code19 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 tha ithela na matho pos mporo na parametropiiso ta [win]+ shortcuts? gia na gino pio safis otan patas [win]+E bgenei o explorer i [win]+R trexei to run.apo pou mporo na prostheso ego k alla shortcuts??thanks in advance ppl.
sokonik_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Windows Key -> Άνοιγμα του Start Menu Windows Key+E -> Εκτέλεση του Windows Explorer Windows Key+Pause -> Ιδιότητες συστήματος Windows Key+R -> Εμφανίζει το παράθυρο διαλόγου για εκτέλεση εντολής (Run) Windows Key+F -> Αναζήτηση αρχείων Windows Key+Ctrl+F -> Αναζήτηση υπολογιστή Windows Key+D -> Ελαχιστοποιεί όλα τα παράθυρα. Με δεύερο πάτημα τα μεγιστοποιεί ξανά όλα Windows Key+L-> Κλείδωμα του υπολογιστή
code19 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 oraia,mipos ksereis na mou peis tora k pos tha valo dika mou shortcuts?
alkisg Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δεν έχω βρει κάποιον native τρόπο παραμετροποίησης από τα windows. Χρειάζεσαι ειδικό πρόγραμμα, π.χ. automate.
code19 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 to opoio prepei na trexei parallila gia na leitourgoun i ta "pernaei" sta windows? an isxyei to 2o mporeis na mou peis pou tha to vro?
alkisg Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Πρέπει να τρέχει παράλληλα. Και μένα δεν μου άρεσε να βαραίνει το σύστημα και γι' αυτό και δεν έχω πρόχειρο link, αν το χρειαστείς google. Εγώ συμβιβάστηκα με shortcuts με alt+ctrl+shift πατημένο, που το υποστηρίζει ο explorer χωρίς add on's... Π.χ. έχω βάλει alt+ctrl+shift+W να τρέχει Word, alt+ctrl+shift+6 να κάνει 640x480 ανάλυση κτλ...
code19 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 anyway,se efxaristo. pantos den einai poly periergo na min ginete apo kapou na ta peirazeis? microsoft tha mou peis...
madsc Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Φτιάξε μία συντόμευση από όποιο πρόγραμμα θες, ακούμπα την όπου θες, κ μετά δεξί => properties κ στην καρτέλα shortcut στο tab shortcut key: βάζεις συνδυασμό πλήκτρων. Όλο το start menu σου συντομεύσεις εφαρμογών είναι. /sc
alkisg Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 @code19: αν θυμάμαι καλά τότε που τα έψαχνα, τα είχα βρει hard-coded μέσα στο explorer.exe. Με άλλα λόγια δεν είναι ρύθμιση στο μητρώο και δεν γίνεται να πειραχτεί... Ναι, κι εμένα μου την έδωσε η Microsoft σ' αυτό. Ίσως να τα θέλει "reserved" για τις λειτουργίες των Windows που θα βάλει στο μέλλον ;-)
code19 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 thanks guys.madsc exeis dikio,an k ginete mono me ctrl+alt,kati einai k afto.
Dark-Shadow Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 To kaliterp programa gia shortcuts Stardock.net's Keyboard Launchpad Para poli kalo
nikoskon Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 To Windows key+L den kleidwnei ton upologisth file sokonik_. Apla se vgazei sthn o8onh upodoxhs(Logon screen).
alkisg Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 @nikoskon: ανάλογα αν έχεις ενεργοποιημένο το fast user switching ή όχι. Αν ΝΑΙ, σε βγάζει στη logon screen. Αν ΟΧΙ, κλειδώνει τον Η/Υ. @code19: το alt+ctrl χρησιμοποιείται από αρκετά προγράμματα (π.χ. alt+ctrl+Ε = ευρώ, alt+ctrl+1 = heading 1 στο Word κτλ), γι' αυτό προτιμώ alt+ctrl+SHIFT.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.