DarkOrion Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 DVD-RW: Nec 16X ND3520 (είναι ισάξιο του Plextor? ... αφήνουμε στην άκρη το Plextor brandname!) -- 57 ευρώ toso polu epese i timi autou tou dvd-rw???
panoz Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Γιατί να δώσεις 480 ? για μια κάρτα γραφικών... Αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα παιχνιδια παρε καλύτερα xbox ή ps2. εγώ έχω μία AIW 9800SE που την πήρα πριν 1,5 χρόνο 280? και πηγαίνει μια χαρα (ut2k4 @ 1600x1200x32 @ >70fps , ~5fpm@4p). Θεωρώ μεγάλη σπατάλη χρημάτων την αγορά 1st tier PC πραγμάτων γιατί πληρώνεις έρευνα και ξέρεις ότι σε 6 μήνες θα έχει βγεί κάτι καινούριο και θα έχεις χάσει τα μισά λεφτά. Πάρε καλή οθόνη γιατί σταστικά θα σε συνοδεύσει σε τουλ 1 αναβαθμιση του υπόλοιπου συστήματος. Τροφοδοτικο βρίσκεις με ~60? 650W στην Top Systems όπως και αρκετα άλλα πράγματα φθηνά. Για το DVD δες στο http://www.cdrinfo.com μήπως σε ενδιαφέρει κάτι άλλο - τα liteon τα έχεις δει? έχω ένα 812s εδώ και 1 χρόνο και μόνο καλά λογια μπορώ να πω...
GT1807 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Βασικα συγγνώμη που ρωταω αλλα που μένεις??Αν μενεις Αθηνα συμφερει να παρεις απο e-shop.Εγω εφτιαξα ενα συστηματακι σε ενα φιλαρακι τα χριστουγεννα κ 1 μήνα μετα κατα επαθε(μαλλον η μητρικη βαρεσε μπιελα)το πηγε στο καταστημα τους(αν θες τοποθεσιες κτλ με Pm να στα πω,μην κανουμε κ διαφημηση)κ σε 3 μερες πήγε κ το πηρε πίσω.Ηταν λιγο offtopic.Τωρα για την συνθεση θα αναγκαστω να συμφωνησω με τον panoz.Αν δεν εισαι hardcore gamer τι να την κανεις μια καρτα γραφικων που κανει οσο το υπολοιπο pc.Η καρτα του panoz αν δεν κανω λαθος γινεται κ pro αν ψαχτεις λιγο.Anyway νομιζω οτι μια 6600 GT θα ηταν παραπανω απο αρκετη.Τωρα αν εχεις τα φραγκα κ θες να τα σταξεις περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Τα σέβη μου.
panoz Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 έχει γίνει pro χωρίς προβλήματα, με softmod όπως ολες οι 9x00SE, διαπιστομένο με το atitool και 3DMark αν και δεν έχει πολύ σημασία γιατι τα μόνα παιχνίδια που παίζω είναι ut2k4 και q3a όταν έρχεται κόσμος σπίτι για lan party (δυστυχώς το hl2 - cs2 δεν τρέχει fraggable σε laptop )
Stilewag Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Nai... Einai pola ta 480evro, alla to PC tha to kratisw mexri ekei pou den paei allo (gia 3 xronia provlepw). Vasika.. an to palio (Athlon 1600) den kaigotan, den tha eperna allo. Eixa skopo na to kratisw alla 2 xronia (epeze mia xara to Quake3 ). Alla tha vgoun se ligo kati paixnidia pou den tha travane me tin 6600GT (Quake4, to kainourio Unreal kai UnrealTournament, ktlp). Pantws moirazomai kai egw tis idies skepseis. To xrima iparxei (exw stin diathesi mou mexri 1500 evro) alla to thema einai an aksizei ta lefta tis :-| An den kanw lathos (epivevaiwste sas parakalw), i 6800gt exei diplasies apodoseis alla mikroteri-apo-to-diplasio-timi apo tin 6600gt. Opote einai "kalytera". Simfono pws, i 6800gt se 6 mines tha einai palia kai se 1 etos tha einai gia ta mpaza (oxi akrivws, alla me katalavainete). Alla to thema einai pws, akoma kai se 6 mines tha mporw na paizw (kapoia) paixnidia tou tote se logikes (1024, 1280) analyseis kai Anti-Aliasing (2x, 4x).
Πέτρος Σ. Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Περίμενε τότε να πάρεις τις νέες κάρτες γραφικών με PS3 (Pixel Shaders 3.0).
Stilewag Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 gia ti xroniko diastima milme? kai ti times tha exoun molis vgoun?
Πέτρος Σ. Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Αυτό δεν το γνωρίζω εγώ αλλά αυτές θα παίζουν και τα πιο καινούρια παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν. Standar θα έχεις και πολύ καλύτερα χρώματα. Τώρα θα ήθελα κι εγώ να μάθω για την τιμή που θα έχουν και γι' αυτό αν γνωρίζει κανένας ας μας πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.