dr_psiloulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Pedia to pexnidi den exei setup gia egatastasi?
sotirisl Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Κυκλοφορεί ήδη στα 15 ευρώ νομίζω. το έχεις δει σε κάποιο μαγαζί;
Bigi444444 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Ο Παπασωτηρίου στην ιστοσελίδα του τόσο το έχει.
overclocker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Αν δεν είναι λάθος τότε είναι πολύ καλή τιμή γιατί το Play.com το έχει 26€.
sotirisl Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 όντως το έφερε ο Παπασωτηρίου στην Ξάνθη, αλλα δεν πρόλαβα να πάω να το πάρω. το έχει στην βιτρίνα. να κάνω μια ερώτηση όμως, αν το νοικιάσω από video club, το παίξω σήμερα, το τερματίσω μιας και είναι μικρό και αύριο το επιστρέψω, με το steam τι γίνεται; δεν πιστεύω να με bannάρουν;
ntouzieras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 αν το νοικιάσω από video club' date=' το παίξω σήμερα, το τερματίσω μιας και είναι μικρό και αύριο το επιστρέψω, με το steam τι γίνεται; δεν πιστεύω να με bannάρουν;[/quote'] dld?ti ennoeis na se banaroun?to oti exei steam dn paei na pei oti prepei na mpeis k internet...
sotirisl Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 ναι σίγουρα αλλά από την στιγμή που θα καταγραφεί το serial στο steam, δεν θα ανοίξεις το steam κάποτε για να παίξεις καποιο άλλο παιχνίδι online;
littlelouievegos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Ρε παιδια να ρωτησω κατι; Πηρα και το Episode one πρωτοτυπο ( 15 euro απο Παπασωτηριου ειναι σωστη η τιμη στο νετ) και εχω επισης πρωτοτυπο και το HL2 collectors edition. Θελω να δωσω σε ενα φιλο το Episode 1 γραφωντας του το εγω. Δεν εχει νετ καθολου θα μπορει να το παιξει; Δεν προκειται να επηρεασει τπτ δικο μου (απο το account μου στην steam) απο την στιγμη που δεν εχει νετ απλα θελει να το παιξει θα μπορει;
sotirisl Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 νομίζω πως όχι (εκτός και αν χρησιμοποιήσει crack) το half life 2 για να παίζεις έστω και single player απαιτεί ενεργοποίηση μόνο μέσω internet
littlelouievegos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 νομίζω πως όχι (εκτός και αν χρησιμοποιήσει crack)το half life 2 για να παίζεις έστω και single player απαιτεί ενεργοποίηση μόνο μέσω internet Οποτε αν του παω εγω το παιχνιδι και το περασει στον σκληρο λογικα με ενα cracked exe λες να δουλεψει;
sotirisl Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 ναι απλά σιγουρέψου ότι δεν έχει net και όυτε θα αποκτήσει προτού κάνει uninstall το παιχνίδι... ξέρει κανείς την διαφορά μεταξύ του Half Life και του Half Life Source; Γιατί στο steam τα βάζει σαν δύο διαφορετικά παιχνίδια;
littlelouievegos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 ναι απλά σιγουρέψου ότι δεν έχει net και όυτε θα αποκτήσει προτού κάνει uninstall το παιχνίδι... Εννοειται αυτο αν ειναι να μας καταστρεψει το account παιζουμε και Counterstrike Source ξέρει κανείς την διαφορά μεταξύ του Half Life και του Half Life Source;Γιατί στο steam τα βάζει σαν δύο διαφορετικά παιχνίδια; Η εκδοση που ηρθε με το HL2 Collectors edition που εχω ειναι αυτη που χρησιμοποιω δεν μου βγαζει αλλη εμενα.. HL Source λεει.. Απο οτι θυμαμαι εχουν κανει optimize την engine του original παιχνιδιου εχωντας αλλαξει ελαχιστα καποια σημεια απο γραφικης πλευρας μεσα στο παιχνιδι..
sotirisl Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 τι ελάχιστα; εμένα και τα δύο ακριβώς ίδια (μου) φαίνονται
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Half Life 2 EP2 trailer http://www.youtube.com/watch?v=W1BNqwX4D7o Χμ.. το ίδιο ακριβώς βιντεάκι υπάρχει και στη διανομή Episode One (τουλάχιστο αυτή που έχω ) (στον κατάλογο episodic/media) τι ελάχιστα; εμένα και τα δύο ακριβώς ίδια (μου) φαίνονται Ε αλλάξανε λίγο τα νερά' date=' και κάποιους φωτισμούς και δε ξέρω γω τι. Εντάξει όταν ακούς source περιμένεις κάτι παραπάνω, αλλά που χρόνος. Ωστόσο μάλλον θα το δούμε το... half life remade in source ως Black Mesa mod απο fans
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.