deathlok Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 gia diskos tha elega seagate me ncq(athorivoi pio grigoroi)thelei ligo psaksimo bebea gia na tous breis giati oi perisoteroi fernoun tous palios.gia dvd-rom exoun gini kati topic prosfata psakse na deis pio einai kalo. a kai tora to idia ti 9600xt e oxi bebea mobo me pcix oposdipote kai mia 6600 kata protimisi gt.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 ΕΛΕΟΣ!!! Το ότι εσύ δεν ξέρεις/δυσκολεύεσαι να χρησιμοποιήσεις τη δισκέτα δεν σημαίνει ότι οι SATA είναι σκάρτοι. Αν ήταν έτσι τότε να πάω να μαζέψω από τη χωματερή μια οθόνη 10ετίας που είχα και την πέταξα... :evil: :evil: s33k3rgr' date=' μια χαρά είναι το μηχανηματάκι που θες να πάρεις με δύο μόνο αλλαγές αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια και η εγγραφή ταινιών (DVD)... την 6600GT όπως είπε και ένας άλλος φίλος με 50 ευρώ παραπάνω περίπου και αντί για το Sony πάρε το Asus που κοστίζει 4-5 ευρώ παραπάνω.[/quote'] Βρε άντε πάνε να δεις αν έρχομαι. Χαμένε. Εγώ δεν είπα πως δεν ξέρω απλά είπα πως είναι μπελάς και αν ξεχάσεις να την βάλεις σου σπάει τα νεύρα. Για μίλα καλύτερα από την επόμενη φορά για να έχω καλή συμπεριφορά απέναντι σου. Οι SATA δεν είπα ότι έχουν τίποτα κακό. Ίσα ίσα σε SATA με τις νέες μητρικές μπορείς να βάλεις πολύ περισσότερους σκληρούς από ότι πριν.
Shadowthief Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Παίδες ηρεμία γιατί το βλέπω για κλείδωμα... Κρίμα είναι
Πέτρος Σ. Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δεν το ξεκίνησα εγώ φίλε μου. Αν δεν πεί τίποτε ο άλλος γιατί εκείνος έκανε το λάθος εγώ δεν θα ξαναπώ τίποτε άλλο εδώ. Ότι ήταν να πώ σε σχέση με το θέμα το είπα.
sarisn Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Αν ήξερες πως να την βάλεις δεν θα ήταν καθόλου μπελάς..... το παραδέχεσαι και μόνος σου... πάλι καλά. :roll:
nikoskon Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Den 8ewrw talaipwria na valeis mia disketa sto drive. Epeita mporei sto mellon na sthsei ena wraio raid0 sto hdh yparxon controller ths mobo.Vale sto tsoubali kai thn mikrh alla yparkth diafora sthn taxythta. Episis 8a exei kai noikokyremena kalwdiakia xwris extra kostos gia ta antistoixa round ide cables. And the winner is... SATA HDD!!!
estenough Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 και γιατι δεν κάνετε ένα ghost μετά την εγκατάσταση, ωστέ να περνάτε windows χωρις ταλαιπωρία, και σε λιγότερο χρόνο?? ούτε πρόβλημα για το αν έχετε sata ή ide δίσκο θα υπάρχει (μόνο vga drivers να μην έχετε περάσει, ώστε να βάζετε πάντα τους τελευταίους) .. για μητρική πάντως θα σου πρότεινα Α8Ν SLi με 25 € παραπάνω (η απλή όχι η deluxe(4 sata λιγότερα έχει)) ώστε αν θέλεις αργότερα μια σχετικά φθηνή αναβάθμιση να παίξεις με το SLi. Και εννοείτε οτι κάρτα καλά θα ήταν η 6600 GT, όπως προαναφέρθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.