sougiannis Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 εγώ γιατί δε μπορώ να τα τρέχω αυτά τα .exe? πρέπει να βάλω τη VB?
_filippos_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Αν εννοείτε για το πρόγραμμα CustoMess που βρίσκεται στην σελίδα αυτή, λειτουργεί μια χαρά σ'εμένα.
sougiannis Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 και πως τα κάνεις add? εμενα δεν έχει να τα κάνω
laskos0 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Ας τα ανεβάσει κάποιος σε κανα Pathfinder να τα τσιμπίσουμε κι εμείς που δεν μας αρέσει να ανοίγουμε λογ/σμούς Ορίστε direct link για το προγραμματακι: MSN_STUFF
Nightfall_2003 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Ορίστε direct link για το προγραμματακι:MSN_STUFF το κατέβασα αυτό πολύ πιο μπροστά αλλά όπως σου απάντησαν και οι υπόλοιποι...ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!! Κρίμα όμως γιατί έδειχνε πολύ καλό
androu Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 τα winks που τα βάζουμε για να παίξουν.. (αυτά που κατεβασα..)
Adavis Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Τρέχεις τα αρχείο και μπαίνουν μόνα τους... Τα winks είναι νεύματα για το MSN Messenger 7.0... Δοκίμασέ το και θα καταλάβεις!!!
androu Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 το εκανα λεεει οτι δεν μπορεί να εγκατασταθεί .. με κλειστό το msn -> runtime error
Adavis Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Εγώ τα έβαλα με ανοιχτό το MSN και on-line και όλα έγιναν κανονικά!
laskos0 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 το κατέβασα αυτό πολύ πιο μπροστά αλλά όπως σου απάντησαν και οι υπόλοιποι...ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!! Κρίμα όμως γιατί έδειχνε πολύ καλό Δηλαδή μόνο σε εμένα δουλεύει;;;;Εγώ έχω MSN Messenger 7 (Final Build 7.0.0777) και λειτουργεί άψογα....Κάνω διπλό κλικ και μου φορτώνει το μενού του κανονικότατα και έπειτα επιλέγω winks ή emoticons ή ο,τι άλλο θέλω και τα εγκαθιστά κανονικά....Μήπως φταίει η έκδοση που έχετε;
Italos20v Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 το εκανα λεεει οτι δεν μπορεί να εγκατασταθεί .. με κλειστό το msn -> runtime error ..... .... ki emena TO IDIO mou leei akrivws ki otan prospathw me to msn anoixto mou leei try again later !!!!!!
Nightfall_2003 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δηλαδή μόνο σε εμένα δουλεύει;;;;Εγώ έχω MSN Messenger 7 (Final Build 7.0.0777) και λειτουργεί άψογα....Κάνω διπλό κλικ και μου φορτώνει το μενού του κανονικότατα και έπειτα επιλέγω winks ή emoticons ή ο,τι άλλο θέλω και τα εγκαθιστά κανονικά....Μήπως φταίει η έκδοση που έχετε; έχω την ίδια ακριβώς έκδοση.....προχωράω όπως εσύ την διαδικασία, διαλέγω το wink που θέλω (ή emoticon, background ktl ktl), κάνει να ξεκινήσει αλλά αμέσως βγάζει το μήνυμα : the content installation failed. please, try again later. Tι να πω :?: Μάλλον είασι απο τους τυχερούς
Italos20v Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Kai se emena akrivws to idio me ton Nightfall_2003 symvainei(me tin idia ekdosi msn)!!!!! Krima giati exei para polla winks klp klp klp.
laskos0 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Kai se emena akrivws to idio me ton Nightfall_2003 symvainei(me tin idia ekdosi msn)!!!!!Krima giati exei para polla winks klp klp klp. Ωχ!Ρε παιδες με κολλήσατε και εμένα;;; :grin: Τώρα και σε εμένα δε μπορεί να εγκαταστήσει τίποτα!!!!! Μήπως να φταίνε φορτωμένοι servers;;;;Θα ξανα προσπαθήσω άλλη ώρα να δω τι παίζει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.