laptopmaniac Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Παίδες δώστε βάση. Ένας φίλος μου έφερε το pc του στο σπίτι γιατί δεν μπορούσε λέει να δει τα αρχεία του. Μπήκα στους λογαριασμούς χρηστών και ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει λογαριασμός admin. Τι μπορεί να έγινε? Καμμιά λύση? Δεν γίνετε φυσικά να δημιουργήσω τέτοιο λογαριασμό γιατί μπένω σαν guest!!
attsifte Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Ti leitourgiko exei? Den einai parakseno pou den exei logariasmo administrator. Gia paradeigma sta Win XP Home den einai aparaithto na exeis admin logariasmo. ;-)
stehellas Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 ean den exei ta xp ta profesional exei dikio o filos attsifte :neutral:
Alexis Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 kane reset, pata F8 na mpeis se safe mode kai tha sou bgalei
laptopmaniac Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά το κουφό είναι ότι δεν μπορώ να πειράξω τπτ γιατί μου λέει ότι δεν έχω admin δικαιώματα!!
laptopmaniac Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 θα δοκιμάσω να μπω σε safe mode! thnks!
laptopmaniac Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μπήκα σε safe mode αλλά τπτ! Πάλι μόνο τον guest μου εμφανίζει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα!
stehellas Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 re file ean mpeis me safe mode tha prepei na sou to vgali panw panw to log admin , den hparxei periptosi kai exalou den hparxei periptosi na mhn evale log admin dioti otan kaneis thn eggkatastasi sto zitaei upoxreotika......(
laptopmaniac Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά λέτε να σας δουλέυω? Σας λέω δεν εμφανίζει τον κ@#$%^admin λογαριασμό! Μάλλον σε φορμάτ θα καταλήξω αλλά με τρώει η περιέργεια είναι πολύ κουφό!
madsc Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Start=>Run control userpasswords2 [Enter] Πόσους λογαριασμούς βλέπεις εκεί; /sc
laptopmaniac Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Start=>Run control userpasswords2 [Enter]Πόσους λογαριασμούς βλέπεις εκεί; /sc Τώρα μου εμφάνισε τον admin αλλά τι θα κάνω απο εκεί?
attosecond phaser Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 eixa paromoio provlima kai ekana tto eksis otan ekana login egrafa sto user: administrator kai meta enter kai empena
laptopmaniac Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 eixa paromoio provlimakai ekana tto eksis otan ekana login egrafa sto user: administrator kai meta enter kai empena Αυτό το δοκίμασα αλλά τίποτα μάλλον έχει κάποιον κωδικό....Καμμιά άλλη ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.