greekzero Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 έχω μια απορία και θα ήθελα την βοήθεια σας έχω εγκαταστήσει σε ένα pc real vnc στο οποιο μπαίνω μέσο web στο δίκτυο εκείνου του pc υπάρχει ένα άλλο pc τo οποιο έχει και εκείνο εγκατεστημένο real νnc στο οποιο μπαίνω μέσα μέσο του προτού υπολογιστή δηλαδή χτυπάω στο vnc client την public ip του ενός pc μπαίνω μέσα και από εκεί μέσα στο άλλο pc ανοίγω ένα άλλο νnc viewer και βάζο την ip του τοπικού δικτύου του αλλου και μπαίνω στο άλλο pc.to ερώτημα μου είναι πως θα μπω στο άλλο pc και να προσπελάσω τo πρώτο pc χωρίς να χρειαστεί να μπω σε αυτό? ευχάριστο προκαταβολικά
kitsos Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 an exeis kapoio programmataki poy na kanei NAT i PAT analoga pws to leie o kathenas... i kana routeraki mprosta apo ta pc poy na vlepei kai to mesa diktyo tote tha pas kai tha valeis stis rythmiseis na kanei forward ta request poy erxontai stin port (5901 i 5900 ) kapoia apo aytes einai gia to vnc , stin eswteriki ip poy exei to deytero pc! ayta .... ayto me to web poy eipes moy irthe kapws apotoma... alla esy afoy to kaneis mpravo soy!!!
greekzero Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 thanks για την κατατόπιση επειδή σήμερα είμαι ψιλοχαμένος πολύ δουλειά. ps:δεν γίνετε αλλιώς να έχεις access σε αλλα pc τα οποια βρίσκονται στην αμερική αν δε χρησιμοποίησης web.
tech25 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Oatn leme web ennoume tin dynatota web access tou VNC? Diladi management apo Internet Explorer? Mporeis kai min douleyeis me IE. Den ksero an ginetai sto VNC, ( sto RAdmin ginetai sigoura) alla mporeis na allakseis to listening port tou VNC sto connection accepting PC sto port 80 kai tha paizei mia xara. I alitheia einai ayto pou les gia ameriki kai web access me mperdepse kai emena. Cheers...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.