lazaross Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 και ο πιο ελαφρυς? γιατι εχω windows media player ο οποιος ειναι πολυ βαρυς , και winamp 5 , του οποιου τα παραθυρα του βιντεο δεν με βολευουν.. καποια προταση? επισης δοκιμασα και το Xvid που μου φανηκε προβληματικο, εκτος και αν συνδιαζεται με αλλο προγραμμα.
Litost Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δοκίμασε media player classic.Δουλεύει με τα codecs που είναι εγκατεστημένα στο σύστημα σου. Ελαφρύς, μικρός και ευέλικτος.
vsls Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Enas must-have media player einai o JetAudio pou ypostirizei sxedon oti media format kykloforei, ensomatomeno programma gia subs, equalizer kai polla alla dyskola na tou vreis provlimata! Prosopika protimo k ton real player alla einai logo synitheias real jukebox...orees epoxes!
StavrosD Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Και εγώ προτίνω Media Player Classic Έχει ενσωματωμένη υποστήριξη για: - DTS - AC3 - Subtitles (srt, sub, κτλ) Βλέπει και όλα τα codec που είναι εγκατεστημένα στα windows Στις τελευταίες εκδόσεις μπορείς να κάνεις deinterlacing χρησιμοποιώντας τους DirectX 9 shaders, ώστε να γλυτώνεις ισχύ από την CPU
Shadowthief Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Media Player Classic πολύ καλός και πανάλαφρος
lazaross Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 γιατι δεν τον βρισκω εγω που εχω windows xp? ειναι ενσωματομενος μονο ο windows media player 9?
Shadowthief Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 O classic δεν είναι ενσωματωμένος στα windows. Πρέπει να τον κατεβάσεις. Είναι free...
lazaross Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 η 6.4.8.4 ειναι η τελευταια εκδοση? για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, μπορειτε να μου πειτε αν τα asf ειναι καλα ή να τα μετατρεψω σε mpg ή avi? ποια ειναι η διαφορα του mpg απο το mpeg? και τελος τα mov μπορω να τα μετατρεψω ή οχι? ο media player classic θα τα παιζει? ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.. PS. μολις τον κατεβασα. οτνως πλυ καλος! υπαρχει τροπος να κανω τα βιντεο αρχεια να εχουν το εικονιδιο του media player classic? γιατι τωρα αν και ανοιγουν με αυτον εχουν το εικονιδιου του winamp! ή μηπως δεν γινεται επειδη ειναι self extracted προγραμμα?
StavrosD Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 για να μην ανοιγω καινουριο θεμα' date=' μπορειτε να μου πειτε αν τα asf ειναι καλα ή να τα μετατρεψω σε mpg ή avi? [/quote'] Όταν μετατρέπεις ένα αρχείο από ένα format σε άλλο, ΠΑΝΤΑ χάνεις σε ποιότητα, όσο καλύτερο ή χειρότερο είναι το ένα από το άλλο ποια ειναι η διαφορα του mpg απο το mpeg? Καμία και τελος τα mov μπορω να τα μετατρεψω ή οχι? ο media player classic θα τα παιζει? Μπορείς να τα μετατρέψεις' date=' αλλά δεν υπάρχει λόγος γιατί θα χάσουν σε ποιότητα Κατέβασε το QuickTime Alternative και θα μπορείς να τα παίξεις με όποιο πρόγραμμα θες PS. μολις τον κατεβασα. οτνως πλυ καλος! υπαρχει τροπος να κανω τα βιντεο αρχεια να εχουν το εικονιδιο του media player classic? γιατι τωρα αν και ανοιγουν με αυτον εχουν το εικονιδιου του winamp! ή μηπως δεν γινεται επειδη ειναι self extracted προγραμμα? Άνοιξε το My computer ή τον Windows Explorer, πήγαινε Tools-->Folder Options-->File Types-->Επέλεξε το είδος αρχείων (π.χ. .AVI)-->Advanced-->Change Icon-->Browse-->Επέλεξε το αρχείο .exe του Media Player Classic και μετά η συνέχεια είναι αυτονόητη. Απλό, ε;
random Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Άνοιξε το My computer ή τον Windows Explorer, πήγαινε Tools-->Folder Options-->File Types-->Επέλεξε το είδος αρχείων (π.χ. .AVI)-->Advanced-->Change Icon-->Browse-->Επέλεξε το αρχείο .exe του Media Player Classic και μετά η συνέχεια είναι αυτονόητη. Απλό, ε; μερικές φορές υπάρχει ενα πρόβλημα στο ΜΟΝΙΜΟ συσχετισμο αρχειων με τον MP classic. δηλ. ενω κανεις αυτο που περιγράφεις, και ανοιγει το 1ο βιντεο με τον κλασικ, μολις τον κλεινεις το επομενο ανοιγει παλι με τον Ms MP. Αν το παθαίνετε αυτό, πρεπει να πας πρώτα στον Microsoft media player (9 ή 10), και στα options να ΑΠΟ-επιλέξεις ολους τους τυπους αρχειων (formats), μετά ανοιγεις τον media player Classic και στα options/formats, επιλέγεις όλους τους τύπους (ή απλα πατας το κουμπι Video, για να ανοιγεις τα audio με αλλο prog)
lazaross Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 τιποτα... μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να αλλαξω το εικονιδιο με καποιο προγραμμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.