greeneye Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 emena mou fainetai sxedon idio se grafika gia na min po 99 % arxisa kai to pezo to exo proxorhsei ligo,endiaferon ine... ego den exo stream kai tetoia,exo dsl monimos anamenh kai pezo xoris problima. Oso gia to filo pou rotise DEN exei setup...mono trexis to start.bat !!! Emena mou to ekane doro o theios *******leech.org
privateer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Opening the Valve Interview http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=65345
privateer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 The woman behind Alyx Vance... http://www.merledandridge.com/
DarkKnight Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 πάει κ αυτό τελείωσε, περιμένοντας την συνέχεια... πότε είπαμε ότι βγαίνει?
Material_Defender_1032 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 X-mas Material Defender 1032
dre@mc@tcher Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 HELP!! Prin liges meres mou kopike to internet kai otan pao na ksekiniso to episode 1 den ksekinaei kai mou vgazei selida lathous. patao start steam in offline mode alla pali mou vgazei lathos
filetos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Βρίσκομαι εδώ σε αυτό το σημείο του παιχνιδίου και εχω σώσει όλους τους συντρόφους και τελευταιος είναι αυτός στην φώτο.Φτάνω σε ένα σημείο όπου η Alex δεν κάνει τίποτα και αυτός μου λέει να πάω σε ένα τρένο αν έχω καταλάβει καλά.Αλλα και η δυο τους δεν κανουν τίποτα.Η Alex λογικά θα πρέπει να μου ανοίξει μια πόρτα για να πάω στο τρένο αλλά δεν κανουν τιποτα.Σαν αγάλματα είναι.Μήπως εχει κολλήσει το παιχνίδι.Μπορει καποιος να με βοηθήσει?
privateer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Kane load kana prohgoumeno save giati akougetai san bug. Kati antistoixo eixa pa8ei kai egw se ayto to shmeio. Eixe kollhsei o Barnie sthn ai8ousa me ta trena enw eprepe na er8ei mazi me emena kai thn alyx sto dwmatio me tous survivors. Ka8otan ekei kai pyrobalage tous combine. Sthn arxh eixa ypo8esei oti aytos htan o rolos tou (na kalypsei thn apodrash mas) mias kai den fainontan na eixe kolhsei me apotelesma na faw kamia wra prospa8wntas na brw ti eprepe na kanw. Telika ekana reload ena sxetika makrino save pou eixa o Barnie hr8e mazi me thn Alyx sto dwmatio kai h teleutaia anoixe epitelous thn porta :evil: :evil:
DimAslan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Ρε παιδιά λίγη βοήθεια και σε μένα... Έχω πάρει το τραίνο με την Alyx και μετά το ατύχημα βρισκόμαστε σε ένα υπόγειο τούνελ με spiders και headcrabs και μετά από λίγο βρίσκουμε μια πόρτα που δεν ανοίγει και μου λέει η Alyx να πάω να ανοίξω. Περνάω από ένα vent, πέφτω σε ένα δωμάτιο με ένα headcrab μόνο ζωντανό, και εκεί συμβαίνουν διάφορα περίεργα. Σε κάποια σημεία δεν μπορώ να προχωρήσω! Δεν μπορώ να πάω προς την πόρτα για να ανοίξω (δοκίμασα jump - crouch) και ούτε προς το σημείο απέναντι από την πόρτα που έχει ένα συρματόπλεγμα. Επίσης υπάρχουν πράγματα στο πάτωμα που δεν τα βλέπω, αλλά μπορώ να τα πιάσω και να τα πετάξω με το Gravity Gun... Επίσης υπάρχει ένα shotgun και ένα πιστόλι τα οποία τα παίρνω με το grav gun τραβώντας τα πάνω από το πλέγμα που κάνει ένα κενό... Είχε κανείς πρόβλημα σε εκείνο το σημείο; Παίδες έχω δοκιμάσει τα πάντα, έχω φορτώσει δέκα φορές παλιότερο save αλλά τίποτα... Οδηγούς κάρτας γραφικών έχω τελευταίους... Heeeeeeeeellllpppp!!!!!!!! I'm stuck!!!!!
ThrowDOWN Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 to teleiwsa to episode den mou fakine endiaferon mporw na pw kamia sxesh me to hl2 elpizw to episode 2 na aksizei poio poly
filetos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Φίλε privateer έκανα αυτο που λές δηλ. πήγα στο πιο μακρινο save εκει που σώζω τούς πρώτους συντρόφους τα εκανα πάλι όλα αλλά εξακολουθεί να γίνεται αυτό.Καμία άλλη ιδέα?help!!!
ahristos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 DimAslan: Η πόρτα που δεν ανοίγει έχει λουκέτο (από την άλλη μεριιά). Αφού τώρα έχεις πιστόλι, πυροβόλησέ το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.