firegarden Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Κι εγω το εχω εδω και παρα πολυ καιρο.Σε Ρ2Ρ το βρηκα και μαλιστα εχω 2 εκδοσεις:την κανονικη και το "fast" remix.
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 to my december eixe kykloforisei se ena apo ta cd-singles. alla tragoudia episis "akykloforita" einai ta And One High Voltage Carousel Part Of Me Technique Step Up Its Going Down to my december kai to high voltage yparxoun remixarismena sto reanimation. -LP Addict here too!- http://www.linkinpark.com/site.php
DimAslan Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Sting - Fragile Beethoven - Moonlight Sonata Τερζής - Μάνα G'n'R - Don't Cry Και άλλα αρκετά, αλλά αυτά μου' ρχονται τώρα
Marcos Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Tindersticks - Ειδικά το "Tiny Tears" - Γενικά Tindersticks
punky Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Πολλά από τα προαναφερθέντα φυσικά όπως Linkin Park και Tindersticks αλλά στα 2 τελευταία χρόνια που δεν λέω να φύγω από το κακό mood ή αυτό δεν με αφήνει (όπως το δει κανείς), η "καλύτερη" παρέα είναι οι Bush: Swallowed, Greedy Fly, Machinehead, The Chemicals Between Us, Mouth, Letting The Cables Sleep.
GrMikeD Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Stratos Dionusiou: Pigaine me opou theleis taksitzi
firegarden Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Bush:Letting The Cables Sleep. Ειδικα το mix απο το Cafe del Mar ειναι καταπληκτικο.
punky Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Ειδικα το mix απο το Cafe del Mar ειναι καταπληκτικο. Συμφωνώ. Πραγματικά καταπληκτικό.
mert Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Πολύ ανταπόκριση και το downloading έχει πάρει φωτιά συνεχίστε παιδιά!!
javaneze Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 η "καλύτερη" παρέα είναι οι Bush Ksexases na anafereis ta poly anwtera, warm machine kai best of Glycerin :wink:
tzes Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 στις μεγάλες καταθλίψεις και για ηρεμία Loreena Mckennit ή αλλιώς παλιά rockάκια balads
punky Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Ksexases na anafereis ta poly anwtera' date=' kai best of [b']Glycerin[/b] :wink: Νομίζεις φίλε μου. Δεν ξέχασα. Θέλω να ξεχάσω. Γιατί όταν με ρώτησε πρώτη φορά γιατί, αυτό της έστειλα "must be your skin that i'm sinking in". sorry. περίεργη μέρα... και μιας και ξαναποστάρω, Paul Weller - Wild Wood
Nicko_McBrain Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Κατσιμίχες - Μην Γυρίσεις Πολλά των Πυξ Λαξ και Διάφανα Κρίνα - Ζωή σαν την δικιά μου Διάφανα Κρίνα - Ρίξτε τις καρδιές σας στα σκυλιά Διάφανα Κρίνα - Έγινε η απώλεια συνήθεια μας Νίκος Παπάζογλου- Φεύγω
ki8aristas_SteL Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 apo Dream Theater to through her eyes, Dream Theater - hollow years Pantera-Cemetary Gates Joe Satriani-Until we say goodbye
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.