kom Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 xerete an probalete akoma kai pou ? kapou mou eixan pei gia ena kinimatografo stin peiraios epano
Akujin Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 prepei na to exases logika. den to vlepw pouthena sto athinorama.gr pantws
Edgar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Την έχει δεί κανένας αυτή την ταινία? Την είδα πρίν λίγο σε dvd. Δεν ξέρω αλλα μου θύμησε πολύυυυυ Lynch η όλη φάση... Μερικοί παράξενοι χαρακτήρες, μερικοί "απο μηχανής Θεοί-cowboys", πολύ λίγος ο φωτισμός (οκ, ολα γίνονταν μέσα σε μία νύχτα... αλλά οκ ), κάποια κλασικά στιχεία του Lynch όπως τα φώτα που τρεμοπαίζουν ή που δεν ανάβουν καθόλου, τύποι με "παράξενες" δυνάμεις, αντικείμενα που κρύβουν συμβολισμούς, όλα (ή σχεδόν όλα) γίνονται σαν σε όνειρο, ατμοσφαιρική μουσική σε αρκετά σημεία, ένα κάπος ρευστό φινάλε... Είναι ολίγον τι παράξενη ταινιούλα που για κάποιον λόγο μου άρεσε δεν ξέρω γιατί όμως Θέλω να την ξαναδώ με το audio commentary στο on για να δώ απο περιέργια αν λέει τίποτα αξιοπρόσεκτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.