ifrit Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Βάζω τα άπαντα των Πυξ-Λαξ και τελειώνει η υπόθεση
The_player Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Rene Aubry - Apes La Pluis Michael Nyman - The piano Χανομαι εντελως...
paschalia Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 (Σε οσους ΔΕΝ αρεσουν ,ας κρατησουν τα σχολια για την παρτη τους . Ευχαριστω) Αφροδιτη Μανου -- Ενα καλοκαιρι Ολυμπιανς - Πασχαλης -- αρκετα τους Πλουταρχος -- ποιο να αφησεις απεξω ? Ρεμος -- Εκρυψα το προσωπο μου -//- -- Τι σου'χω κανει Κοτσιρας -- Ξεπεσμενος αγγελος -//- -- Εγω δεν σε κατηγορω Τοσα καλοκαιρια (δεν θυμαμαι ποιος το λεει) Αλεξιου -- Κρατα για το τελος -//- -- Πανσεληνος Ιωαννιδης -- Μη φοβηθεις την φωτια Πρωτοψαλτη -- Εξοδος κινδυνου Ρεμος -- Δεν εχω που να παω Μπιθικοτσης -- Τι να αφησεις απ'εξω ? Νταλαρας -- μια απ'τα ιδια Καζαντζιδης -- επισης το ιδιο Βανδη -- αρκετα κομματια της Πεγκυ Ζηνα -- επισης αρκετα Κανσας -- Dust in the wind Μαρινελλα ,Χατζιγιαννης , Μοσχολιου, Θεοδωριδου Σφακιανακης -- Παρα παρα πολλα του Τερζης ,Πορτοκαλογλου . Rollings stones -- Angie Πουλοπουλος -- Απαντα Queen -- Bohemian rapsody K.α .
lazaross Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Συγγνωμη για το offtopic αλλα ειναι αυτα τραγουδια λυπης και θλιψης;;:shock::shock: αχμ.. για να δουμε τι λεει ο τιτλος του thread : " Tragoydia otan eiste synais8hmatika fortismenoi. " . ποσο φαινεται οτι διαβασες τον τιτλο' date=' εε?? και ναι, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ , ειναι τραγουδια θλιψης. δλδ οταν ακους εσυ το fly by γελας? τοτε τι να πω, αλλα η κοινωνια " χαζεψε " εδω λεμε την γνωμη μας, κατανοητο? και εμενα πολλα τραγουδια που λετε δεν μου φαινονται λυπητερα , αλλα τα σχολια μου τα κραταω μεσα μου, οπως ειπε και η paschalia. Σε οσους ΔΕΝ αρεσουν ,ας κρατησουν τα σχολια για την παρτη τους επισης Blue - One love , Πεγκυ Ζηνα - Ματωνω , Θανος Πετρελης - Μη σταματας, Metallica - Nothing Else Matters.
firegarden Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 αχμ.. για να δουμε τι λεει ο τιτλος του thread : " Tragoydia otan eiste synais8hmatika fortismenoi. " . ποσο φαινεται οτι διαβασες τον τιτλο, εε?? Μαλλον εσυ δε διαβασες γιατι το παιδι μιλαει για τραγουδια θλιψης, λυπης κι εσυ του προτεινες boy-band dance tracks. και ναι' date=' ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ , ειναι τραγουδια θλιψης. δλδ οταν ακους εσυ το fly by γελας? τοτε τι να πω, αλλα η κοινωνια " χαζεψε " [/quote'] Συμφωνω, η κοινωνια εχει χαζεψει.Παραθετω τους στιχους του επους της μελαγχολιας "Fly by" All dressed up you're good to go Checkin your style from head to toe Hooked up and natural You're feelin beautiful 9 times out of 10 you know Late night club like a video with the Hot stuff - top stuff - we got stuff oh What a night (night) So far (far) Pullin up curb side in your car (your car) What a sight (sight) You are (are) Think I know somewhere we can park After dark Chorus: System up with the top down Got the city on lockdown Drive by in the low ride Hands high when we fly by System up with the top down Got the city on lockdown Drive by in the low ride Hands high when we fly by Fly by, fly by, fly by, fly by Girl it's time to let you know I'm down if you wanna go We can take it nice and slow We got until tomorrow UK style UK flow We got you hot like Whoa With the hot stuff - top stuff - we got stuff What a night (night) So far (far) Pullin up curb side in your car (your car) What a sight (sight) You are (are) Think I know somewhere we can park After dark Chorus... I'll tell you this for a fact, fact A lot of ladies step up on a fat track Leave ya fella in the corner With his starter cap, Show him how to act Show me love Where you at? What a night So far Pullin up curb side in your car What a sight You are Think I know somewhere we can park After dark Eιναι ολοφανερη η συναισθηματικη φορτιση που προερχεται απο παιδικα τραυματα,ανεκπληρωτες επιθυμιες και σακατεμενα ονειρα.Ο πεσιμισμος που διεπει το κομματι μονο με ποιημα του Καρυωτακη μπορει να συγκριθει. Η θλιψη ειναι διαχυτη σε ολους τους στιχους του κομματιου (ειδικα εκει που λεει Think I know somewhere we can park). Ζητω ταπεινα συγγνωμη για το λαθος μου. εδω λεμε την γνωμη μας' date=' κατανοητο? [/quote'] Ναι ρε μεγαλε κι εγω τη γνωμη μου ειπα.Κατανοητο;;; Για να μη το μαμησουμε τελειως το τοπικ του παιδιου,εγω το σταματαω εδω.Αν θες να το συνεχισεις,υπαρχουν και τα ΡΜ.
haris_ch02019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 .....Ιωαννιδης -- Μη φοβηθεις την φωτια.... se poio album einai???ston proskuniti???
paschalia Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Απ'οτι θυμαμαι ,οταν παιζοταν η σειρα ,ειχαν βγαλει και λ.π -κασσετα - σιντι με τον ιδιο τιτλο. Οποτε αν ζητησεις το ''μη φοβασαι την φωτια '' θα στο δωσουν .
javaneze Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Συμφωνω' date=' η κοινωνια εχει χαζεψει.Παραθετω τους στιχους του επους της μελαγχολιας "Fly by" ...... Eιναι ολοφανερη η συναισθηματικη φορτιση που προερχεται απο παιδικα τραυματα,ανεκπληρωτες επιθυμιες και σακατεμενα ονειρα.Ο πεσιμισμος που διεπει το κομματι μονο με ποιημα του Καρυωτακη μπορει να συγκριθει. Η θλιψη ειναι διαχυτη σε ολους τους στιχους του κομματιου (ειδικα εκει που λεει Think I know somewhere we can park). Ζητω ταπεινα συγγνωμη για το λαθος μου. [/quote']Tottaly Awesome Jelly-man Dude!!! Πληρωμενη απαντηση ;-) Linkin' Park - My December Αυτο που το βρηκες ρε Bill????????????????????????????????????? linkin park addict here .... Λυπη Linkin Park - Numb Catch the rainbow - Rainbow Nothing Compares 2 U - Sineyd O Conor Child in time , soldier of fortune - Deep Purple In the air tonight - Phil collins Τα λογια κομματια - εκεινος και εκεινος ατλαντις - Ξυλινα Σχεδον ολες οι μπαλαντες των Τρυπες Silverchar - cemetary Metallica - Sad but true Iced earth - Melancholy kai alla 2000 pou mou erxontai twra sto myalo alla mhn piasw kai olo to topic ...
billpeppas Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 @Javaneze http://www.azlyrics.com/lyrics/linkinpark/mydecember.html
RedKostas Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Christian Death (οποιοδήποτε τραγούδι) και μαύρη μαυρίλα πλάκωσε...
billpeppas Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Σημείωση: Το My December των Linkin' Park δεν έχει κυκλοφορήσει. Έλεγα κι εγω, πως είναι fan το παιδί και δεν το ξέρει.
lazaross Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Το My December των Linkin' Park δεν έχει κυκλοφορήσει. γιατι το εχω εδω και περιπου ενα χρονο εγω?
billpeppas Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 που ακριβώς το βρήκες? { μάλλον έκατσε σε κανά P2P }
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.