s33k3rgr Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 CASE:ΚΟΥΤΙ THERMALTAKE VB1000SWS SOPRANO WINDOW SILVER - Τιμή 81 CPU:AMD ATHLON 64 3000+ 1.80GHz 939 BOX - Τιμή 137 MEM:2 * TWINMOS DIMM DDR 512MB PC3200 (400MHz) - Τιμή 59*2 BOARD:ASUS A8V DELUXE - Τιμή 115.5 GRX CARD:SAPPHIRE RADEON 9600XT 128MB VIVO DVI RETAIL - Τιμή 147.09 FLOPPY :Τιμη 6,16 HD:2 * WESTERN DIGITAL 120GB WD1200JD 7200rpm SATA - Τιμή 72.9 *2 DVD:SONY DVD 16x DDU1612 BULK - Τιμή 21.65 DVD-RW:NEC DVD+/-R/RW ND-3520Α 16X BULK BLACK DOUBLE LAYER - Τιμή 54 ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ZALMAN ZM400B-APS 400W SILENT - Τιμή 99.82 Ολα μαζι 926 ε με το φπα.Εχετε να κανετε καμια διορθωση η καμια προταση για καποια αλλαγη?Επισης θελω να μου προτεινετε ενα UPS για το παραπανω συστημα.Οχι πολυ ακριβο. Επειδη ειμαι εντελως ασχετος απο UPS θελω να μου πει καποιος την συνδεσμολογια με το PC. Ολες οι τιμες ειναι απο e-shop(υπαρχει κανενα καλυτερο?) καθως και τα προιοντα
Πέτρος Σ. Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 BOARD:ASUS A8V DELUXE - Τιμή 115.5HD:2 * WESTERN DIGITAL 120GB WD1200JD 7200rpm SATA - Τιμή 72.9 *2 DVD:SONY DVD 16x DDU1612 BULK - Τιμή 21.65 Εγώ θα έπαιρνα μια μητρική Gigabyte. Ο σκληρός κατά την γνώμη μου να είναι ότι θες εκτός SATA γιατί θα σου σπάει τα νεύρα κάθε φορά που πας να βάλεις Windows με την δισκέτα για τους Drivers. Ποτέ μα ποτέ μη πάρεις μηχάνημα για υπολογιστή που να είναι της SONY. Την εγώ πατήσει μια φορά εγώ και αρκετοί φίλοι μου. Κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος.
laskos0 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Εγώ θα πρότεινα αλλαγή στην κάρτα γραφικών σου φίλε....Ίσως μια 6600GT θα σε βοηθούσε πολύ καλύτερα στα παιχνίδια και όχι με πολύ μεγάλη διαφορά κόστους..
Shadowthief Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Και εγώ θα σου πρότεινα μια άλλη κάρτα γραφικών. Είναι λίγο παλιά αυτή και με λίγα παραπάνω λεφτά (αν μπορείς να διαθέσεις) νομίζω πως θα μπορέσεις να πάρεις κάποια καλύτερη
Stilewag Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 .Ο σκληρός κατά την γνώμη μου να είναι ότι θες εκτός SATA γιατί θα σου σπάει τα νεύρα κάθε φορά που πας να βάλεις Windows με την δισκέτα για τους Drivers. SATA θέλω να πάρω και εγώ. Τι κακό έχουν?
ksessalonikios Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 ρε παιδιά καθε τρεις και λιγο windows στεινετε? θα τα βαλεις μια φορα και μετα απο κανα 8μηνο και αν,θα χρειαστεις να κανεις την ιδια ''σπαστική'' διαδικασία
Snolly Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Ναι ρε παιδιά για όνομα του Θεού αν είναι να μην πηγαίνεις σε πιο σύγχρονες τεχνολογίες που κοστίζουν το ίδιο επειδή βαριέσαι να φτιάξεις και να χρησιμοποιήσεις μια δισκέτα 1 φορά στο τόσο, τότε τι να πω, θα κόψω και το ρεύμα να κάνω πετάλι όσο κάθομαι στον υπολογιστή γιατί βαριέμαι να πάω στο ταχυδρομείο να πληρώσω τη ΔΕΗ.
