mr manager Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 καλησπερα και καλως σας βρηκα και με βρηκατε, προσπαθω να μεταφερω ταινια vhs σε dvd. το προβλημα ειναι οτι ενω η εικονα ειναι καλη ο ηχος δεν συμβαδιζει,ακουγεται με μια μικρη καθυστερηση. θα παρακαλουσα οποιος γνωριζει να απαντησει. ευχαριστω
Πέτρος Σ. Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Πώς προσπαθείς να γράψεις(S-Video, Compisite) και με τή μηχάνημα; Εγώ έχω την PCTV Pro της Pinnacle και ενώ όταν γράφει την ταινία έχει μια μικρή καθυστέριση, στο τέλος βάζω να παίξει και δεν υπάρχει καμία καθυστέριση.
mr manager Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Πώς προσπαθείς να γράψεις(S-Video' date=' Compisite) και με τή μηχάνημα;Εγώ έχω την PCTV Pro της Pinnacle και ενώ όταν γράφει την ταινία έχει μια μικρή καθυστέριση, στο τέλος βάζω να παίξει και δεν υπάρχει καμία καθυστέριση.[/quote'] λοιπον capture με το pvr plus απευθειας σε mpeg 2 και το καιω με το power producer 2
Πέτρος Σ. Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δεν γνωρίζω την κάρτα σου ή ότι άλλο είναι αυτό τέλος πάντων.
hydrogen Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Οταν κανεις capture απεθειας σε mpeg2 χρειαζεται γρηγορο συστημα, φρεσκαρισμενο (defrag..) και να μη γινονται διαφορες εργασιες στο backround . Εναλακτηκα μπορεις να κανεις capture με καποιον codec μικρης συμπιεσης οπως DV ή huffyuv lagarith . Και μετα να το κανεις το αρχειο DVD με το pinacle ή οτι αλλο προγραμμα χρησιμοποιείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.