nzeppos Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Βασικά εμένα δεν μου έπαιζε στα χπ.. τι πρέπει να κάνω?? Τι εννοείς? Τι λάθος σου έβγαλε? Το παιχνίδι παίζει ΜΟΝΟ σε WinXP/2000 οπότε το πιο πιθανό είναι θέμα μνήμης (έχει 512 MB minimum requirement) ή κάρτα γραφικών (θέλει 64MB κάρτα με τουλάχιστον 1.1 pixel shader).
androu Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 a! λάθος για το silent Hunter 2 εννοούσα.. Sorry Εβγαζε οτι δεν παίζει σε xp.. illegal operation κάτι τετοιο
vjshadow Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Με ποιο χειρηστηριο διαλεγεις το βαθος που θα παει η τορπιλη. Οσο κι αν εψαξα δεν το βρηκα, ετσι το αφηνω στο αυτοματο. Βασικα χρησιμοποιω τις Τ1 γιατι οι Τ2 σκανε οπου θυμηθουν. Αλλα νομιζω δεν εχουν κανενα προβλημα αν τις εχεις σε υψηλη ταχυτητα. Γιατι τις χρησιμοποιεις με μεση; Εχετε πιο καινουγιες τορπιλες; Τι λενε; Ειναι καλες; Αξιοπιστες; Ειμαι στην 5η αποστολη. Λετε να τραβηξω για Αντλαντικο και να αφησω την Μαγχη;
Voodooman Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Καλό είναι, daredevil, se topics όπου βλέπουμε να γίνεται σοβαρή συζήτηση (όσο σοβαρή μπορεί να είναι για ένα παιχνίδι), να μην μπαίνουμε, ρίχνουμε μία δήλωση-βόμβα και περιμένουμε γελώντας να δούμε τί θα μας σούρουν οι άλλοι... Για τους υπόλοιπους τώρα: To βάθος όπου θα σκάσουν οι τορπίλες ρυθμίζεται από την οθόνη με τον υπολογιστή, στο F6. Φυσικά, πρέπει να έχουμε δει στο manual to βύθισμα του πλοίου και να βάλουμε την τορπίλη να σκάσει δύο-τρία μέτρα κάτω από αυτό. Και τώρα περιμένουμε το 1.3 patch.
nzeppos Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Για όσους ενδιαφέρονται και έχουν όρεξη για διάβασμα, εκπληκτικό guide στο http://www.paulwasserman.net/SHIII/.
Daredevil Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 filos voddoman den nomizw oti to kana gia na dw ti 8a mou souroun oi alloi, na skeftese ligaki mhn biazese na bgazeis sympewrasmata symfwna me tis dikes sou antidraseis prin grapseis to otidhpote, egw thn gnwmh mou eipa kai gia mena einai sobarh.... ki an exeis kapoia amfibolia des ta prohgoumena post mou ena pros ena na deis an pote to xw kanei ayto pou les. ps genika an exeis kamia allh ypodh3h steilthn me pm kai mhn xalas to topic....
Andrikkoui Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 paidia stin prwti apostoli pou prepei na pas se ena tomea nomizw AM37 kati tetoio kai na meineis 24 wres meta afou teleiwseis tin apostoli pou prepei na paw???
Voodooman Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Μόλις πας στον τομέα που πρέπει και μείνεις 24 ώρες, τοτε πατώντας το F8, θα δεις ότι και τα δύο objectives σου είναι completed. Ε, τότε γυρνάς στην βάση από όπου ξεκίνησες! Πάντως, στην αρχή της αποστολής σου λέει πάντα από ποιά βάση ξεκινάς και σε ποιά βάση πρέπει να καταλήξεις. Αυτό γιατί αργότερα, με το που θα αγριέψει ο πόλεμος και οι Γερμανοί καταλάβουν τη Γαλλία, θα πάρεις μετάθεση για κάποια άλλη βάση.
nzeppos Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 paidia stin prwti apostoli pou prepei na pas se ena tomea nomizw AM37 kati tetoio kai na meineis 24 wres meta afou teleiwseis tin apostoli pou prepei na paw??? Φυσικά μπορείς, αν έχεις αρκετά καύσιμα και τορπίλες, να συνεχίσεις την περιπολία είτε στον ίδιο τομέα είτε αλλού. Δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ ξεκινούσα από το Kiel και έπρεπε να περιπολήσω(!) τη βορειοανατολική Αγγλία (5 μέρες υπόθεση η δουλειά) γύρναγα στη βάση μετά από 3 βδομάδες και πλέον. Όρεξη να έχει κανεις και να οργώνει τις θάλασσες. Φυσικά από ένα σημείο και μετά που τα πράγματα δυσκολεύουν, και μόνο το να πας στον τομέα σου, να μείνεις εκεί μια μέρα και να γυρίσεις είναι αρκετά δύσκολο...
nzeppos Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Καλά νέα... το πολύ σε μια βδομάδα βγαίνει το official 1.3 patch! Κακά νέα... η UBISoft είπε ότι θα είναι το τελευταίο official patch (ήδη έχουν αρχίσει διαμαρτυρίες) ενώ φυσικά θα πρέπει να ξανακάνω install το παιχνίδι ένεκα των δεκάδων mods που έχω πάνω (Real U-boat 1.22, WorldMod 2.0.2 κλπ)...
nzeppos Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Κακών νέων συνέχεια... Βγήκε το 1.3 patch που λέγαμε! Και χαλάει πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που φτιάχνει, τόσα χρόνια που παίζω παιχνίδια στο PC δεν έχω ξαναδει να τρώει τόσο κράξιμο κάποιο patch... Σκέτη αποτυχία, κρίμα... (Ένα παιχνίδι original δέησα να πάρω κι εγώ, μετά από 15 χρόνια, και η υποστήριξή του πάει από το κακό στο χειρότερο, ας είναι καλά οι modders ομως, το κρατάνε πάντα φρέσκο!)
Voodooman Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Έλα nzeppos, δεν είναι πια και τόσο χάλια τα πράγματα και με το 1.2 patch! Μάλλον το παιχνίδι είναι τόσο καλό, που ακόμη και τα μικρά του ελαττώματα ενοχλούν τους σκληροπυρηνικούς. Και εντάξει, συνήθως οι simmers είναι οι πιο κολλημένοι και ψείρες...
nzeppos Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Το μεγάλο πρόβλημα του 1.2 patch αν έχω καταλάβει καλά είναι το snorkel(δηλαδή μιλάμε για τα τελευταία χρόνια του πολέμου). Άρα μέχρι να φτάσω στο '43-'44 (είμαι ακόμα στο '41 στο τελευταίο campaign) έχω καιρό και ελπίδα να βγει το v1.4 Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η "προχειρότητα" του 1.3, δεν μπήκαν στον κόπο να το βάλουν στο παιχνίδι και να παίξουν? Δεν είδαν ότι υπάρχει καταφανέστατο bug με τον sonarman (το παραδέχτηκαν κι οι ίδιοι χθες!) και κάμποσα άλλα "περίεργα" πράγματα...αυτοί οι developers πρέπει να είναι πραγματικά τύποι από άλλο κόσμο (και με καλή και κακή έννοια).
hightop Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 το πηρα και εγω,ο θεος βοηθος,πιστευω να το καταφερω αφου καταφεραμε και το flight simulator πριν μερικα χρονια, η ιδεα της απολυτης εξωμειωσης παντα κεντριζει,απο δευτερα τα νεοτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.