Προς το περιεχόμενο

Cosmoκαρτα: Νέα προσφορά 50 Ευρώ

ATG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενεργοποιήστε τώρα ένα πακέτο COSMOΚΑΡΤΑ ή WHAT’S UP και επιπλέον των δωρεάν 8 ευρώ που σας παρέχονται, θα λαμβάνετε 3,5€ κάθε μήνα , για 12 μήνες, εφόσον πραγματοποιείτε μία τουλάχιστον ανανέωση χρόνου ομιλίας το μήνα.

Η προσφορά ισχύει για κάθε ενεργοποίηση από 06/04/05 έως 7/05/05

Σημειώσεις:

Το ποσό των 3,5€ θα πιστώνεται μετά την ανανέωση του χρόνου ομιλίας και θα πρέπει να καταναλωθεί ολόκληρο εντός 30 ημερών από την ημερομηνία πίστωσης, αλλιώς θα αφαιρείται από το πιστωτικό υπόλοιπο του χρήστη.

Αν κάποιος χρήστης που μετέχει στη προσφορά δεν ανανεώσει το χρόνο ομιλίας του κάποιο μήνα τότε δεν θα πιστώνεται το ποσό των 3,5€, διατηρεί όμως το δικαίωμα συμμετοχής στη προσφορά ανανεώνοντας το χρόνο ομιλίας του τον επόμενο μήνα όπου και θα πιστωθεί κανονικά το ποσό των 3,5€.

Η προσφορά των 3,5€ ισχύει ανεξάρτητα από την αξία της κάρτας ανανέωσης και μόνο για την 1η ανανέωση κάθε μήνα.

Στα πακέτα με συσκευή ο δωρεάν χρονος ομιλίας είναι 52€ γιατι επιπλέον των δωρεάν 10 ευρώ που σας παρέχονται, θα λαμβάνετε 3,5€ κάθε μήνα εφόσον πραγματοποιείτε μία τουλάχιστον ανανέωση χρόνου ομιλίας το μήνα.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 19%

Δημοσ.

Ας ξανακυκλοφορήσουν κάρτες CU-A lot πρώτα.. σε κατάστημα vodafone που ρώτησα μου είπαν ότι "μάλλον δεν θα ξανακυκλοφορήσουν" και βγήκα από τα ρούχα μου! (μεταφορικά πάντα :))

Δημοσ.
Ας ξανακυκλοφορήσουν κάρτες CU-A lot πρώτα.. σε κατάστημα vodafone που ρώτησα μου είπαν ότι "μάλλον δεν θα ξανακυκλοφορήσουν" και βγήκα από τα ρούχα μου! (μεταφορικά πάντα :))

8a 3anakikloforisoyn meta tis 10/04 (Tote poy den 8a exei 3000 lepta alla 100 kliseis twn 5 leptwn)...

3erei ti kanei i vodafone :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.
8a 3anakikloforisoyn meta tis 10/04 (Tote poy den 8a exei 3000 lepta alla 100 kliseis twn 5 leptwn)...

3erei ti kanei i vodafone :evil: :evil: :evil:

ναι κι εγώ το βρίσκω λογικό αυτό, όμως στο κατάστημα της Vodafone απλώς δεν είχαν ιδέα...

Δημοσ.

Ήθελα να 'ξερα, αφού δίνουν 3.5? το μήνα, γιατί τα παίρνουν πίσω αν περάσουν 30 μέρες; Τόσο γυφ*οι είναι;;; Ή δώστα ή μην τα δίνεις καθόλου.

Δημοσ.

Μα για να ξοδευεις σαν μ..κ@ς 50 euro για να κερδισεις 3.5! Οπως κανουν με τις συνδεσεις και τα προπληρωμενα παγια... Και δε βαζεις παγιο αμα ειναι να ξοδευεις τοσα? Ποιο το νοημα της συγκεκριμενης προσφορας? Μακρια... 7€ και πολυ τους ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...