Προς το περιεχόμενο

Silent Hunter III, όλα τα λεφτά.

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1 Τ3 τάνκερ αμερικάνικο +

1 Τ3 τάνκερ αμερικάνικο +

άλλο 1 Τ3 τάνκερ αμερικάνικο +

1 C2 cargo +

1 coastal merchant =

δεκάδες χιλιάδες τόνοι σιδερικά στον πάτο του Ατλαντικού.

Ίσως είναι λίγο βαρετό αλλά τελικά το να στήνεις βραδυνό καρτέρι σε convoy πάντα σε ανταμοίβει!

Και έπεται και συνέχεια, σε 2 ώρες θα έχω φορτώσει και τις 2 τελευταίες τορπίλες. Ουέ!

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν να μαι και εγώ.Έιμαι φανατικός των silent hunter εδώ και καιρό...Ίσως να είμαι από τους πρώτους που το αγόρασε αυθεντικό όταν βγήκε...Αλλά δε το παίζω καθόλου.Στον υπολογιστή μου είναι πολύ αργό,σε σημείο που να μην μπορείς να παίξεις καθόλου.

Δε ξέρω τι φταίει.Το σύστημα μου είναι :

Amd 1700+ xp

512 ram pc2100

FX5200 128 ram

Τι από όλα αυτά λέτε να φταίει,είμαι πρόθυμος να κάνω μια μικρή αναβάθμιση για να παίζω αυτή τη παιχνιδάρα...

Δημοσ.

xm mallon i karta grafikwn... eixa ki egw auti tin karta alla den epaiza to paixnidi gia na min apogoiteytw..Pira omws tin 6600 kai paizei fovera kai den kollaei kai genika efxaristiemai to paixnidi tromera!

Δημοσ.

Ναι, στάνταρ τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει η κάρτα γραφικών και φυσικά αξίζει να αναβαθμίσεις μόνο και μόνο για να παίζεις το SH3. Μόνο στο λιμάνι θα χάνεις κάποια FPS, αλλά αυτό είναι περισσότερο θέμα του παιχνιδιού, στο λιμάνι δεν παίζει "καλά" σε σχεδόν σε κανένα μηχάνημα.

Από τα λίγα παιχνίδια που μπορείς να κάθεσαι να ασχολείσαι μόνο με αυτό και με τίποτα άλλο, έχει αναστενάξει το PC μου!

Ήδη περιμένω το SH4 που θα βγει σε ενάμιση χρόνο.

Και φυσικά όταν με το καλό αναβαθμίσεις μην ξεχάσεις να ψάξεις και για τα διάφορα mods (Real UBoot mod, World mod κλπ) που κυκλοφορούν, που εκτοξεύουν τη ρεαλιστικότητα του παιχνιδιού σε άλλα επίπεδα!

Δημοσ.

Pallisi εγω εχω 1700+, 768 RAM PC 2100 και την ΜΧ 440 στα 64ΚΒ. Δεν εχω ιδιαιτερα κολληματα (οτι ζοριζετε το συστημα ζοριζετε!), εκτος αν αυξησω την ταχητητα του παιχνιδιου πανω απο 256. Βεβαια το κολλημα εξαρταται και απο το ποσα πλοια υπαρχουν κοντα σου. Αν πετυχω κονβοϊ κολλαει και στο 128. Αλλα εγω παιζω εκει φανατικα οτι και να κανει. Βεβαια τωρα εχω παρει αδεια απο τον Χιτλερ για να διαβασω λογω εξεταστικης, αλλα ο Ιουλιος προβλεπεται να ειναι ο χειροτερος μηνας για τους συμμαχους!!!! :) :) :) :) :)

Δημοσ.

Άσχετο με το topic αλλά σχετικό με τους Grey Wolves του Ατλαντικού...νιώθω την ανάγκη να διαλαλήσω πως το "U-571" είναι μια από τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών...

Σε σκηνοθεσία ανθρώπου που έχει δηλώσει ότι το "Das Boot" βασίζεται σε ένα ψέμα...

