abakas7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Έκανα format στον υπολογιστή μου και του έβαλα μια καινούρια κάρτα γραφικών RADEON 9600 SE. Πριν περάσω τα drivers (Catalyst Center κλπ) όλα ήταν μια χαρά. Από τότε που πέρασα τα drivers κάθε φορά που κάνω log on στα Windows μου εμφανίζει για μερικά δευτερόλεπτα μαύρη οθόνη. Επίσης για το ότι σε μερικά παιχνίδια δεν έχει καλή απόδοση ταχύτητας ευθύνεται το ότι έχω AGP 2x? Αν ναι υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω για να το βελτιώσω. Στο manual αναφέρει ότι η συγκεκριμένη κάρτα είναι συμβατή με AGP 2x. Αν ξέρετε κάτι για να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα πάρα πολύ. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isobitis_r Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 otan les paixnidia poia enoeis?? ti cpu exeis?? se ti analysh/settings ta trexeis??? dokimase na bgaleis kai na 3ana baleis thn karta sthn agp (yparxei periptwsei na mhn exei katsei kala) h o8oni anabei kai sbhnei 2 fores??? genika pantos h 9600 SE den einai kai oti kalyterh epilogh, h agp x2 sigoyra exei diafora apo agp x4 x8 to control center ths ati exei to smart guard ekei des se ti agp x doyleyei h karta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warrior_6600GT Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Eixa ki egw thn Radeon 9600 SE kai gia thn douleia pou thn h8ela htan mia xara.Dokimase na valeis tous Catalyst tous pio teleftaious tous 5.4 apo to site ths ATI. http://www.ati.com. Ta mona sigoura einai oti h SE den apodidei kala me grafika sro full.Kai exei tromerh diafora h AGP 4x me thn AGP 2x.H diafora meta3y AGp 4x kai AGP 8x einai sxedon anepes8hth. Symvoulh:Pare mia motherboard me gyrw sta 60 ? me agp 8x. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abakas7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Έχω CPU PIII στο 1GHz. Τελικά είδα στα BIOS ότι η AGP μου είναι 4x. Όταν μπαίνω στα Windows μου εμφανίζει μια φορά για λίγα δευτερόλεπτα μαύρη οθόνη. Στο Catalyst Center στο "Set AGP Speed" ο slider μπορεί να φθάσει μέχρι το 4x αλλά από προεπιλογή είναι στο 2x και φοβάμαι να το πειράξω μήπως αποσταθεροποιήσω το σύστημα. Το SmartGart είναι απενεργοποιημένο. Ψάχνοντας λίγο αυτά τα προλήματα στο site της ATI είδα ότι έλεγε ότι όσοι έχουν μητρική VIA (όπως εγώ) πρέπει πριν εγκαταστήσουν κάρτα γραφικών ATI να περάσουν τα τελευταία AGP Drivers της ATI. Αυτό δυστυχώς δεν το ήξερα πριν αλλάξω κάρτα γραφικών. Άραγε μπορώ να τα περάσω και τώρα τα AGP Drivers ή θα γίνει καμια βλακεία? Υ.Γ. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον να απαντήσετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Τους τελευταίους Hyperion drivers χρειάζεσαι, από http://www.viaarena.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Εγώ με παρόμοια κάρτα (μάλλον την ίδια, δεν θυμάμαι) αν έβαζα οποιουσδήποτε άλλους drivers (ακόμα και της ATI) εκτός αυτών της ASUS έκανε ένα σωρό κουλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.