Προς το περιεχόμενο

Αγορά σκύλου από το εξωτερικό

balabush

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω να αγοράσω ένα σκυλί (Λαμπραντόρ αρσενικό) από εξωτερικό, μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο site σχετικό;

Thanks

Δημοσ.

Gia site de 3erw,3erw omws oti sth voulgaria pane arketoi kai fernoune poly kala koutavia kai se times kamia sxesh me ellada me xartia klp.An exeis skylo 8a 3ereis oti gia na mpei prepei na exei xartia apo giatrous klp klp klp.Twra gia na sto stelnoune to koutavi de nomizw oute oti ginetai oute oti 8a to h8eles,gourouni sto saki pou leme..,e?

Δημοσ.

δεν αξιζει...πηγαινε παρε κανενα περιοδικο σχετικο απο κανα περιπτερο κ θα δεις μεσα διαφημισεις...το να φερεις κατι απ εξω ειναι σχετικα δυσκολο,κ ποτε δεν ξερεις πως θα ρθει αν θα ναι στα καλα του,τι ταλαιπωρια τραβηξε το νεογεννητο,κ αν θα ναι ΑΥθεντικα τα χαρτια...

καποια διαφημηση θα λεει για εκτροφες λαμπραντορ..θα πας κ θα σου εξηγεισει τι παιζει...

ψαξε στο google για την ρατσα που λες κ στανταρ θα μαθεις πολλα.

Δημοσ.

Μου είπαν ότι υπάρχει η δυνατότητα να φέρω σκυλάκι, με χαρτιά και chipaki απο το εξωτεριό , αλλά δυστηχώς δεν μπορώ να βρώ κανένα site. Thanks για τις απαντήσεις σας ;-)

Δημοσ.
Μου είπαν ότι υπάρχει η δυνατότητα να φέρω σκυλάκι, με χαρτιά και chipaki[/i'] απο το εξωτεριό , αλλά δυστηχώς δεν μπορώ να βρώ κανένα site. Thanks για τις απαντήσεις σας ;-)
Ti akribws ennoeis? :?

Pantws an psaxneis ekswteriko gia xamhloterh timh kai oxi px gia mia ratsa pou den yparxei edw, pistebw oti den aksizei na psaxneis toso poly giati sthn telikh pairneis (den lew agorazeis-den mou aresei) mia psyxh pou 8a se syntrofeyei gia ta epomena 15+ xronia ths zwhs sou :-) Opws eipe kai kapoios parapanw skepsou kai thn talaipwria pou 8a perasei to zwntano...

As mhn antimetwpizoume ta panta ws antikeimena. Kapoia "pragmata" den kostologountai! Kai den "xwrane" pantou ekptwseis... :wink:

ps. ta parapanw einai prwswpikh mou apopsh, mporei ka8enas na diafwnhsei, kai ta lew entelws filika :smile:

Δημοσ.

Ti akribws ennoeis? :?

Για το chipaki' date=' δεν το γνώριζα, αλλά μου είπαν σε ένα pet shop, ότι τους εμφυτέυουν απο εδώ και στο εξής, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία ένα chipaki, ώστε να γνωρίζουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης :-|

Pantws an psaxneis ekswteriko gia xamhloterh timh kai oxi px gia mia ratsa pou den yparxei edw, pistebw oti den aksizei na psaxneis toso poly giati sthn telikh pairneis (den lew agorazeis-den mou aresei) mia psyxh pou 8a se syntrofeyei gia ta epomena 15+ xronia ths zwhs sou Opws eipe kai kapoios parapanw skepsou kai thn talaipwria pou 8a perasei to zwntano...

As mhn antimetwpizoume ta panta ws antikeimena. Kapoia "pragmata" den kostologountai! Kai den "xwrane" pantou ekptwseis...

Συμφώνω μαζί σου και όντως η λέξη αγοράζω, δεν είναι η κατάληλη , αλλά πιστεύω ότι είναι αρκετά τα λεφτά που ζητάνε στα pet shops (650? για Λαμπραντόρ) και γι'αυτό έψαχνα εναλλακτικά μέσω net. Τεσπα μάλλον κάτι βρήκα , μέσω ενός γνωστού που γνωρίζει έναν εκτροφέα εδώ στην Αττική ;-)

Δημοσ.
Για το chipaki, δεν το γνώριζα, αλλά μου είπαν σε ένα pet shop, ότι τους εμφυτέυουν απο εδώ και στο εξής, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία ένα chipaki, ώστε να γνωρίζουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης :-|
Skylos Cyborg??? An einai dynaton... :? :? :?
Δημοσ.
Skylos Cyborg??? An einai dynaton... :? :? :?

