atiniwahada Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως να χρησιμοποιήσω την dsl για πρώτη φορά? Όλα έγιναν κανονικά-ενεργοποίηση γραμμής από τον OTE, εγκατέστησα το Jetspeed520i, τα πράσινα βελάκια (ADSL STATUS) δείχνουν connected, έχω ενεργοποιήσει την ταχύτητα του στο site του ΟΤΕ κανονικά. Όλα αυτά κανονικά. ε μετά?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafeneio Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 happy burning;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Fantazomai pws syndeses kai to jetspeed me to pc e??? Opote ti ennoeis meta ti??? Meta: vrouuuuuuuuuuuuuuuuum! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atiniwahada Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μια ζωή με απλή PTSN είμαι. Τότε έπρεπε να κάνω κλήση, (επιβεβαίωση στοιχείων κλπ.) τώρα? απλά μπαίνω με το Browser? δεν χρειάζεται σύνδεση ή άλλα πράγαματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δεν έχει εδώ τέτοια ανιαρά πράγματα όπως η κλήση για να συνδεθείς... Απλά μπαίνεις και ξεκαπνίζεις το jetspeed!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ba_eas Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Kala downloads kai kalo surf sou euxomai.....pare kokakoles k aspirines giati tha liwseis tis prwtes meres..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Σ. Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Welcome to the Club Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Welcome to the Club k apo emena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.