Προς το περιεχόμενο

MSN Messenger 7.0 Winks

Adavis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι sorry παιδιά δεν ανέφερα ότι χρειάζεται το .net framework 1.1 για να λειτουργήσει

Έχω και νεότερα για όσους δεν κατάφεραν να βάλουν τα .exe winks που έδωσα στην αρχή. Μπορείτε να τα βάλετε σε .mco (βρίσκονται εδώ). Η διαδικασία και τα utilities που χρειαζονται για extract (χρησιμο για να κρατήσετε backup τα winks σας) και εγκατάσταση των mco αρχείων βρίσκεται εδώ.

Δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποιο ξενο fora βρήκα τα στοιχεία αυτά αλλά έστω και για την ιστορία all credits go to user "Monkey" που έκανε το συγκεντρωτικό ;)

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Exm.. Μολις πατήσω More στα winks κολαει .. .Εκανα unistall αλλα δεν φεύγουν :(

Ναι, αυτο ειναι ενα προβληματακι και ειναι λογικο αφου φορτωνει γυρω στα 100 νευματα. Εγω εκανα απεγκατασταση το messenger και εβαλα τα νευματα που ειχα πριν με το δικο σου αρχειο. Νομιζω ειναι αρκετα. Για να βγαλεις αυτα που εχεις ηδη μεσα πηγαινε στο φακελο του messenger και σβήσε τους φακελους με τους αριθμους. Οριστε και η διαδρομη.

C:\Documents and Settings\Adminstrator\Application Data\Microsoft\MSN Messenger

Δημοσ.

Paidia ayta ta winks einai legal h oxi?Giati prospa8hsa na steilw to MsnConetntInstaller me mail alla panta to kovoun ola ta mail pou prospa8hsa.Fysika oute apo messenger feygei.

Kai ektos aytou an pathseis more winks h get packs ston messenger zhtaei panta fraga.

Etsi gia thn istoria dld.Thanx

Δημοσ.
Re paidia emena mou ti spane ta winks kai den thelo na dexomai winks,ginetai na ta mplokaro me kapoio tropo?Otan kapoios mou spa ta nevra me ta winks ginetai na ta mplokaro esto prosorina?

stin selida http://www.mess.be iparxei ena patch me polles epiloges kai anamesa tous mia sou dinei tin dinatotita na apenergopoiiseis ta winks.Dokimase to.

Δημοσ.

Στα Options του MSN Messenger, υπάρχει (στο μενού Tools -> Options -> Messages) η εντολή "Play winks automaticaly when they are received".

Αν την ξετσεκάρεις, θα σου έρχεται το Wink σαν εικονίδιο αλλά για να παίξει θα πρέπει να κάνεις κλικ μόνος σου πάνω του.

Δεν είναι τέλεια λύση αλλά έτσι τουλάχιστον δεν είναι πολύ ενοχλητικό...

Δημοσ.

Παιδια μετα το install το msn messenger πιανει περισσοτερο χορο στι μνημη η μου φαινεται?Αυτη τη στιγμη εμενα πιανει γυρω στα 7 mb.

Δημοσ.

Μήπως ξέρουμε κανένα τρόπο να σώζουμε τα ήδη εγκατεστημένα winks για να τα χρησιμοποιήσουμε και αλλού;

Δημοσ.
Μήπως ξέρουμε κανένα τρόπο να σώζουμε τα ήδη εγκατεστημένα winks για να τα χρησιμοποιήσουμε και αλλού;

Νομίζω πως έχει αναφερθεί ήδη, και μάλιστα λίγο πιο πάνω: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=792010&postcount=91

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...