Προς το περιεχόμενο

Restart...χωρίς λόγο!!!

chris_b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα.

Πριν από λίγο καιρό άλλαξα επεξαργαστή και μητρική στο δεύτερο υπολογιστή μου και έβαλα μια μητρική της Abit NF7 Series και Αthlon Sempron 2600+.

Δεν είχα λοιπόν μια δυο μέρες που τον πήρα οπότε και άρχισε τα συνεχόμενα restart στο ξεκάρφωτο.Άλλαξα θέσεις στις μνήμες μήπως έφταιγε το dimmaki αλλά τίποτα.Τώρα πια συνεχίζει να κάνει restart αλλά όχι πολύ συχνά.Αν κάνει θα κάνει δυο τρεις φορές συνεχόμενα, πολλές φορές χωρίς να μπει καν στα Windows.Εν τω μεταξυ λόγω των συνεχόμενων restart κάηκε και το τροφοδοτικό μου.

Έχει κανείς καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει?Υποψιάζομαι πως μπορει η μητρική να έιναι ελαττωματική.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :-P

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι θα πούνε οι άλλοι όμως εγώ το τροφοδοτικό σου το θεωρώ πολύ μικρό.

Τώρα για τις RAM. Εγώ έχω μια 512 και κάποιες φορές στο σύστημά μου πάει και στα 70. Με το MemTurbo το βλέπω και μάλλων θα πρέπει να βάλω άλλη μια.

Μάλλων θα θέλεις μια αναβαθμησούλα.

Γράψε και τα στοιχεία του PC σου για να σου πώ.

Δημοσ.

έχεις βγάλει τους παλιούς drivers από το παλιό σου motherboard; τις περισσότερες φορές αν αλλάξεις mobο και επεξεργαστή δεν ξαναμπαίνει windows (μόνο safe mode) γιατί είναι μέσα οι παλιοί drivers στη registry.

Δημοσ.

εμένα φίλε μου μου έκανε ακριβώς το ίδιο ένα καινούργιο μηχανάκι που έφτιαξα (AMD 3000 SOCKET 939, MOTHERBOARD MSI K8N NEO4 PLATINUM, 1GB RAM KINGSTON 400MHZ)...και τελικά έφταιγε το kaspersky antivirus pro που είχα....

Έβαλα f-secure και βρήκα την ησυχία μου!!!

Δημοσ.

Ναι γιατί αν βάλεις για παράδειγμα το Norton Antivirus που είναι πάρα πολύ βαρύ πρόγραμμα με RAM 128 Θα σου κάνει αυτά που παθένεις τώρα. Για 256 δεν ξέρω γιατί εγώ πήγα αμέσως στα 512.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...