lazaross Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 εχω τυος k-lite codecs αλλα δεν μου φαινονται και πολυ καλοι, αφου με το winamp δεν τα παιζει ολα.. ή σε μερικα βιντεο βγαζει κατι πρασινες γραμμες. καποιους καλυτερους ξερετε?
d1m1tr1s Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Υπάρχουν 3 τύποι Kazaa Lite Codec Packs, 3 διαφορετικά πακέτα δηλαδή: Full 9.5mb Standard 4.25mb Basic 1.45mb Το Standard έχει την πλειοψηφία των απαραίτητων codec ενώ το Full έχει μερικούς ακόμα. Η γνώμη μου είναι πως το συγκεκριμένο codec pack είναι από τα καλύτερα, εάν όχι το καλύτερο (σε πακέτο), μιας και περιλαμβάνει τους συνιθέστερους codec, χωρίς spyware (καλή ώρα nimo codec pack) και ανανεώνεται πολύ τακτικά. Μην ξεχνάς να κατεβάζεις τις ενημερωμένες εκδόσεις κάθε τόσο! -=EDIT=- Download link: http://home.hccnet.nl/h.edskes/mirror.htm Εάν έχεις υπομονή ή καλη ταχύτητα κατέβασε το K-Lite Mega Codec Pack 1.25 [24.1 Mb] το οποίο περιλάμβάνει ότι και το Full συν: Release Notes: The K-Lite Mega Codec Pack is a free software bundle which includes the K-Lite Codec Pack Full, QuickTime Alternative, Real Alternative, BSplayer and FFDShow. Features: - QuickTime Alternative 1.42 - Real Alternative 1.32 - BSplayer 1.22.817 - FFDShow build 2005-02-16 -=EDIT=-
deathlok Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 emena pantos me to mega codec pack den mou doulevan ta streaming videio pou thelan quick time parolo pou ta arxeia mov borousa na ta pekso.
d1m1tr1s Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Εμένα πάλι δουλεύουν κανονικά, ίσως να μην είχες την τελευταία έκδοση του quicktime alternative? Και μιας και το έφερε η κουβέντα τελευταία έκδοση τελικά δεν ειναι η παραπάνω αλλά η ακόλουθη: K-Lite Mega Codec Pack 1.27 [23 Mb] ==> http://members.home.nl/codecpack/
lazaross Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 την εχω αυτη την εκδοση αλλα παλι δεν παιζουν τα βιντεο με το winamp, αλλα μονο με το windows media player.γιατι?
d1m1tr1s Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Πρόβλημα του winamp είναι, όχι των codec. Ποιά έκδοση winamp έχεις;
d1m1tr1s Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δοκίμασε αυτό: Preferences (Ctrl-P) > Options > Video > βγάλε την επιλογή allow Overlay (αν και δεν είμαι βέβαιος πως δουλεύει και στην έκδοση 5 του winamp, χρησιμοποιώ την 2) Εάν και πάλι έχεις πρόβλημα, κάνε unistall όλους τους codec που έχεις εγκαταστήσει, κάνε restart και βάλε και πάλι το Klite codec pack. Παρεμπιπτόντως κάτι έχουν πάθει οι του klite codec pack και βγάλανε και νέα version την 1.28...
lazaross Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 τι λετε για τους Xp Codecs; επισης εχω τους allin1codecs,wm9 codecs, ac3 filter και divx51bundle ( Μπορει να ειναι και πολυ παλιο.. ) τι απ' ολα αυτα να εγκαταστησω;
Dr_Slump Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 http://www.elecard.com/products/mpeg2decoder.shtml nothing else
kazantzidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Egw otan paw na pai3w dvd movie, apo to windows media player den mporei na to pai3ei (leei kati gia ri8miseis o8onhs na alla3w kai tetia) ta alla3a alla den ginete tpt. Kati paizei me tous codecs pou ebala alla den 3erw ti akrivws. Exei kaneis sinantisi tetio prob ?
NiCkReD Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 μπορεις να δοκιμασεις και το nimopack http://www.free-codecs.com/download/Nimo_Codec_Pack.htm
xalia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 με Xp Codecs και δεν είχα κανα prob. σκέφτομαι να δοκιμάσω και το k-lite mega codec pack αλλά έχω ακούσει πολλά...είναι το μόνο που έχει τόσα πολλά codecs και τους players μαζί...
karib Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Οι codecs προσθετους παντα τον εαυτο τους στο add/remove programs ωστε να μπορουν να αφαιρεθουν οταν θελησει ο χρηστης, ή οχι?
Dj_kourampies Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 το καλυτερο codec pack ειναι το ace... μη σας τρομαζει το μεγεθος (50mb), ειναι οτι καλυτερο υπαρχει, κ εχει και το dashboard...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.