Προς το περιεχόμενο

<<Καστρα και πολιορκητες>> σε Flash

Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

File thymamai kai gw me Kyklwpes,Minwtaurous,Doureious Ippous kai den symazeutaia(auta ta 3 eixa,den thymamai an eixe kai alla).

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa,eixe kai ena Drako pou ta erixne me to stoma,tou egernes to laimo pisw!!(O Minwtauros me ta kerata,o Kyklwpas me ta xeria,o Ippws den thymamai

PWPW RE MALAKES,mourxetai na klapsw gamwto,ti paixnidara itan ekeinh,kala,an exairesoume ta videogames,ti allo paizoun ta paidia simera.Na sou pw kati,akoma kai me videogames-kai paizw mpolika apo dauta-i aisthisi tou zwntanou allo pragma!!

Kai i apwthewsi: kapou sta 15 mou kapoios ilithios(sto spiti ton fwnazw "patera") apofasise oti eprepe na me peisei oti megalwsa gia kastra kai poliorkites.Kai to aristourgima mou->Pira ena terastio afrolex orthogwnio,entisa kafe tsoxa(xwma kai etsi),tin ekopsa se orismena shmeia kai karfwsa panw polemistes,pyrgous,katapeltes,toxa,Krious(THIMASte?pou petagotan to kefali!!) Minwtaurous kai ekana caption ena frame tis "maxis".To ergo mou yparxei akoma sto plistario

Δημοσ.

Aχ, συγκινήθηκα τώρα!!! Θυμάμαι που ένας φίλος έφερνε και το δικό του σπίτι μου και είχαμε διπλό στρατό και διπλά κάστρα ο καθένας... Φοβερό παιχνίδι, δεν έχω συναντήσει κάποιον που δε του άρεσε!

Δημοσ.
File thymamai kai gw me Kyklwpes' date='Minwtaurous,Doureious Ippous kai den symazeutaia(auta ta 3 eixa,den thymamai an eixe kai alla).

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa,eixe kai ena Drako pou ta erixne me to stoma,tou egernes to laimo pisw!!(O Minwtauros me ta kerata,o Kyklwpas me ta xeria,o Ippws den thymamai[/quote']

O Δούρειος Ίππος τα πέταγε με την ουρά... μου την έσπαγε πάντως σαν μονάδα επειδή το αδύναμο σημείο του ήταν φάτσα-κάρτα στα μπροστινά του πόδια :mad:

Την Ασπίδα της Μάχης τη θυμάστε; Είχε εκείνη την κακάσχημη γκουμούτσα που σε προκαλούσε να τη χτυπήσεις αλλά δεν ήταν και τόσο εύκολο :P

Δεν είναι υπερβολικό αν πω πως από αυτό το επιτραπέζιο αγάπησα μετέπειτα τα turn-based strategy στα PC...

Δημοσ.

Ασπιδα της μάχης!!!Μπράβο ακριβώς έτσι λεγόταν !!! Την είχα μαζί με τον δούρειο ίππο και το στανταρ παιχνίδι της elgreco...θυμάστε την διαφήμηση στην ΕΡΤ1 τότε? με τους βίγκινκ ?Τι μου θυμίσατε τώρα, τι υπερπαιχνίδι!!!

Αρκετά χρόνια αργότερα το γύρισα στο subudeo, υπάρχουν μέχρι σήμερα νομίζω όμιλοι και ομάδες χεχε....

Προτείνω 1 τόπικ με παιχνίδια που παίζαμε μικροί ή αγαπημένες παιδικές σειρές!!

Δημοσ.

Sou lew ta plugins auta itan koyrfaia porwsi,kati san tis metagrafes sto podosfairo.Milame etsi kai evriskes kai allon POLLES WRES liwsimo.

Na kanoume ena poll,poio itan to Agapimenos sas.Emena xalara minwtauros,itan poly cool kai meta Drakos.Episis gamato itan kai to toxo giati stoxeues

Kai i erwtisi pou oloi perimena me.PWS stinate to kastro sas?

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ προτιμούσα τους βάρβαρους πάντως...

Αλλά όταν το είχα είμουν πολύ μικρός και δεν είχα δει καλά πως παίζεται.

Άντε να έχεις και τα δισκάκια να χτυπάνε τριγύρω και να αφήνουν σημάδια. Είχε πλάκα που στο σπίτι ενός φίλου μου, ενώσαμε τα 2 πυργάκια και βάλαμε έναν στρατιώτη επάνω, όταν το δισκάκι τα χτύπησε, άνοιξαν λίγο και ξανάκλεισαν με αποτέλεσμα ο στρατιώτης να πέσει μέσα(!)...

Btw, εκείνη η μαγική βολή τι ήταν?

Δημοσ.

Εγω θυμάμαι να έχω ασχοληθεί με αυτό το παιχνίδι μόνο μια φορά, στο σπίτι ξαδερφού μου. Ο λόγος? Χτύπησαμε τον αδερφό του στο "δόξα πατρί" :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...