Προς το περιεχόμενο

Προβλημα για γερους λυτες

alfadia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα NEC DVD RW το οποιο δεν μπορει να μου διαβασει CD αλλα μπορει να διαβασει κανονικα DVD.Εννοειτε εχω δοκιμασει γνησια και μη Cd.Οποιος εχει καμια ιδεα ας βοηθησει...και για την ιστορια οταν το πρωτοπηρα (15 μερες) δουλευε μια χαρα..

Δημοσ.

Να σου λύσω την απορία δεν μπορώ. Να σου προτείνω όμως να δοκιμάσεις μια αναβάθμηση στο Firmware του DVD-Recorder. Κάποια στιγμή το δικό μου(άλλης μάρκας) δεν μου τελείωνε τα μουσικά CDs και διορθώθηκε μ' αυτόν τον τρόπο.

Καλή επιτυχία

Δημοσ.

Για την ιστορία λοιπόν δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση στο IDE Channel (Primary ή Secondary) που έχεις συνδέσει το DVD και μετά κάνε ένα restart να δεις τι παίζει...

...κι αν σου κάτσει...!!! :lol:

Δημοσ.

Αφού είναι καινούριο μην αρχίζεις τα firmware update,μπορεί να χάσεις την εγγύηση.Να πας αμέσως για αλλαγή αφού είναι προβληματικό.

Δημοσ.

re pedia sinelthete,ti firmware kai m...kies,to pedi leei oti exei to NEC 3520 ke den tou diavazei CD.EINAI DINATON?????

pigaine to gia allagi kata 99,999999% ine xalasmeno

Δημοσ.

Το DVD ειναι αγορασμενο προ 15 ημερων και θα παει για επιστροφη!!Καθως το εψαχνα εχτες,βρηκα οτι το εχει παρουσιασει και σε αλλα NEC(το ιδιο κουφο προβλημα)οποτε ειναι προβλημα εταιριας.Αυτα...ευχαριστω ολους σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...