TheNetPoet Δημοσ. 11 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2002 προσπαθώ να μαζέψω πληροφορίες για τη διαδικασία συνδρομής στο αγγλικό sky digital. Σε ένα κατάστημα που ρώτησα μου βγάζουν ένα κόστος 320000 το δέκτη (pace) και 120000 εγκατάσταση, ενώ για τη συνδρομή στο full πακέτο θέλουν περίπου 550 λίρες αγγλίας. Μου φαίνεται κάπως ακριβά αν αναλογιστεί κανείς ότι τo digibox το δίνουν τσάμπα στην αγγλία αν πάρεις το full πακέτο.... Εχει πάρει κανείς τέτοια συνδρομή εδώ στην Ελλάδα να με διαφωτίσει λίγo;
midnight_man Δημοσ. 12 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2002 Pragmati pianoun ton kolo edo gia digibox. Theoritika apagorevetai alla mporeis na pareis. Vasika koita na pareis to digibox dorean apo agglia. Bebaia gia na einai dorean (kai stin agglia) prepei na to sindeseis me phone line gia na stelnei info ti eides gia statistiki epeksergasia. Meta plironeis to piato (den kanei auto pou dinoun ekei) egkatastasi kai to paketo pou goustareis. Gia piato ipologise giro sto 1.40, lnb kalodia, baseis klp. Tora to full paketo exei peripou 35 lires to mina nomizo, ara 420 to xrono. An exeis kana ksedelfo na sou kanei ti xari, dokimase to, apo poiotita kammia sxesi. Stin idia diadikasia eimai ki ego (gi auto kai ksero details), edo kai kana eksamino, alla pagose logo kapoion diskolion. Sintoma omos tha to balo... An thes perissoteres plirofories pigaine satleo. Ekei tha matheis ki alla. n.
TheNetPoet Δημοσ. 13 Μαρτίου 2002 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2002 Ψαχνοντας στο internet βρηκα μια εταιρεια (netsol.com) στην Ισπανια, η οποια αναλαμβανει να σου δωσει digibox και καρτα ενεργοποιημενη. Κοστος 590 ευρω για το digibox το οποιο ειναι πλεον δικο σου αφου το αγοραζεις κανονικα, και περιπου 82 ευρω το μηνα για συνδρομη στο full πακετο. Μιλησα και με ενα παιδι απο Αθηνα που εχει παρει απο την εταιρεια αυτη και μου ειπε οτι ηταν αψογη και μεσα σε 3-4 μερες ειχε παραλαβει τον εξοπλισμο και ολα παιζουν κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.