Α ρε τορπίλη που τους χρειάζεται!!

Δημοσ.
Άσχετο με το topic αλλά σχετικό με τους Grey Wolves του Ατλαντικού...νιώθω την ανάγκη να διαλαλήσω πως το "U-571" είναι μια από τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών...

Σε σκηνοθεσία ανθρώπου που έχει δηλώσει ότι το "Das Boot" βασίζεται σε ένα ψέμα...

Α ρε τορπίλη που τους χρειάζεται!!

To U-571 είναι μια κλασική "αμερικανιά". Η αποκορύφωση είναι όταν καταλαμβάνουν το γερμανικό οι αμερικάνοι και κατευθείαν βρίσκουν όλους τους χειρισμούς του! (εκτός ότι ήταν εντελώς διαφορετικού τύπου υποβρύχια τα γερμανικά, όλες οι ταμπέλες ήταν στα γερμανικά!!!)

Για το Das boot όμως, ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι αλήθεια! Δεν βασίζεται απλά σε μια αληθινή ιστορία, ΕΙΝΑΙ αληθινή ιστορία! Έχω διαβάσει μάλιστα βιβλίο (έκδοσης περίπου 1955) το οποίο έγραψε ο φωτογράφος που ήταν πάνω! Και βέβαια έχει μέσα όλες τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ φωτογραφίες με το πραγματικό πλήρωμα!!!

Δημοσ.

Εμ, βέβαια, αφού τους λέει ο φλώρος γερμανομαθής αμερικάνος ότι Klar σημαίνει Clear, μπορούν πλέον να κάνουν μαγικά πράγματα με το υποβρύχιο...και να ήταν μόνο αυτό...

Ναι, η ιστορία του U-96 είναι πραγματική, ο κυβερνήτης ο Willenbrock (που βοήθησε και στα γυρίσματα του Das Boot) ήταν μεγάλη μούρη, νομίζω 6ος στην "κατάταξη" των καπετάνιων που είχαν "γράψει" τους περισσότερους τόνους στον πάτο του Ατλαντικού (http://www.uboat.net/men/aces/top.htm).

Τελειώνω τώρα το ομώνυμο βιβλίο που είπες, του Buchheim, και είναι όντως εκπληκτικό (η ταινία ευτυχώς δεν πάει πίσω, ειδικά η 5ωρη original έκδοση). Καλύτερα όμως να είχε γράψει για τους χαρακτήρες όπως ήταν στην πραγματικότητα και να μην ήταν "νουβέλα με φανταστικούς χαρακτήρες και πραγματικά γεγονότα".

Τέλοσπαντων...σε 15' ακριβώς φτάνω στο σημείο απ'όπου θα περάσει το convoy, 2 μέρες τους κυνηγάω, αυτή τη φορά δεν γλυτώνουν.

Δημοσ.

Loipon nzeppos molis teliwseis me to silent hunter 3(giati egw ksemperdepsa edw kai kairo) tha kolliseis me to dangerous waters.Sta sub command kai 688i tis Janes mporouses na exeis mono upovrixia.Sto dangerous waters mporeis na exeis kai fregata,kai elikoptero kai p3 orion.

To simantikotero de einai h dunatotita mesw multiplayer kathe paiktis na xeirizetai diaforetiko station tis platformas.Diladi esy to con,kapoios allos to sonar,allos to tma kai tis torpiles k.o.k.

Exw perasei ateleiwtes wres se tetoia diadiktyaka.Ekei einai o apolutos realismos kathws mporei ena lathos autou pou xeirizete to sonar na sas stoixeisei to upovrixio.

Tetoia dunatotita diamoirasmou twn stations uparxei kai stis 7 platformes tou eksomoiwti.

Δημοσ.

Kai nai tha sumfwnisw.Das boot kai Red October einai oi apolutes korufes.Oxi alles amerikanies(an kai mou arese to Crimson Tide mono kai mono epeidi itan boomer).

