Arouraios Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Καλησπερά σε όλους τους συμφουρίστες. Έχω ένα προβληματάκι και θα ήθελα κάποια βοήθεια γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Έχω ένα server (Windows 2k) στον οποίο έχω σηκώσει RAS. Ο server αυτός υπάγεται μέσα σε domain ( WinNT). H γραμμή μου ακούει πάνω σε ένα netmod. (ISDN) Προσπαθώ να συνδεθώ μέσω dialup από το laptop μου αλλά δεν παίρνω κάμοια απάντηση. Το RAS πιστεύω ότι είναι σωστά στημένο( 99% ). Πιστευώ ότι το προβλημα είναι γιατί πάω να συνδεθώ από dialup γραμμή σε Isdn. Δεν ξέρω κάτα πόσο παίζει αυτό. Και κάτι αλλό. Σκεφτόμαι να βάλω στο laptop την Mobile Card από την Vodafone για να συνδέομαι στο VPN της εταιρίας. Το ζητούμενο είναι να μπορώ να δουλεύω με οποιαδίποτε εφαρμογή Remote Administrator. Έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο ? Θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη γιατί οι πωλητές στην Vodafone λένε ότι γίνεται αλλά δεν θα ήθελα να το ρισκάρω.
billpeppas Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 "Πιστευώ ότι το προβλημα είναι γιατί πάω να συνδεθώ από dialup γραμμή σε Isdn. Δεν ξέρω κάτα πόσο παίζει αυτό." Καθόλου. Μάλλον κάτι δεν έχεις κάνει καλά στα Permissions ή στα Properties των Allowed Protocolls. Αν δεν βγάλεις άκρη, την Τετάρτη θα γράψω guide έτσι και δεν τα καταφέρεις. Απλά ενημέρωσέ με με pm ή με e-mail ( @ my profile )
Arouraios Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δεν πιστεύω οτί είναι τα permissions μιας και δεν φτάνει καν εκεί. Το μύνημα λάθους είναι κάθε φορά ότι ο απομακρυσμένος υπολογοστής δεν απαντάει.
kitsos Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 an exeis valei to netmod i opoiodipote modem sto pc meta tin egkatastasi toy RAS kai den to eixes epanw kata tin egkatastasi tote to RAS den to rythmizei wste na to vlepei kai na apantaei se kliseis. Opote pigaine sta ports/modems ktl toy ras sta properties kapoy kai tha soy exei na to kaneis na dexetai dial-in! eimai 99% sigouros oti ayto einai
platongr Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Ή ακόμη καλύτερα πέταξε το netmod και βάλε κάποιο άλλο. Το netmod δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να απαντήσει...
Arouraios Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Γγρρρρρρρ Δεν παίζει ακόμα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι όλα τα tests πρέπει να τα κάνω βράδυ που δεν είναι οι χρήστες μου μέσα μια και δουλεύουν πολλοί στον server αυτόν. Όσον αφορά για την αξιοπιστία του netmod ξέρω ότι είναι για πέταμα αλλά μου είναι αδύνατο να το πετάξω και να πάρω κάποιο άλλο
platongr Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Στήσε ένα άλλο pcάκι, άχρηστο για να το τεστάρεις, να μην κάθεσαι και παιδεύεσε εκτός ωραρίου Δοκίμασε, έστω, με ένα άλλο modem για να δει αν φταίει αυτό... μην κάθεσαι και παιδεύεσε με τις ρυθμίσεις και τελικά δεν κάνεις τίποτα. Δες και στο manula του netmod αν χρειάζετε να αλλάξεις κάτι έτσι ώστε να απαντάει μόνο του...
billpeppas Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 "Δες και στο manula του netmod αν χρειάζετε να αλλάξεις κάτι έτσι ώστε να απαντάει μόνο του..." Αυτό το κανονίζουν τα windows / ras software.
Arouraios Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Το πρόβλημα είναι ότι το netmod "ακούει" κανονικά και μπορείς να σύνδεθείς από άλλο isdn modem. Δοκίμασα από κάποιον φίλο με netmod και έπεξε. Οπότε το πρόβλημα επικεντρώνεται στο γιατί δεν ακουεί από απλό modem 56k
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.