4saken Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Κανα link με το RealUboat1.45 mod παιζει?Δεν μπορω να βρω με τιποτα καποιο που να λειτουργει...Αν μπορουσε καποιος να το ανεβασει ακομα καλυτερα!
4saken Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Κανα link με το RealUboat1.45 mod παιζει?Δεν μπορω να βρω με τιποτα καποιο που να λειτουργει...Αν μπορουσε καποιος να το ανεβασει ακομα καλυτερα!
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Κανα link με το RealUboat1.45 mod παιζει?Δεν μπορω να βρω με τιποτα καποιο που να λειτουργει...Αν μπορουσε καποιος να το ανεβασει ακομα καλυτερα! Xμμμμ απ' ότι βλέπω έχει κλείσει το beerymod.com που το υποστήριζε και το link από το ίδιο το subsim.com den δουλεύει. Δύσκολα τα πράγματα. Έψαξα λίγο αλλά δεν το εντόπισα κάπου. Θα κοιτάξω σε τίποτα παλιά backup DVDs μπας και το έχω κρατήσει (αν και δύσκολο). Στο μεταξύ δεν χάνεις τίποτα να πας στο SH3 mod-workshop του subsim και να τους ρωτήσεις μπας και το έχουν.
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Κανα link με το RealUboat1.45 mod παιζει?Δεν μπορω να βρω με τιποτα καποιο που να λειτουργει...Αν μπορουσε καποιος να το ανεβασει ακομα καλυτερα! Xμμμμ απ' ότι βλέπω έχει κλείσει το beerymod.com που το υποστήριζε και το link από το ίδιο το subsim.com den δουλεύει. Δύσκολα τα πράγματα. Έψαξα λίγο αλλά δεν το εντόπισα κάπου. Θα κοιτάξω σε τίποτα παλιά backup DVDs μπας και το έχω κρατήσει (αν και δύσκολο). Στο μεταξύ δεν χάνεις τίποτα να πας στο SH3 mod-workshop του subsim και να τους ρωτήσεις μπας και το έχουν.
4saken Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Τελικα κατεβασα το Expansion Grey Wolves για το οποιο διαβασα καλα λογια! Thanx παντως!
4saken Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Τελικα κατεβασα το Expansion Grey Wolves για το οποιο διαβασα καλα λογια! Thanx παντως!
4saken Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Βυθιζουμε πλοια πριν απο την 3η Σεπτεμβριου 1939?
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Χμμμ, να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι τι γίνεται στο παιχνίδι πριν από εκείνη την μέρα. Δεν νομίζω να είναι καλή ιδέα πάντως, αφού στις 3/9/1939 Αγγλία και Γαλλία κήρυξαν πόλεμο στους Γερμανούς και πριν από αυτή την ημερομηνία θεωρητικά δεν δικαιούσαι να επιτεθείς σε πλοίο (όλα αυτά με τη λογική ότι κατά τη διάρκεια όλου του παιχνιδιού, παίρνεις πόντους μόνο αν χτυπήσεις πλοίο χώρας με την οποια είσαι σε πόλεμο).
4saken Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Αυτο σκεφτομουν και γω αν και νομιζω οτι πρεπει να χαν βυθιστει 2-3 πλοια πριν τον Σεπτεμβρη αλλα "ανεπισημα".Δεν βιαζομαι,εξαλλου για να ναι ρεαλιστικο υποτιθεται οτι δεν ξερω οτι θα γινει πολεμος...Θα χρησιμοποιησω την συγκεκριμενη περιπολια για δοκιμες και εκπαιδευση! Αυτη τη φορα ειμαι αποφασισμενος να το τελειωσω γιατι παντα το παραταω.Οσο για ταχυτητα ποτε πανω απο χ32.Ειναι πολυ πιο ρεαλιστικο και σου δινει περισσοτερη αισθηση του ποσος χρονος χρειαζεται σε σχεση με το χ512 και χ1024..
4saken Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Σκεφτομαι απο τον Δεκεμβρη του 39 να περασω στην Μεσογειο για να αποφυγω τον πολυ ασχημο καιρο (2 βδομαδες απο μεσα Σεπτεμβρη πολυ ασχημος καιρος στην Βορεια Θαλασσα)...Θα μπορω να ανεφοδιαζομαι στo La Spezia?Θα υπαρχουν στοχοι η ειναι νωρις ακομα?Εχω το GWX mod.
4saken Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Σκεφτομαι απο τον Δεκεμβρη του 39 να περασω στην Μεσογειο για να αποφυγω τον πολυ ασχημο καιρο (2 βδομαδες απο μεσα Σεπτεμβρη πολυ ασχημος καιρος στην Βορεια Θαλασσα)...Θα μπορω να ανεφοδιαζομαι στo La Spezia?Θα υπαρχουν στοχοι η ειναι νωρις ακομα?Εχω το GWX mod.
venumis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Το είχα αγοράσει αυτο το παιχνίδι λίγο μετά που είχε βγει αλλά δεν μου άρεσε.. Σας διάβασα ετσι οπως είσαστε πωρωμένοι και είπα να του δώσω μια δευτερη ευκαιρία, το έκανα εγκατάσταση σε windows 7 αλλά δεν τρέχει !!Μου βγάζει ενα error , ξέρετε αν τρέχει σε 7 ?
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Φαίνεται ότι υπάρχει θέμα όχι τόσο με το παιχνίδι, αλλά με την προστασία Starforce που απαιτεί για να τρέξει. Σε αυτό εδώ το φόρουμ προτείνουν τα εξής: 1. Completely remove SH3, and Starforce:http://www.onlinesecurity-on.com/protect.phtml?c=55 (execute the application in rar archive sfcdrvrem.rar) Go to the buttom of the page and you find the download to remove Starforce. 2. search for Silent Hunter 3 v1.4b [ENGLISH] No-DVD/Fixed EXE on ************* and download it. Its a zip-file (rld-sh14.rar) containing the following files: SH3.EXE, MISSIONENGINE.DLL, SIMDATA.DLL, UTILS.DLL & STATEMACHINE.DLL 3. Install SH3 and remove the disc from the drive after installation, make sure the game does NOT run after installation. 4. Patch to 1.4b (execute application silent_hunter_3_dvd_1.4b_emea) and make sure the game doesn't start after patching. 5. Extract the contents of the zip-file into SH3's install directory and let it overwrite the files it needs to overwrite. 6. At this point you should be able to play the game. Υπ' όψιν ότι σε κάποιους δεν δούλεψε ούτε έτσι, γιατί τους κράσαρε το παιχνίδι. Το συγκεκριμένο thread έχει 8 σελίδες, αλλά δεν πρόλαβα να τις διαβάσω όλες. Αν κολλήσετε κάπου ρίχτε μια ματιά στις επόμενες...
hurin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Είπα να ξαναβάλω το SH3 περιμένοντας το patch του Wither 2, να βυθίσω κανά πλοίο να περάσει η ώρα. Έλα όμως που έπαθα σοκ βλέποντας τα γραφικά! Υπάρχει κάποιο mod για να τα αναβαθμίσω λιγάκι, αφού επιλογή να τα αλλάξεις δεν υπάρχει (παίζω σε 1680χ1050).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.