Prin apo 2 xronia diavasa ena vivlio tou Robert C. Stern "Type VII U-Boats".Polu kalo vivlio(sta agglika) katapliktikes fwtografies kai polles marturies kai istorika stoixeia.Opws akrivws sunevisan xwris diathesi na theopoieisei tous summaxous alla parousiazontas ta pragmatika gegonota gia tin idrusi kai ekseliksi tis Kriegsmarine,apo ta prwta upovrixia type A mexri kai to teleutaio.An mporeitai na to vreite Ellada(giati to eixa parei apo Agglia) aksizei ta leftaa tou.

Δημοσ.

Θα το τσεκάρω το βιβλίο που λες, μπαίνει στη λίστα με τα πολλά που θέλω να πάρω. Για όποιον ενδιαφέρεται ας προτείνω κι εγώ 2 βιβλία που θεωρούνται από τα καλύτερα του είδους, αν όχι ΤΑ καλύτερα.

-Iron Coffins του Herbert Werner , κυβερνήτης σε κάμποσα υποβρύχια, από τους ελάχιστους που ήταν επιχειρησιακοί καθ'όλη τη διάρκεια του πολέμου και επέζησαν (η τύχη του όπως τουλάχιστον τα περιγράφει στο βιβλίο, του αρκεί για να κερδίσει το λιγότερο 5 συνεχόμενα τζακποτ!)

-"U-Boat Commander" του Peter Cremer, κυβερνήτης του U-333, σε sites όπως το subsim.com θεωρείται το καλύτερο "υποβρυχιακό" βιβλίο που υπάρχει.

Για το Dangerous Waters τώρα. Ενώ πρέπει να είναι ο απόλυτος sub simulator, χρειάζεται πολύ χρόνο να κάτσει να ασχοληθεί κάποιος μαζί του, με 500 σελίδες manual πρέπει να λιώσω στο διάβασμα (γιατί δεν μ'αρέσει να παίζω επιφανειακά τέτοια παιχνίδια). Η λύση είναι το multiplayer που είπες, ομολογώ ότι δεν είχα ιδέα ότι μπορεί να παιχτεί έτσι το DW. Ο καθένας θα ασχολείται μόνο με τον τομέα του και δεν χρειάζεται να ξέρει τα πάντα...αλλά λόγω έλλειψης DSL...από φθινόπωρο ελπίζω. Επίσης τα γραφικά του είναι επιεικώς άθλια, όχι πολύ σημαντικό για simulator αλλά μετράει κι αυτό.

Μόλις τελειώσω το SH3, θα το πιάσω. Είναι που βγαίνουν συνεχώς SH3 mods και το ξαναπιάνω από την αρχή κάθε τόσο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ωραία, πάντα κάτι πρέπει να πάει στραβά. Βγήκε επιτέλους το νέο patch (1.4b) που διορθώνει πολλά πράγματα και κυρίως τον "deaf sonarman". Πήρα άλλα 4 υποβρυχιο-βιβλία τα οποια είναι καθ'οδόν, το φοβερό U-boat commander του Cremer μου βγήκε ο πάτος να το βρω σε καλή μεταχειρισμένη έκδοση (έχει σταματήσει να βγαίνει 20 χρόνια τώρα). Το παιχνίδι πάει καλά...κλπ...

Και βλέπω χθες ένα ράγισμα στο DVD, το οποιο κάθε φορά μεγαλώνει λίγο ακόμα. Κοινώς, αύριο το δισκάκι δεν θα διαβάζεται πια, το ράγισμα θα φτάσει στην περιοχή των δεδομένων.

Κοινώς πέταμα και άντε να το ξαναπάρω αύριο, 30 ευρώ. Όταν φώναζα μήνες τώρα να βγάλουν ένα ρημάδι no-cd crack για τις 1.1+ εκδόσεις, κάτι ήξερα. Αμα ξαναπάρω αυθεντικό παιχνίδι (με εξαίρεση το SH4, όταν βγει), να με κράξετε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...