Προς το περιεχόμενο

Silent Hunter III, όλα τα λεφτά.

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπάθησε να κάνεις ό,τι και οι πραγματικοί κυβερνήτες:

• να είσαι όσο πιο βαθιά γίνεται, γιατί τόσο το σόναρ των αντιτορπιλικών όσο και οι βόμβες τους γίνονται λιγότερο αποτελεσματικές με το μεγαλύτερο βάθος (αφού με το βάθος μειώνεται η θερμοκρασία και άρα αυξάνεται η πυκνότητα του νερού).
  • όταν το αντιτορπιλικό χρησιμοποιεί το σόναρ, προσπάθησε να στρίψεις την πρύμνη ή την πλώρη του υποβρυχίου προς το μέρος του καραβιού, για να έχεις όσο το δυνατόν μικρότερο ίχνος.
  • όταν ακούς ότι το αντιτορπιλικό είναι πολύ κοντά σου (ή πάνω σου) και αυξάνει ταχύτητα για να ρίξει τις βόμβες βυθού, πλέον δεν χρειάζεται το silent running, μπορείς να αυξήσεις την ταχύτητά σου σε πρόσω ολοταχώς και να αλλάξεις την πορεία σου κατά 90 μοίρες. Εκείνα τα δευτερόλεπτα που αρχίζουν να πέφτουν οι βόμβες, το σόναρ του αντιτορπιλικού είναι "κουφό" και μπορείς να κάνεις ελιγμούς με τέρμα ταχύτητα.

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σ ευχαριστω πολυ κ παλι! Να σαι καλα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:22 ----------

Ξεκιναω μια αποστολη κ αλλαζω το πληρωμα καθε 2 ωρες. Ομως καποια στιγμη μου βγαζει "not enought crew at diesel engines'' ενω το πληρωμα της μηχανης ειναι ξεκουραστο κ δεν εχει αυτο το χαρακτηριστικο κοκκινο χρωμα.

Αλλαζω πληρωμα στη μηχανη,τιποτα...

Κανω καταδυση κ κινειται κανονικα κ οταν ξαναπηγαινω στην επιφανεια λειτουργει κανονικα παλι το πληρωμα της μηχανης!

Κανω κατι λαθος?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα..!!Νεος καπετανιος ...

Το παιχνιδι μου αρεσε αλλα δεν το επαιζα γιατι το νομιζα δυσκολο.Ελα που αφου διαβασα τα συγκεκριμενα ποστς το παιζω ηδη την 1 αποστολη..!!

Εχω ομως καποιες αποριες..

1)Εβαλα το 1.4 patch αλλα δεν ξερω πως μπαινει το harbour traffiv 1.47..(π.χ programfiles/sh3/data...?)

2)Επισης με την αναβαθμιση σε 1.4 το νερο ειναι σκοτεινο(μαυρο)οχι οπως το αρχικο..

3)Ειναι μεγαλες και διαρκουν οπως στην πραγματικοτητα οι αποστολες..Το αφησα να ταξιδευει ολη νυχτα και το πρωι που σηκωθηκα ειχε διανυσει ενα μονο τετραγωνο..

4)Ειχα διαβασει σε προηγουμενο ποστ κατι για τα salvo..Δηλαδη μπορεις να ρικεις μια τορπιλη με 4 τετοια..?Τι κανει ακριβως αυτο..?(παει πιο γρηγορα η τορπιλη..?)και πως γινεται..?

5)Ειμαι παρα πολυ αρχαριος γι αυτο συγνωμη.Εχω κατεβασει και το SH4 αλλα προτιμω ατλαντικο..

Ευχαριστω ρε λυκοι..!

Δημοσ.

3)Ειναι μεγαλες και διαρκουν οπως στην πραγματικοτητα οι αποστολες..Το αφησα να ταξιδευει ολη νυχτα και το πρωι που σηκωθηκα ειχε διανυσει ενα μονο τετραγωνο..

Αμα πατησεις το + , η ταχυτητα του χρονου πολλαπλασιαζεται, οποτε μπορεις να καλυπτεις μεγαλες αποστασεις σε λιγα λεπτα.

Αλλα απο την αλλη, τι καπετανιος εισαι που αφησες ολοκληρο υποβρυχιο - σε περιοδο πολεμου- να ταξιδευει μονο του, ενω εσυ κοιμοσουν???? :confused:

Θα σε περασουν στρατοδικειο αμα το μαθουν!! ;)

Δημοσ.

4)Ειχα διαβασει σε προηγουμενο ποστ κατι για τα salvo..Δηλαδη μπορεις να ρικεις μια τορπιλη με 4 τετοια..?Τι κανει ακριβως αυτο..?(παει πιο γρηγορα η τορπιλη..?)και πως γινεται..?

