kostastnt Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Για κάποιο λόγο αργεί το δεξί κλίκ... Δηλαδή όταν κάνω δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας, έχει μια μικρή καθυστέρηση μέχρι να εμφανιστεί το μενού... Ακόμα πιο πολύ αργεί, όταν κάνω δεξί κλίκ πάνω σε κάποιον φάκελο/αρχείο... Τότε κάνει υπερβολικά πολύ ώρα μέχρι να εμφανιστούν οι επιλογές... Δεν ξέρω από τι έγινε αυτό... Έχω κάνει έλεγχο για spyware και virus και δεν βρέθηκε τίποτα... Τί προτείνετε?
tech25 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Exei balei programmatkia pou prosthetoun leitourgies sto deksi click (p.x. WIzip,WinRar, Winamp, antiviruses k.a) Kapoio apo ayta se kathisterei. Cheers....
nikoskon Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Den einai aparaithto... Se pc filou pou eixe to idio prob,allazontas to diko toy me to diko mou(MS Optical Basic), to prob ly8hke.Isws ftaine ta idia ta Windows.
Stilewag Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Είχα και εγώ μεγάλη λίστα προγραμμάτων στο δεξί click, και παρέμενε μακροχρόνια σταθερή. Παρ'όλα αυτά με τον καιρό το δεξί click γινόταν πιο αργό. Στο τέλος έκανα ένα format και ήσυχασα. Damn Windows! Bring me Bill Gates! (a la SouthPark ταινία )
laskos0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Den einai aparaithto...Se pc filou pou eixe to idio prob' date='allazontas to diko toy me to diko mou(MS Optical Basic), to prob ly8hke.Isws ftaine ta idia ta Windows.[/quote'] Παρόλα αυτά το πιο πιθανό είναι να έχει υπερφορτωθεί το shell του δεξιού κλικ..Σε αυτό μπορεί να μας διαφωτίσει και ο φίλος..Όταν κάνει δεξί κλικ εμφανίζεται καμια μεγάλη αράδα από επιλογές ή λίγες μόνο;
kostastnt Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια... Στο θέμα μας, δείτε την φώτο και πείτε μου την γνώμη σας... Μερικά από αυτά δεν μου χρειάζονται, πώς θα τα βγάλω? Με κάποιο πρόγραμμα ή από την registry? Πάντως τα εννιά από αυτά δεν τα χρειάζομαι... [EDIT] @nikoskon Το ποντίκι δεν φταίει σίγουρα... @Stilewag Format έκανα πριν από καμιά βδομάδα, οπότε αποκλείεται να κάνω ξανά format... [/EDIT]
lazaross Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 ενταξει, 22 εργαλεια ειναι. ειχα και 30 εγω.. δεν πιστευω να ειναι αυτος ο λογος..
stehellas Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=104237&highlight=faster+menu gia mpes edw malon 8a voithisi
kostastnt Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Το πρόβλημα λύθηκε... Τι έκανα: Έναρξη===>Εκτέλεση===>regedit και Enter===>Πάμε σε αυτό το key HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell και σβύνουμε τα περιττά... Εμένα μου δημιουργούσε πρόβλημα το Steganos Security Suite... Μόλις αφαίρεσα το μενού του πάει σφέρα... Τέλος καλό, όλα καλά...
kostastnt Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Τα ίδια για το HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shellex\ContextMenuHandlers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.