Δεν είναι ακριβώς έτσι.

Αν υποθέσουμε ότι εσύ έχεις ένα σκύλο και για κάποιο λόγο τον παρατάς για να πάς διακοπές, αν τον βρούνε παρατημένο, πρέπει (αν και δεν έχω ακούσει να γίνει) να σου επιβάλλουν πρόστιμο.

Αυτό θα βοηθήσει (αν γίνει πράξη) να έχουμε λιγότερα αδέσποτα.

Είναι για καλό των ζώων και των ανθρώπων.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά εγώ πήρα sharp pei πέρυσι στα 480 ευρο. Ήταν 3 μηνών και είχε τοποθετημένο μικροτσιπ και είχε και διαβατήριο. Το μικροτσίπ στοιχίζει 40 ευρό και συμπεριλαμβανόταν στη τιμή. Το συγκεκριμένο σκυλάκι κοστίζει 700 ευρό να το πάρεις απο pet shop. Πτου πτου να μη το ματιάξω το σκυλάκι μου είναι υγειέστατο!!! Το κουταβάκι το πήρα απο ένα παιδί το οποίο μπορεί βρει όλες τις ράτσες. Εγώ το πήρα τηλέφωνο Κυριακή απόγευμα και σε 6 μέρες είχα το σκυλάκι...

Το συγκεκριμένο παιδί το ανακάλυψα απο τη ξαδέρφη μου η οποία έιχε πάρει maltese..

Δημοσ.

Αν είναι δυνατόν, περνιέστε για φιλόζωοι και υποβάλλετε σκυλάκια σε τέτοια ταλαιπωρία για να βγάλετε εσείς γούστα??? Υπάρχετε???

Το "αγορά σκύλου" είναι ήδη αρκετά εμμετικό, όλη μαζί η φράση είναι για σφαλιάρες.

Δημοσ.

Αν θέλεις άνοιξε ένα τοπικ εδώ > http://www.ourdogs.gr για να καταλάβεις τι παίζει..

Με 400 ευρώ δεν βρίσκεις εννοείται κουτάβι απο εκτροφείο της προκοπής..

Συνηθως τα καλά εκτροφεία( που τα σκυλάκια δεν τα έχουν να αναπαράγωνται σαν κουταβομηχανες υπο άθλιες συνθήκες, με πλαστά χαρτιά ) ενα κουτάβι λαμπ κάνει

απο 700 μέχρι και 1000 ευρώ.

Εννοείται μακριά από ΠΕΤ ΣΟΠ γιατί τα σκυλάκια είναι απο Puppy mills ( όποιος

δεν ξέρει τι είναι μπορεί να δεί στο google) .

Κατα τ' άλλα αν δεν θες σονι και ντε καθαρόαιμο , μπορείς να βρείς ενα

ωραιότατο ημίαμο λαμπ , που δεν υστερεί και σε απολύτως τίποτα , συν του

ότι θα έχει σώσει και μια ζωή.:shifty:

Παντως τέτοιες τιμές πρέπει να μας υποψιάζουν γιατι κανένα σοβαρό εκτροφείο δεν πουλάει κουτάβια σε τόσο χαμηλές τιμές, και ΚΥΡΙΩΣ κανέναν εκτροφέας που ενδιαφέρεται για τα σκυλάκια του , δε θα πακέταρε κουτάβι για να το στείλει σε άλλη χώρα σε κάποιον που δεν έχει δει καν ποτέ απο κοντά

Δημοσ.

Κάνε ένα ψυχικό και πάρε κανένα κουτάβι που θα γίνει μεγαλώσομο από το δρόμο. Η ράτσα δεν έχει σημασία.Άμα το σκυλί ειναι χαζό έτσι θα μείνει. Έχω δει σκυλιά χωρίς ράτσα και παίρνουν 10 με τόνο σε εμφάνιση και μυαλό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...