lazaross Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 κατι ασχετο... paschalia το τελευταιο σου Post γυρω στις 4 το αλλο στις 8. καλα δεν κοιμασαι καθολου?
Shadowthief Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Sorry κιόλας αλλά βρίσκω πολύ άκυρο το topic. Τι δηλαδή πρέπει σώνει και καλά να υπάρχουν παντού απαντήσεις? :?
rafraf24 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Παιδια, ειναι και θεμα δυσκολιας της απαντησης, μπορει να μην υπαρχουν ατομα που εχουν συναντησει παρομοιο προβλημα, και προκειμενου να μην παρουν στον λαιμο τους αυτον που ρωτησε δεν του απαντανε, σε καμμια περιπτωση δεν γινεται κατι κακοπροαιερετα. Για παραδειγμα ανοιξα προσφατα ενα thread, στο οποιο ρωταγα μηπως ξερει κανεις για τα usb hub μενουν ανοιχτα, αλλα δεν απαντησε κανεις, προφανως γιατι ισως δεν υπαρχει λυση. Επισης συμβαινει και το εξης: Σε ωρες "αιχμης" του φορου, ανοιγονται πολλα thread ταυτοχρονα, με αποτελεσμα μερικα απο αυτα να "χανονται" ευκολα, καθως συνιθιζεται να απανταμε σε posts Που βρισκονται σχετικα ψηλα στην λιστα.
Jaco Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Πες τα παρεδώσε... Όταν βλέπω post να ζητάει κάτι το οποίο το ζητάνε κάθε βδομάδα κάποιοι άλλοι.. ε.. τότε τι να απαντήσεις...? Άντε πες καμιά φορά το κάνεις, αλλά δεν γίνεται συνέχεια... και κατά δεύτερον πρέπει να έχει και ενδιαφέρον ορισμένες φορές για κάποιον στο να απαντήσει, δεν είμαι δηλαδή (καλώς ή κακώς) υποχρεωμένος να απαντάω στο ότι ξέρω για παράδειγμα αν ξέρω ότι έχει απαντηθεί ήδη ή είναι κάτι το οποίο θα απαντηθεί αμέσως από κάποιον άλλο... Υ.Γ. Αν και εμένα με ενοχλεί περισσότερο να βλέπω ότι ένα απλό θέμα έχει απαντηθεί 10-15 φορές και ενώ έπρεπε να βγαίνουν άλλα αναπάντητα post στην κορυφή να μένουν τα χιλιοαπαντημένα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 @ Jaco: Εμένα προσωπικά με ενοχλεί πιο πολύ απ' όλα το γεγονός ότι σε πολλά θέματα, η απάντηση βρίσκεται με μία απλή έρευνα στο Google. Υπάρχουν αρκετά μέλη (κυρίως νέα, χωρίς να εξαιρούνται όμως και τα παλιότερα δυστυχώς) τα οποία ψάχνουν έτοιμες απαντήσεις χωρίς να κουραστούν. Σου λέει "Πού να ψάχνω τώρα, βαριέμαι, κάποιος θα το ξέρει και θα μου απαντήσει". Δυστυχώς η νοοτροπία του 'ωχαδερφισμού' ζει και βασιλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.