Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Το είχα σώσει όταν έπαιζα SH3. Δεν είχα παίξει πολλές φορές την αποστολή, και μάλλον ήταν τύχη. Επίσης full realism εκτός εξωτερικής κάμερας. Και το ίδιο το Bismarck τυχαίνει να έριχνε αρκετά καλές βολές, μην ξεχνάμε ότι ήταν θηρίο τσέπης. Όσο για 'βήμα-βήμα', ακόμα και αν το έκανα αυτή τη στιγμή, δεν θα το έγραφα. Εδώ δεν είναι gamefaqs ή τα official fora για να γράφω κατεβατό.
jester7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Άν κάποιος ενδιαφέρεται για το Silent Hunter 3, υπάρχει και Ελληνική ομάδα που ασχολείται με multiplayer games.Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.greekopforces.gr ή pm me....
inguana Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 μια χαρα το παχνιδακι αλλ πολυ δυσκολο!!!ασ πουμε εγω δεν μπορω να βρω πως κανουμε save και πως ανεφοδιαζουμε τα πυρομαχικα για μια καινουργια αποστολη ξερει κανεις τπτ να βοηθησει????μπραβο παντως σε οσους το εχουνε πολυ πολυ ωραιο!!!ευχαριστωωωωω!
bill971 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Καλησπερα παιδια! Παιζω το παιχνιδι περιπου 3 μηνες. Τωρα ξεκινησα τις αποστολες κ ηθελα μια βοηθεια παρακαλω. Οταν βλεπω στο χαρτη οτι πλησιαζω ενα ιχνος με κοκκινο τετραγωνο,κατευθυνομαι με μεση ταχυτητα η φουλ προς το μερος του. Ομως σε 2 αποστολες που εχω παρει μερος μεχρι τωρα τα πλοια αυτα ΔΕΝ τα ειδα! Ουτε απο τη γεφυρα ουτε με το περισκοπιο. Κ σιγα σιγα γινοταν το τετραγωνακι στο χαρτη πιο αχνο ,μεχρι που εσβησε τελειως. Ενω ηταν σε σημειο που θα επρεπε να το ειχα δει. Σημειωση. Ο καιρος ηταν κακος. Απογευμα με καταιγιδα. Στο υδροφωνο εβλεπα το στιγμα του αλλα οπτικη επαφη τιποτα. Παρακαλω αν καποιος γνωριζει ας μου λυσει την απορια. Ευχαριστω πολυ!
NickTheGreek Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Το κόκκινο τετράγωνο δείχνει την θέση του εχθρού την στιγμή που έγινε reported. Εννοείται πως αν φτάσεις σε αυτό το σημείο μετά απο μία μέρα, δεν θα τους βρεις εκεί αφού κινούνται. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις πορεία συνάντησης, με βάση την ταχύτητα και κατεύθυνση του εχθρού. Τις περισσότερες φορές, αν έχεις κάνει σωστούς υπολογισμούς και δεν έχουν αλλάξει ρότα, τους βρίσκεις.
bill971 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Nick the Greeek σ ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου κ την αμεση απαντηση!
sstratos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 παιδιά ,το παιχνίδι ειναι εθιστικό μέχρι αηδίας!! χαχα Καθε φορα που το ξαναρχίζεις , ολα γίνονται διαφορετικά.. Το μόνο κακό είναι οτι δεν υπάρχουν πολλά passenger liners γιατι εκεί ειναι το ψωμί.Μπορεί να παίξω ολόκληρο το παιχνίδι και να μην πετύχω κανένα. Επίσης μου την σπάει οταν εχω φτιάξει το πλήρωμα και το υποβρύχιο μέχρι τέλους , και ξαφνικά να μου λέει "war has ended" μεγάλο σπάσιμο...
bill971 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Αντε κ το 2010 βγαινει το 5. Παλι με γερμανικο υποβρυχιο!!!! Οποιος ξερει κατι ας μας πει!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Αντε κ το 2010 βγαινει το 5. Παλι με γερμανικο υποβρυχιο!!!! Οποιος ξερει κατι ας μας πει! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=280678
bill971 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Σ ευχαριστω πολυ! Η αναμονη πιστευω οτι αξιζει. Θα κολλησουμε παλι!!!
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Eγώ δεν παίζω παιχνίδια που δεν σφάζεις στα πρώτα 2 λεπτά και αν δεν σκοτώνω αβέρτα καρτουνίστικους χαρακτήρες. Αλλά διαβάζω εδώ πέρα και σας καμαρώνω για το μεράκι σας με τα υποβρύχια. Το χαίρε από μένα σε τόσο αφοσιωμένους GAMERS.
bill971 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδια πως επιλεγουμε ταχυτητα τορπιλης?
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Κοίτα πάνω δεξιά στην οθόνη του TDC, στην ένδειξη "Speed": Τα S/M/F αντιστοιχούν σε ταχύτητες Slow/Medium/Fast για την τορπίλη.
bill971 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Σ ευχαριστω πολυ nzeppos! Ηθελα επισης καποιο τροπο αποφυγης των αντιτορπιλικων οταν αυτα με εχουν εντοπισει. Πχ χρησημοποιω,silent running,ταχυτητα 2 κομβους,μεγαλο βαθος κ πορεια απομακρυνσης απο τον διωκτη μου. Οταν ριχνει βομβες βυθου ποιος ειναι ο τροπος αποφυγης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.