Προς το περιεχόμενο

MSN Messenger 7.0 Winks

Adavis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ας τα ανεβάσει κάποιος σε κανα Pathfinder να τα τσιμπίσουμε κι εμείς που δεν μας αρέσει να ανοίγουμε λογ/σμούς ;)

Ορίστε direct link για το προγραμματακι:

MSN_STUFF

Δημοσ.
Ορίστε direct link για το προγραμματακι:

MSN_STUFF

το κατέβασα αυτό πολύ πιο μπροστά αλλά όπως σου απάντησαν και οι υπόλοιποι...ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!! Κρίμα όμως γιατί έδειχνε πολύ καλό :(

Δημοσ.

Τρέχεις τα αρχείο και μπαίνουν μόνα τους...

Τα winks είναι νεύματα για το MSN Messenger 7.0... Δοκίμασέ το και θα καταλάβεις!!!

Δημοσ.
το κατέβασα αυτό πολύ πιο μπροστά αλλά όπως σου απάντησαν και οι υπόλοιποι...ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!! Κρίμα όμως γιατί έδειχνε πολύ καλό :(

Δηλαδή μόνο σε εμένα δουλεύει;;;;Εγώ έχω MSN Messenger 7 (Final Build 7.0.0777) και λειτουργεί άψογα....Κάνω διπλό κλικ και μου φορτώνει το μενού του κανονικότατα και έπειτα επιλέγω winks ή emoticons ή ο,τι άλλο θέλω και τα εγκαθιστά κανονικά....Μήπως φταίει η έκδοση που έχετε;

Δημοσ.

το εκανα λεεει οτι δεν μπορεί να εγκατασταθεί ..

με κλειστό το msn -> runtime error .....

.... ki emena TO IDIO mou leei akrivws ki otan prospathw me to msn anoixto mou leei try again later !!!!!!

Δημοσ.
Δηλαδή μόνο σε εμένα δουλεύει;;;;Εγώ έχω MSN Messenger 7 (Final Build 7.0.0777) και λειτουργεί άψογα....Κάνω διπλό κλικ και μου φορτώνει το μενού του κανονικότατα και έπειτα επιλέγω winks ή emoticons ή ο,τι άλλο θέλω και τα εγκαθιστά κανονικά....Μήπως φταίει η έκδοση που έχετε;

έχω την ίδια ακριβώς έκδοση.....προχωράω όπως εσύ την διαδικασία, διαλέγω το wink που θέλω (ή emoticon, background ktl ktl), κάνει να ξεκινήσει αλλά αμέσως βγάζει το μήνυμα : the content installation failed. please, try again later. Tι να πω :?: Μάλλον είασι απο τους τυχερούς

Δημοσ.
Kai se emena akrivws to idio me ton Nightfall_2003 symvainei(me tin idia ekdosi msn)!!!!!

Krima giati exei para polla winks klp klp klp.

Ωχ!Ρε παιδες με κολλήσατε και εμένα;;; :grin:

Τώρα και σε εμένα δε μπορεί να εγκαταστήσει τίποτα!!!!!

Μήπως να φταίνε φορτωμένοι servers;;;;Θα ξανα προσπαθήσω άλλη ώρα να δω τι παίζει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...