Με το salvo ρίχνεις 4 τορπίλες αλλά με μια μικρή διαφορά γωνίας η καθεμία. Με αυτόν τον τρόπο είναι πιο πιθανό να πετύχεις το στόχο εάν κάνει μανούβρες. Τώρα πως ακριβώς γίνεται δε θυμάμαι ακριβώς (έχω να παίξω το παιχνίδι πολύυυυυ καιρό) αλλά νομίζω υπάρχει η επιλογή στην attack screen (εκεί που βάζεις και την ταχύτητα των τορπιλών)

Δημοσ.
Καλησπερα και απο εμενα..!!Νεος καπετανιος ...

Το παιχνιδι μου αρεσε αλλα δεν το επαιζα γιατι το νομιζα δυσκολο.Ελα που αφου διαβασα τα συγκεκριμενα ποστς το παιζω ηδη την 1 αποστολη..!!

Εχω ομως καποιες αποριες..

1)Εβαλα το 1.4 patch αλλα δεν ξερω πως μπαινει το harbour traffiv 1.47..(π.χ programfiles/sh3/data...?)

2)Επισης με την αναβαθμιση σε 1.4 το νερο ειναι σκοτεινο(μαυρο)οχι οπως το αρχικο..

5)Ειμαι παρα πολυ αρχαριος γι αυτο συγνωμη.Εχω κατεβασει και το SH4 αλλα προτιμω ατλαντικο..

Ευχαριστω ρε λυκοι..!

1) Καλύτερα δες στο φόρουμ του http://www.subsim.com , εκεί θα έχουν περισσότερες πληροφορίες (αλλά και το ίδιο το Harbor Traffic λογικά θα έχει οδηγίες για την εγκατάστασή του σε κάποιο readme).

2) Αν εννοείς ότι το νερό είναι πιο θολό και σκοτεινό, όταν κοιτάς μέσα από το περισκόπιο (χωρίς αυτό να έχει αναδυθεί), αυτό είναι κάτι που μπαίνει με τα patches και δεν υπήρχε στο αρχικό παιχνίδι. Είναι πιο ρεαλιστικό έτσι. Τώρα αν εννοείς ότι γενικά η επιφάνεια της θάλασσας φαίνεται μαύρη, περίεργο μου ακούγεται...

3) Στις αποστολές καλύτερα να παίζεις με time acceleration. Συν τοις άλλοις, αν παίζεις με acceleration δεν κουράζεται το πλήρωμα (νομίζω από 8x και πάνω? δεν θυμάμαι ακριβώς...)

4) Όταν λέμε για salvo εννοούμε να ρίξουμε ταυτόχρονα περισσότερες από μία τορπίλες, είτε στον ίδιο στόχο είτε σε διαφορετικούς. Δεν είναι "μία τορπίλη με 4 τέτοια", όπως το έγραψες. Είναι πολλές τορπίλες ταυτόχρονα. Για την ακρίβεια, στην πραγματικότητα οι κυβερνήτες συνήθως έριχναν salvos και όχι μεμονωμένες τορπίλες.

5) Όπως οι περισσότεροι από μας. Ο Ατλαντικός και τα U-Boats έχουν άλλη χάρη από τα αμερικάνικα... υποβρύχια-κρουαζιερόπλοια. Ευτυχώς το πήρε χαμπάρι η Ubisoft και το 5 θα διαδραματίζεται πάλι στον Ατλαντικό. Αναμένωμεν...

Δημοσ.

Παιδια ειστε απλα μαματοι..ευχαριστω...

(κοιμηθηκα γιατι δουλευα το πρωι..)Φαντασου οτι ειμαι δουλεια και το εχω αφησει να ταξιδευει σε βαθος περισκοπιου στο σπιτι..

Τωρα εχω και καποιες αλλες αποριες..

1)Εαν βρεχει πως φορανε αδιαβροχα..?

2)Η στοχευση που λεμε ολοι η αυτοματη..Μηπως ειναι το lock που εχει το περισκοπιο..?Εγω αυτο παταω και οταν βρεθω σε καλη γωνια και αποσταση πυροδοτω...

3)Με το deck gun και το flak gun ως αλλαζω βληματα..?Να βαλω για παραδειγμα τις φωτοβολιδες..?

4)Τελος τα μηνυματα..Μου λεει ο radioman "one message received"

Απο που το διαβαζω..?Παταω report last report αλλα μου λεει no message has been received..

ΥΓ..--αλλαξα το sound language σε german για να ειναι πιο ρεαλιστικο αλλα τωρα δεν ακουγονται καθολου..Δηλαδη ακουγεται ο γλαρος και η θαλασσα αλλα οχι οι αξιωματικοι..

Δημοσ.

1) Τα φοράνε από μόνοι τους αν γυρίσεις στο crew management menu, τους κατεβάσεις κάτω και τους ανεβάσεις ξανά. Τουλάχιστον παλιά έτσι δούλευε, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι με το patch 1.4.

