Προς το περιεχόμενο

Αργεί το δεξί κλίκ... Τί να κάνω?

kostastnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο αργεί το δεξί κλίκ... Δηλαδή όταν κάνω δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας, έχει μια μικρή καθυστέρηση μέχρι να εμφανιστεί το μενού... Ακόμα πιο πολύ αργεί, όταν κάνω δεξί κλίκ πάνω σε κάποιον φάκελο/αρχείο... Τότε κάνει υπερβολικά πολύ ώρα μέχρι να εμφανιστούν οι επιλογές... Δεν ξέρω από τι έγινε αυτό... Έχω κάνει έλεγχο για spyware και virus και δεν βρέθηκε τίποτα... Τί προτείνετε?

Δημοσ.

Είχα και εγώ μεγάλη λίστα προγραμμάτων στο δεξί click, και παρέμενε μακροχρόνια σταθερή. Παρ'όλα αυτά με τον καιρό το δεξί click γινόταν πιο αργό. Στο τέλος έκανα ένα format και ήσυχασα. Damn Windows! Bring me Bill Gates! (a la SouthPark ταινία :D)

Δημοσ.
Den einai aparaithto...

Se pc filou pou eixe to idio prob' date='allazontas to diko toy me to diko mou(MS Optical Basic),

to prob ly8hke.Isws ftaine ta idia ta Windows.[/quote']

Παρόλα αυτά το πιο πιθανό είναι να έχει υπερφορτωθεί το shell του δεξιού κλικ..Σε αυτό μπορεί να μας διαφωτίσει και ο φίλος..Όταν κάνει δεξί κλικ εμφανίζεται καμια μεγάλη αράδα από επιλογές ή λίγες μόνο;

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια... Στο θέμα μας, δείτε την φώτο και πείτε μου την γνώμη σας... Μερικά από αυτά δεν μου χρειάζονται, πώς θα τα βγάλω? Με κάποιο πρόγραμμα ή από την registry? Πάντως τα εννιά από αυτά δεν τα χρειάζομαι...

49900.JPG;deksi_klik.JPG

[EDIT]

@nikoskon Το ποντίκι δεν φταίει σίγουρα...

@Stilewag Format έκανα πριν από καμιά βδομάδα, οπότε αποκλείεται να κάνω ξανά format...

[/EDIT]

Δημοσ.

Το πρόβλημα λύθηκε... Τι έκανα: Έναρξη===>Εκτέλεση===>regedit και Enter===>Πάμε σε αυτό το key HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell και σβύνουμε τα περιττά... Εμένα μου δημιουργούσε πρόβλημα το Steganos Security Suite... Μόλις αφαίρεσα το μενού του πάει σφέρα... Τέλος καλό, όλα καλά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...