Πέτρος Σ. Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Για πέστε μου και εσείς ρε παιδιά. Δεν σας σπάει τα νεύρα; Πριν από λίγο πάω να δώσω ένα url το οποίο δεν είχε 10 χαρακτήρες και αναγκάστηκα να γράψω και κάποιες αρλούμπες. Τις προάλλες θέλησα να γράψω ΟΚ και πάλι τα ίδια. Πιστεύετε πως είναι αναγκαίο να υπάρχει, και αν ναι θα ήθελα να μου πείτε και το γιατί, γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Είναι αναγκαίο γιατί στο παρελθόν υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις που μέλη έδιναν μονολεκτικές "απαντήσεις" σε topics. Όπως "Lol", "OK", "ναι", "ουάου" κλπ.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Ε τότε βάλτε ένα όριο 5 χαρακτήρων και όχι 10.
insomniac_new Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 ΕΛΕΟΣ...... (τις τελειες τις εβαλα για το οριο χαρακτηρων )
Πέτρος Σ. Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Αυτό κάνουμε όλοι και πάλι η απαντήσεις μας είναι μονολεκτικές. Ωραία signature.
hugelacky Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Genika einai kalo na mhn yparxoun monolektika posts. Oloi pistebw 8a symfwnoun oti ena post tou styl "Lol", "OK", "ναι", "ουάου" κλπ... den prosferei kati ousiastiko. Edw 8a symfwnhsw me ton paredwse. Alla an kapoios 8elei pragmatika na kanei ena tetoio post, to orio ayto den 8a ton apotrepsei, 8a balei kai kana 2 emoticons, kamia teleia h 8aymastiko kai 8a frasei tous 10 xarakthres! Ena tetoio orio den leitourgei anastaltika! Kati tetoio isws na to ekane ena orio 20, 25, h 30 xarakthrwn px. Den pistebw na diafwnei kaneis me ayto. Orismenes fores omws, px otan se ena thread yparxei enas allhlodialogos metaksy 2 kai to arxiko 8ema/erwthsh/aporia leinetai me ena teliko "nai", "isxyei", "swsta", h otan se rwta o allos px poios einai o swstos tropos na kanw kati? o 1os h o 2os, kai tou apantas: o prwtos, h me ena link mikrotero twn 10 xarakthrwn, tote pragmatika den yparxei logos gi ayto to orio. Kai tote einai pou ginetai ligo ekneyristiko!
Πέτρος Σ. Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Όριο 30 χαρακτήρων; Ε μην τρελαθούμε τώρα ρε παιδιά είπαμε να κλ@σ0υμ3 αλλά όχι και να χ3σ0υμ3. Δηλαδή το κάθε post να είναι μαζί και γράμμα; Ε όχι.......
spiros Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 eleos!!! H pio geloia idea poy ylopoihthike pote!!! :-? :-?
theobabis Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Τι λετε βρε παιδια? Εχω νομιζετε διαθεση να βλεπω καθε λιγο και λιγακι τα γουφ γουφ του σκυλου? Πως δηλαδη νομιζετε οτι εφτασε τα 5000+ posts?
Πέτρος Σ. Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μα δεν βλέπεις ρε φίλε τι γίνεται εδώ; Εμείς κάνουμε παράπονα για το όριο των 10 χαρακτήρων και ο άλλος τους βάζει ιδέες να μας το κάνουν 30. Μη τρελαθούμε δηλαδή!!!
hugelacky Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Πέτρος Σ. mallon den katalabes tipota apo ayta pou egrapsa :? :? :? Na to diatypwsw alliws... Ekshgw loipon oti den exei kanena apolytws nohma to orio ayto kai den 8a eprepe na yparxei! Opws eipa den leitourgei gia ton skopo gia ton opoio proorizetai! Na apotrepsei kapoion na postarei mlkies dhl! Den proteina na ginei to orio 30 xarakthres, ayto mas eleipe! Alla mono ena tetoio orio 8a leitourgouse apotreptika. Alla 8a htan taytoxrona kai aparadekto! Epishs: Orismenes fores omws, px otan se ena thread yparxei enas allhlodialogos metaksy 2 kai to arxiko 8ema/erwthsh/aporia leinetai me ena teliko "nai", "isxyei", "swsta", h otan se rwta o allos px poios einai o swstos tropos na kanw kati? o 1os h o 2os, kai tou apantas: o prwtos, h me ena link mikrotero twn 10 xarakthrwn, tote pragmatika den yparxei logos gi ayto to orio. Kai tote einai pou ginetai ligo ekneyristiko! Ok twra?
Πέτρος Σ. Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Kati tetoio isws na to ekane ena orio 20, 25, h 30 xarakthrwn Με αυτό εγώ άλλο καταλαβαίνω αλλά τέλος πάντων. Ακόμα και έτσι να είχε γίνει αν ο άλλος δεν έχει να γράψει κάτι τότε θα το γεμίσει με τελείες. Έχω άδικο;
lazaross Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 niaou niaou εγω παλι θα νιαουριζω μια χαρα ειναι το οριο των 10 χαρακτηρων. απλα τωρα οι spammers θα κανουν τον διπλασιο χρονο...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Το όριο έχει μπει για να υπάρχουν κατά το δυνατόν ουσιαστικά posts, να αποφευχθούν μονολεκτικοί διάλογοι και ισχύει εδώ και τρεις μήνες χωρίς πρόβλημα. Είναι απόφαση του administrator του forum, μην το κουράζουμε το θέμα. Θα ερευνηθεί εάν χρειάζεται αύξηση του ορίου πάνω από τους 10 χαρακτήρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.