Stilewag Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 ti simvainei me tin disketa? exw plirh agnoia :-|
sarisn Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Εγώ θα έπαιρνα μια μητρική Gigabyte.Ο σκληρός κατά την γνώμη μου να είναι ότι θες εκτός SATA γιατί θα σου σπάει τα νεύρα κάθε φορά που πας να βάλεις Windows με την δισκέτα για τους Drivers. ΕΛΕΟΣ!!! Το ότι εσύ δεν ξέρεις/δυσκολεύεσαι να χρησιμοποιήσεις τη δισκέτα δεν σημαίνει ότι οι SATA είναι σκάρτοι. Αν ήταν έτσι τότε να πάω να μαζέψω από τη χωματερή μια οθόνη 10ετίας που είχα και την πέταξα... :evil: :evil: s33k3rgr, μια χαρά είναι το μηχανηματάκι που θες να πάρεις με δύο μόνο αλλαγές αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια και η εγγραφή ταινιών (DVD)... την 6600GT όπως είπε και ένας άλλος φίλος με 50 ευρώ παραπάνω περίπου και αντί για το Sony πάρε το Asus που κοστίζει 4-5 ευρώ παραπάνω.
ksessalonikios Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 ti simvainei me tin disketa? exw plirh agnoia :-| απλά οταν θα στηνεις τα win προηγουμενος θα πρεπει να περασεις τον driver του sata controller μεσω μιας δισκετας γιατι διαφορετικά δε θα μπορουν να δουν το σκληρο τα win και να προχωρησει η εγκατασταση τους
sougiannis Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 απλά οταν θα στηνεις τα win προηγουμενος θα πρεπει να περασεις τον driver του sata controller μεσω μιας δισκετας γιατι διαφορετικά δε θα μπορουν να δουν το σκληρο τα win και να προχωρησει η εγκατασταση τους Που το είδες αυτό? Έχω SATA, έχω περάσει τα win πάνω απο 10 φορές. Πότε μα ποτε δεν είχα πρόβλημα ούτε και ποτε εβαλα δισκετα. Μια χαρά τον βλέπουν το δισκο
ksessalonikios Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 δεν ξερω για σενα αλλα στην nf7s μου για να συνεχισεις την εγκατασταση των xp σε sata δίσκο μόνο ετσι μπορεις,για αυτο και ειχε μεσα στο κουτι και μια δισκετα με τους drivers του controller. Εξάλλου για ποια αλλη δισκετα μπορει να γίνεται τόσος λόγος απο ολους τους υπόλοιπους?
MasterX Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μάλλον δηλαδή σε άλλους SATA χρειάζεται εγκατάσταση των drivers απο δισκέτα ένώ σε άλλους όχι. Φαντάζομαι έχει να κάνει με τον SATA controller της μητρικής, δηλαδή ουσιαστικά ποια μητρική έχεις... Προφανώς η μητρική του φίλου sougiannis δεν χρειάζεται.. (αλήθεια ποια έχεις να την έχουμε στα υπόψην εμείς που ετοιμαζόμαστε για αγορά;. Και εγώ πριν χρόνια που είχα SCSI CD και CDR (αλλά όχι σκληρό), χρειάζονταν η εγκατάσταση οδηγών για το SCSI controller από δισκέτα, καθώς δεν είχαν οδηγούς τα WIN98 για το συγκεκριμένο controller που δεν ήταν πολύ γνωστή μάρκα.... Δηλαδή εγώ που σκεφτομαι για 2 σκληρούς SATA σε RAID και να μην βάλω disk drive στο νέο σύστημα που σκέφτομαι να κάνω, θα έχω πρόβλημα; Εν έτη 2005 δεν θα έχω δυνατότητα να βάλω τον οδηγό SATA από ένα bootable CD δισκάκι; Ξέρει κανείς σχετικά; Και κάτι άλλο.. Είναι καλύτερα να βάλει 6600GT που με γύρω στα 185 ευρώ (e-shop) έχουν 128ΜΒ ή τη σκέτη 6600 που με 140 ευρώ έχει 128ΜΒ;;;;; Τι θα είναι πιο χρήσιμο στα σύγχρονα παιχνίδια (Doom 3, Halflife 2...); Η μνήμη της κάρτας γραφικών ή η ταχύτητα της GPU; Φαντάζομαι η ταχύτητα, αλλά όσον αφορά τα 256ΜΒ χρειάζονται στα σημερινά παιχνίδια;;;;
pseira Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Στις καινουριες μητρικές, και όταν κάνεις εγκατάσταση με ΧΡ SP2 ΔΕΝ χρειάζεται καμία δισκέτα. Το ξέρω γιατί πέρασα 3 μέρες κάνοντας φορματ και επανεγκαταστάσεις στο PC μου, γιατί δεν έβρισκα κάποιο πρόβλημα.
EKTELESTES Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 k dikh mou protash mia 6600gt me peripou 50 eurw parapanw opws lene ta paidia. PROSOXH: GT, oxi aplh 6600 ( sa th mera me th nyxta oi 2 kartes ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.