2) Τώρα για το συγκεκριμένο δεν πολυθυμάμαι, γιατί έχω και πολύ καιρό να παίξω (περιμένω το SH5 για να αρχίσω ξανά...) Νομίζω ότι το lock του περισκοπίου δεν έχει να κάνει με "αυτόματη" σκόπευση. Απλώς σε βοηθάει να έχεις πάντα το καράβι στο στόχαστρό σου, ειδικά αφού έχεις βρει τη γωνία AoB. Νομίζω όμως ότι και πάλι πρέπει να υπολογίσεις την απόσταση, την ταχύτητα του στόχου και τις άλλες παραμέτρους. Η αυτόματη σκόπευση είναι η εντολή που δίνεις στον δεύτερο και του λες να στοχεύσει για σένα, οπότε όταν γυρίσεις στον "υπολογιστή" στόχευσης όλες οι παράμετροι είναι έτοιμες και ρυθμισμένες.

3) Κάπου πρέπει να φαίνονται τα διαφορετικά βλήματα στα δεξιά του σχετικού HUD (νομίζω ότι κοιτάς μέσα από το στόχαστρο του deck gun). Πατάς και αλλάζεις.

4) Πάτα το "M" για να σου βγάλει τα radio messages που έχεις πάρει.

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι μου..

1)Υπαρχει μηπως κανενας χαρτης η καμια πληροφορια για το που υπαρχει εντονη εχθρικη δραστηριοτητα..

Οπως ειπα εφτασα χτες ψηλα στη Σκωτια και παω για τον τομεα ΑM19..Υπαρχει μια βαση εκει κοντα το Scapa Flow καπως ετσι..Βυθισα 2 Destroyer και μεσα στο επομενο 10λεπτο υπαρχουν 4 πλοια που κανουν γυρους και με ψαχνουν...την εκανα βεβαια με ελαφρα πηδηματακια(silent running και αντιθετη κατευθυνση-βγηκα τελειως εκτος πορειας..)

2)Εχουν τελειωσει κανενος τα καυσιμα..?Μετα τι γινετε αμα μεινεις απο βενζινη..?

Ευχαριστω...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οταν εισαι κοντα σε λιμανι εχει κινηση απο εμπορικα.

Για τα καυσιμα εγω τσεκαρω απο τις σημειωσεις του πρωτου κ υπολογιζω στο περιπου.Μπορεις να κινεισαι κ με τις μπαταριες-τη μερα λογω αεροπλανων-για να γλυτωνεις κ καυσιμα.

Θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει τροπος που μετρας με πιο πολυ ακριβεια την αποσταση που μπορεις να διανυσεις με την ταχυτητα που εχεις κτλ.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια ειμαι στην 1 flotila κ εχω μαζεψει 5300 περιπου renown. Θελω να παρω αλλο υποβρυχιο το viic αλλα δε μπορω. Οτι κ να παταω δε γινεται κατι. Βλεπω οτι θελει renown 3000 αρα μπορω. Τι κανω λαθος? Ξερει καποιος να μου δωσει τα φωτα του?

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Ένα βίντεο που έκανα παλιότερα με μια λιγο πιο προχωρημένη τεχνική για "κυνήγι" μόνο με υδρόφωνο:

DL here: http://www.filefront.com/14186971/Hydrophone.Interception.Tutorial.by.Nefelodamon.part01.rar

View here: http://nefelodamon.blip.tv/

Αρχικό πόστ: http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=154461

Enjoy!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! είμαι σχετικά καινούριος στο θέμα silent hunter αλλα πολύ πωρωμένος....

έχω κάποιες απορίες να μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα είναι πολύ μεγάλη μου χαρά!!

από αγγλικά δεν τα πάω και πολύ καλά θέλω να μου πει πάριος πως ακριβώς κινούμε σε μια αποστολή στο silent hunter 3 γιατί κάνω αυτά που μου ζητάει η αποστολή και μετά γυρνάω στο λιμάνι και δεν ξέρω πως να λίξο την αποστολή.... έτσι έκανα αρκετές από τις αποστολές τελείως άσκοπα ..... ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια!!

Δημοσ.

Καλησπερα! Μολις τελειωσεις την αποστολη σου πατας το escape πληκτρο κ μετα σου βγαζει 3 η 4 επιλογες. Πατα εκει exit patrol κ τελειωνεις την αποστολη.

Στις ιδιες επιλογες εχεις κ το save αν θες να σταματησεις εκει την αποστολη κ να συνεχισεις καποια αλλη στιγμη. Πατας save,σου βγαζει ενα μικρο κενο,μεσα στο οποιο βαζεις πχ ενα νουμερο κ μετα πατας enter κ σου εμφανιζει απο κατω save. Το πατας νομιζω 2 φορες κ μετα πατας exit patrol κ τελειωσες.

Αν θες καποια αλλη βοηθεια πες μου.

Το κακο με αυτο το παιχνιδι ειναι οτι θελει πολυ πολυ χρονο για να παιξεις κ κολλας ασχημα. Ειναι ομως πολυ καλο!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...