Προς το περιεχόμενο

ψαχνω στιχους απο ενα τραγουδι..

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι το slut της Danniela's Daze. δεν βρισκω πουθενα! Pls Οποιος ξερει ας μου πει..

PS. καλο θα ηταν να υπαρχει ενα επισημο θεμα , για να γινονται requests για στιχους οπως υπαρχει και το αντιστοιχο με τα τραγουδια..

Δημοσ.

με βαση

θελω να πω οτι η εικονα που παραθετουν ορισμενοι mods ή χρηστες με τον χαζοhommer ειναι πολυ ηλιθια. δλδ τι θελετε να μας πειτε? πειτε το ξεκαθαρα και μην κρυβεστε! και δεν ειναι καθολου dumb η ερωτηση.. αυτο το εχω δει να το χρησιμοποιουν και σε αλλα forums, και μαλιστα ενας μου το ειχε κανει σε ενα θεμα μου , και με εξοργισε!

στην συγκεκριμενη περιπτωση ifrit, εισαι απλο μελος, και δεν εχεις κανενα δικαιωμα να κρινεις τους αλλους για τα post τους! συννενοηθηκαμε?

Άλλωστε πρόλαβε άλλος να κάνει την πρόταση...

επισης εγω σε αυτο το θεμα που εκανα δεν το γενικευω , για οποιοδηποτε, τραγουδι αλλα μονο για το συγκεκριμενο. στο υστερογραφο, λεω οτι καλο ειναι να υπαρχει ενα τετοιο θεμα, αλλα οχι το συγκεκριμενο, αφου δεν εχει καλο start..

φιλικα παντα. ( μονο προς χριστινα.. )

εγω προσωπικα εψαξα στο google και δεν βρηκα τιποτα. εσυ ifrit, αν εισαι μαγκας πανε στο google και μολις τους βρεις να τους βαλεις εδω.. μια εβδομαδα προθεσμια..

ΕΛΕΟΣ!

στο θεμα μας τωρα.. :)

Δημοσ.

I bet you thought you had unlimited

acess to my body and my soul

but things have changed

Now I am in control

'cause after two years, 7 months and 14 days

I thought it was time

to put U in my place

Im sorry, so sorry

to have to tie your hands behind your back

but you were no good in the back

Im sorry, so sorry

For putting up with those stupid lies

For the blindhold over your eyes

Just one more thing before I nail the coffin shut

don't call me slut

don't call me slut

don't call me slut

don't call me slut, slut

You should have never called me slut

No more putting up with those phony alibi's

No more salty tears in my beautiful blue eyes

No more cheap cologne on your body

Ooh, I hate that smell

As far as I'm concerned

You can go straight to hell

Im sorry, so sorry

I hope you're comfortable my dear

and don't you cry, I hate those those tears

Im sorry, so sorry

To see you lying there so still

to have to do this against your will

don't call me slut

don't call me slut

don't call me slut

don't call me slut, slut

You should have never call me slut

Now say goodbye you little fuck

Δημοσ.

δεν ειναι και πολυ ευκολο το συγκεκριμενο. βγαζει 4 αποτελεσματα, απο τα οποια τα 2 ειναι τα ιδια, το ενα δεν λεει τιποτα και το αλλο δεν δουλευει.. δεν ξερω γιατι το τραγουδακι ενω ειναι πολυ ωραιο δεν ειναι γνωστο.. επισης εκεινο με τα "" τι ρολο παιζει?

Δημοσ.

Ότι βάλεις μέσα σε " " θεωρείται ατόφια φράση. Αν ψάξεις δλδ "χοντρό ζυμάρι" δεν θα σου βγάλει παρα μόνο σελίδες που θα περιέχουν αυτολεξεί την φράση Χοντρό Ζυμάρι μέσα τους.

ΥΓ: Δεν ξέρω τι είναι το χοντρό ζυμάρι, έτσι μου ήρθε. :P

Δημοσ.
δεν ειναι και πολυ ευκολο το συγκεκριμενο. βγαζει 4 αποτελεσματα, απο τα οποια τα 2 ειναι τα ιδια, το ενα δεν λεει τιποτα και το αλλο δεν δουλευει..

Αν με τα 4 αποτελέσματα δεν είναι εύκολο, φαντάσου να σου είχε βγάλει μερικές χιλιάδες...

Δημοσ.

μα λεω οτι το ενα δεν δουλευει, οποτε ειναι αχρηστο, το αλλο ηταν ασχετο με το τραγουδι, και ειχαν μεινει 2 τα οποιαν ηταν ακριβως τα ιδια και ειχαν τους στιχους. οταν λεω δεν ειναι ευκολο, εννοω την συγκεκριμενη περιπτωση.

Δημοσ.

Ναι, όντως είναι πολύ δύσκολο. Γιά να καταλάβεις, ο Lucifer πέρασε ειδική εκπαίδευση στο "Google searching", έδωσε εξετάσεις γιά να πάρει το σχετικό δίπλωμα και ακόμα θεωρείται πρωτάρης. Υπάρχουν άλλοι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην μελέτη του Google και μάλιστα κάποια μεγάλα πανεπιστήμια σκέφτονται να δημιουργήσουν και σχετική έδρα, ώστε στο μέλλον να έχουμε και Google PhD.

Δημοσ.

Λάζαρε, καλύτερα να αναρωτηθείς πως γίνεται τόσοι χρήστες να μπορούν να βρίσκουν αυτά που ζητάς και να ρωτήσεις πως τα καταφέρνουν αντί να είσαι αρνητικός σε μερικές υποδείξεις που θα σου κάνουν ευκολότερη την εύρεση σε αυτά που ψάχνεις. :)

Το θέμα κλειδώνεται μιας και ο σκοπός του έχει επιτευχθεί και με το παραπάνω. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...