anma Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 ειμαι νέα στο χώρο και θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος στο εξής: αυτή τη στιγμή παρακουλουθών τέσσερα θέματα που μ' ενδιαφέρουν και συμμετέχω στη συζήτηση. Ποιός είναι ο ευκολότερος τρόπος να τα παρακολουθώ όλα ταυτόχρονα?
Πέτρος Σ. Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δες στο μήνυμα που έγραψές από επάνω κάπου λέει Εργαλεία θεμάτων. Εκεί θα πατήσεις παρακολουθήστε αυτό το θέμα. Αν κατάλαβα καλά αυτό θες να κάνεις.
anma Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 θέλω να πως πως θα πηγαίνω από το ένα θέμα στο άλλο γρηγορότερα χωρίς να χάνομαι
Πέτρος Σ. Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Εργαλεία Θεμάτων-->Παρακολουθήστε αυτό το θέμα. Αυτό θα κάνεις στα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Πίνακας Ελέγχου-->Εμφάνιση όλων των θεμάτων που παρακολουθείτε. Αυτό για να μην χάνεσαι. Θα τα έχεις όλα μαζεμένα.
anma Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 τα βρήκα και τα έφτιαξα και σ΄ ευχαριστώ πάρα πολύ
kleidokratwr Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 xm, ayth h leitourgia telika prepei na einai voliki e? :/ mexri twra den thn xrhsimopoiousa.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Ε απο το να ψάχνεις και να μην βρίσκεις αυτό που θέλεις.
wert Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Αφού στα θέματα που παρακολουθείτε έρχετε e-mail αν το επιλέξετε τότε γιατί χάνεστε; Εγώ χρησιμοποιώ το mailwasher για να βλέπω τα e-mail μου και μόλις έρθει νέα απάντηση ανοίγω το θέμα και διαγράφω και το e-mail επιτόπου για να μην γεμίζει και το mailbox με τέτοια που δεν είναι και λίγα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.