jose Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 έχω κολλήσει σε μια πιστα . μου έχει βγάλει την πιστη. είμαι εκεί που είμαι με τον "ΛΟΜΑΖ" στο αυτοκίνητο και θα πρέπει να τρέχω πάνω από 80 χιλιόμετρα στο τέλος πρέπει να πηδήξουμε, παω κοντά στο φορτηγάκι που πρέπει να πηδήξει ο "ΛΟΜΑΖ" σηκώνεται αλλα δεν πηδάει. τι να κάνω? thanks
Shadowthief Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Σπρώξτον !!! Και εγώ αυτό ήθελα να πω αλλά είπα να μη χαλάσω το topic του αλλά τελικά δεν άντεξα!! Sorry jose...
insomniac_new Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 έχω κολλήσει σε μια πιστα . μου έχει βγάλει την πιστη.είμαι εκεί που είμαι με τον "ΛΟΜΑΖ" στο αυτοκίνητο και θα πρέπει να τρέχω πάνω από 80 χιλιόμετρα στο τέλος πρέπει να πηδήξουμε' date=' παω κοντά στο φορτηγάκι που πρέπει να πηδήξει ο "ΛΟΜΑΖ" σηκώνεται αλλα δεν πηδάει. τι να κάνω? thanks[/quote'] mhpws an ton skotwseis?
Voodooman Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Πατάς το car action button, πρέπει να είναι το space, αν δεν το έχεις αλλάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.