Vangosmech Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Παιδιά καλησπέρα!Έχω το εξής πρόβλημα:Έχω εναν σκληρό στα 200gb, με sp2...Τον χώρισα με Partition Magic 8 για ευνόητους λόγους, αλλά ακόμα και όταν δεν τον είχα χωρίσει ειχε κολλήσει στα 127 gb...Τώρα στο ένα partition μου βγάζει unallocated 90τόσα gb...Τί να κάνω?Μού έχει σπάσει τα νεύρα και μαλιστα τσαντίζομαι περισσότερο γιατι όταν έβαλα το sp2 δεν μου έβγαζε την πλήρη χωρητικότητα....
Πέτρος Σ. Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Εγώ είχα το πρόβλημά σου με έναν 200GB Western Digital. Με το Partition Magic δεν γινόταν τίποτα αλλά όταν έβαλα την δισκέτα των ME και έκανα fdisk όλα ήρθαν στα καλά τους. Μετά το fdisk να κάνεις και format c:
Vangosmech Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 1ον:Τι εννοείς με το fdisk?Μήπως format? 2ον:Δισκέττα των ΜΕ,εννοείς? Σόρρυ αλλά δε σε πιάνω...Αλλά φυσικά ευχαριστώ για την βοήθεια... Κι ο δικός μου ο σκληρός ειναι Western Digital......
Vangosmech Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Φίλε Πέτρο θα μου απαντήσεις?????Αν το ύφος μου ειναι περίεργο ειναι γιατί θέλω να σπάσω το μηχάνημα και ξενερώνω και μόνο στην ιδέα ου format......
s33 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 με ΜΕ προφανώς ο φίλος Πέτρος εννοεί winME (millenium)... bootareis από δισκέτα και κάνεις fdisk για να χωρίσεις τον σκληρό σε partition.... αν δεν κάνω λάθος, αυτό προτείνει ο Πέτρος....
antoine79 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 mhpws exeis to fat32 gia file system?den kserw an exw dikio alla kati sto file system soy den paei kala...an exeis xp kai tonizw den vreis lysh apo allon giati egw den kovw to kefali moy,kane format me ntfs file system poy einai gia y2k,xp...
StavrosD Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Άλλος ένας έχει αυτό το πρόβλημα στο Insomnia με 160GB δίσκο http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=106282 Μήπως έχεις παλιά μητρική; Μερικά BIOS δεν αναγνωρίζουν δίσκους πάνω από 120GB Επιπλέον κοίτα από το disk management (δεξί κλικ στο my computer-->manage-->disk management) και κοίτα μήπως υπάρχει ανεκμετάλευτος χώρος στον δίσκο. Αν υπάρχει, δημιούργησε ένα νέο partition.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Λοιπόν. Το fdisk είναι μια εντολή που θα βάλεις όταν κατεβάσεις την δισκέτα εκκίνησης των ME, 98 ή ότι άλλο θες. Η δισκέτα εκκίνησης ξεκινάει μέσω του DOS. Την βάζεις, ξεκινάς το PC, την διαβάζει και όταν τελειώσει γράφοντας σε πιο γράμμα είναι το Drive σου γράφεις fdisk και μετά είναι εύκολο. Θα τα καταφέρεις απο εκεί και πέρα. Τελειώνοντας το fdisk θα κάνεις πάλι τα ίδια αλλά εκεί που έβαλες fdisk θα βάλεις format c:,θα πατήσεις ENTER και μετά Y και πάλι ENTER. Αυτό είναι. ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρώτα θα διαγράψεις όλα τα μέρη του σκληρού χωρίς να δημιουργήσεις και δεύτερο και όταν τα διαγράψεις και κάνεις format μετά δούλεψε κανονικά με το Partition Magic.
Vangosmech Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Καλησπέρα! Λοιπόν, το πρόβλημα λύθηκε μέσα παο το Partition magic οπου φτιάχνοντας τα partitions κατάφερα να κανω ενεργό αυτο το κομμάτι που απέμενε..Μη ρωτήσετε πώς, τί και γιατί, γιατί κι εγω δε θυμάμαι τις αλχημείες που έκανα για να το καταφέρω..Ευχαριστώ πολύ και ειδικά τον Πέτρο Σ. που τον έπρηξα κι ήμουν και λίγο μ....ς αλλά ελπίζω να καταλαβαίνει την τσαντίλα μου εκείνη την ώρα...Γεια χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.