In Memoriam)

Within Temptation - Restless

Αυτά από μελαγχολία / λύπη / σκατά ψυχολογία. Τώρα από θυμό, ό,τι σου'ρχεται από συγκροτήματα και δίσκους δυναμίτες, άκουσέ το. Προτείνω:

Hatebreed, Caliban, Lamb Of God, Killswitch Engage, Cataract (απίστευτο το 2ο τους), Slayer το τελευταίο και άλλα πολλά

Προσωπική άποψη: καλοκαιράκι ήρθε οπότε είναι καιρός για αγνό hard-rock / heavy-metal, το οποίο και μελαγχολικό είναι σε σημεία, και πουτ@νι@ρικο εκεί που πρέπει και κυρίως βγάζει μια αγνίλα, μια αγνή μελαγχολία.

2 προτάσεις :

1) Ozzy Ozzbourne - Bark At The Moon

2) Talisman - Genesis

Κατέβασε το Slow Down από το 1 και από το άλλο κατέβασε ΟΠΩΣ+ΔΗΠΟΤΕ τα Mysterius και το Give Me A Sign για να καταλάβεις τι εννοώ...Αγνά πράγματα!

Καλές ακροάσεις

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Συνεχιζω το θεμα μιας και το εψαχνα για να δω τι τραγουδια ειπαν οι αλλοι.

μιχαλης χατζηγιαννης - δεν φευγω

simon and garfunkel - sound of silence

depeche mode - enjoy the silence

duran duran - save a prayer

active member - ti allo fovasai

active member - λιγα λογια

ασιμος - μπαταρια

apocalyptica - nothing else matters(και ολα τα slow)

system of a down - question(η μελωδια δεν ειναι ηρεμη,αλλα εμενα μου βγαζει ενα συναισθημα που δεν μπορω να το εκφρασω πληρως)

ενδελεχεια - δεν θελω να θυμαμαι

αφηρημενη οχθη - κοντα σου θα'ρθω (το κατεβαζετε απο εδω http://www.spikesixtyniner.com/html/mp3.html )

σιδηροπουλος - ολα τα "μπλουζ"

πρασσιν αλογα - στιγμες

και αλλα που δεν μου ερχονται τωρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...