Προς το περιεχόμενο

MSN Messenger 7.0 Winks

Adavis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λυπάμαι αν δεν δουλεύουν σε κάποιους και δε μπορώ να βοηθήσω και περισσότερο ρε γμτ. Γιατί πραγματικά υπάρχουν από ότι φαίνεται πολλοι παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται αν θα δουλέψει κάτι σε κάποιον στον Messenger. Για την ιστορία χρησιμοποιώ την final του 7 (7.0.777) με το messpatch της και τον msgplus 3.52.

Και για να δώσω κάτι ακόμα φρέσκο (σε εμένα) χρησιμοποιώντας αυτό εδώ το προγραμματάκι με φόρτωσε πραγματικά σε winks (100+) κλπ (moods και emoticons τώρα δοκιμάζω) απλώς μην κάνετε τίποτα άλλο στον msn, τρέξτε το exe, επιλέξτε ότι θέλετε και περιμένετε να σας εγκαταστήσει το content

Καλή τύχη αυτή τη φορά ελπίζω να δουλέψει σε όλους :)

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
eltoro na se kala alla se emena de douleuei to link

japan kai frap na ste kala epishs :)

doulepsan ola ok!

Το link δεν ειναι direct...

Στην σελίδα που σου ανοίγει πας κάτω κάτω και επιλέγεις free, μετά σου βγάζει ένα χρόνο αναμονής γύρα στα 40 seconds και μετά σου δινει το link του αρχείου :wink:

Δημοσ.

Λογικο δεν είναι? Του εγκατεστησες καμια 100στη winks, μη περιμενεις να τα φορτωνει στο πατκιουτ την πρωτη φορα.

Δημοσ.

Εμενα μου εβγαλε μηνυμα 'The application failed to initialize properly'.Εκανα extract και μου εμφανισε αυτο 'ContentInstallerCSharp' μαζι με κατι αλλα παλι ομως το ιδιο μηνυμα.Κανω κατι λαθος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...