Προς το περιεχόμενο

καλυτεροι codecs?

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τυος k-lite codecs αλλα δεν μου φαινονται και πολυ καλοι, αφου με το winamp δεν τα παιζει ολα.. ή σε μερικα βιντεο βγαζει κατι πρασινες γραμμες. καποιους καλυτερους ξερετε?

Δημοσ.

Υπάρχουν 3 τύποι Kazaa Lite Codec Packs, 3 διαφορετικά πακέτα δηλαδή:

Full 9.5mb

Standard 4.25mb

Basic 1.45mb

Το Standard έχει την πλειοψηφία των απαραίτητων codec ενώ το Full έχει μερικούς ακόμα. Η γνώμη μου είναι πως το συγκεκριμένο codec pack είναι από τα καλύτερα, εάν όχι το καλύτερο (σε πακέτο), μιας και περιλαμβάνει τους συνιθέστερους codec, χωρίς spyware (καλή ώρα nimo codec pack) και ανανεώνεται πολύ τακτικά. Μην ξεχνάς να κατεβάζεις τις ενημερωμένες εκδόσεις κάθε τόσο!

-=EDIT=-

Download link:

http://home.hccnet.nl/h.edskes/mirror.htm

Εάν έχεις υπομονή ή καλη ταχύτητα κατέβασε το K-Lite Mega Codec Pack 1.25 [24.1 Mb] το οποίο περιλάμβάνει ότι και το Full συν:

Release Notes:

The K-Lite Mega Codec Pack is a free software bundle which includes the K-Lite Codec Pack Full, QuickTime Alternative, Real Alternative, BSplayer and FFDShow.

Features:

- QuickTime Alternative 1.42

- Real Alternative 1.32

- BSplayer 1.22.817

- FFDShow build 2005-02-16

-=EDIT=-

Δημοσ.

Εμένα πάλι δουλεύουν κανονικά, ίσως να μην είχες την τελευταία έκδοση του quicktime alternative?

Και μιας και το έφερε η κουβέντα τελευταία έκδοση τελικά δεν ειναι η παραπάνω αλλά η ακόλουθη:

K-Lite Mega Codec Pack 1.27 [23 Mb] ==> http://members.home.nl/codecpack/

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό: Preferences (Ctrl-P) > Options > Video > βγάλε την επιλογή allow Overlay (αν και δεν είμαι βέβαιος πως δουλεύει και στην έκδοση 5 του winamp, χρησιμοποιώ την 2)

Εάν και πάλι έχεις πρόβλημα, κάνε unistall όλους τους codec που έχεις εγκαταστήσει, κάνε restart και βάλε και πάλι το Klite codec pack. Παρεμπιπτόντως κάτι έχουν πάθει οι του klite codec pack και βγάλανε και νέα version την 1.28...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

τι λετε για τους Xp Codecs; επισης εχω τους allin1codecs,wm9 codecs, ac3 filter και divx51bundle ( Μπορει να ειναι και πολυ παλιο.. ) τι απ' ολα αυτα να εγκαταστησω;

Δημοσ.

Egw otan paw na pai3w dvd movie, apo to windows media player den mporei na to pai3ei (leei kati gia ri8miseis o8onhs na alla3w kai tetia) ta alla3a alla den ginete tpt. Kati paizei me tous codecs pou ebala alla den 3erw ti akrivws. Exei kaneis sinantisi tetio prob ?

Δημοσ.

με Xp Codecs και δεν είχα κανα prob. σκέφτομαι να δοκιμάσω και το k-lite mega codec pack αλλά έχω ακούσει πολλά...είναι το μόνο που έχει τόσα πολλά codecs και τους players μαζί...

Δημοσ.

Οι codecs προσθετους παντα τον εαυτο τους στο add/remove programs ωστε να μπορουν να αφαιρεθουν οταν θελησει ο χρηστης, ή οχι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...