Προς το περιεχόμενο

Silent Hunter III, όλα τα λεφτά.

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το είχα σώσει όταν έπαιζα SH3.

Δεν είχα παίξει πολλές φορές την αποστολή, και μάλλον ήταν τύχη.

Επίσης full realism εκτός εξωτερικής κάμερας.

Και το ίδιο το Bismarck τυχαίνει να έριχνε αρκετά καλές βολές, μην ξεχνάμε ότι ήταν θηρίο τσέπης.

Όσο για 'βήμα-βήμα', ακόμα και αν το έκανα αυτή τη στιγμή, δεν θα το έγραφα. Εδώ δεν είναι gamefaqs ή τα official fora για να γράφω κατεβατό. :P

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

μια χαρα το παχνιδακι αλλ πολυ δυσκολο!!!ασ πουμε εγω δεν μπορω να βρω πως κανουμε save και πως ανεφοδιαζουμε τα πυρομαχικα για μια καινουργια αποστολη ξερει κανεις τπτ να βοηθησει????μπραβο παντως σε οσους το εχουνε πολυ πολυ ωραιο!!!ευχαριστωωωωω!

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Παιζω το παιχνιδι περιπου 3 μηνες. Τωρα ξεκινησα τις αποστολες κ ηθελα μια βοηθεια παρακαλω.

Οταν βλεπω στο χαρτη οτι πλησιαζω ενα ιχνος με κοκκινο τετραγωνο,κατευθυνομαι με μεση ταχυτητα η φουλ προς το μερος του. Ομως σε 2 αποστολες που εχω παρει μερος μεχρι τωρα τα πλοια αυτα ΔΕΝ τα ειδα! Ουτε απο τη γεφυρα ουτε με το περισκοπιο. Κ σιγα σιγα γινοταν το τετραγωνακι στο χαρτη πιο αχνο ,μεχρι που εσβησε τελειως. Ενω ηταν σε σημειο που θα επρεπε να το ειχα δει.

Σημειωση. Ο καιρος ηταν κακος. Απογευμα με καταιγιδα. Στο υδροφωνο εβλεπα το στιγμα του αλλα οπτικη επαφη τιποτα.

Παρακαλω αν καποιος γνωριζει ας μου λυσει την απορια.

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Το κόκκινο τετράγωνο δείχνει την θέση του εχθρού την στιγμή που έγινε reported. Εννοείται πως αν φτάσεις σε αυτό το σημείο μετά απο μία μέρα, δεν θα τους βρεις εκεί αφού κινούνται. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις πορεία συνάντησης, με βάση την ταχύτητα και κατεύθυνση του εχθρού. Τις περισσότερες φορές, αν έχεις κάνει σωστούς υπολογισμούς και δεν έχουν αλλάξει ρότα, τους βρίσκεις.

Δημοσ.

παιδιά ,το παιχνίδι ειναι εθιστικό μέχρι αηδίας!! χαχα

Καθε φορα που το ξαναρχίζεις , ολα γίνονται διαφορετικά..

Το μόνο κακό είναι οτι δεν υπάρχουν πολλά passenger liners γιατι εκεί ειναι το ψωμί.Μπορεί να παίξω ολόκληρο το παιχνίδι και να μην πετύχω κανένα. Επίσης μου την σπάει οταν εχω φτιάξει το πλήρωμα και το υποβρύχιο μέχρι τέλους , και ξαφνικά να μου λέει "war has ended"

μεγάλο σπάσιμο...

• 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Eγώ δεν παίζω παιχνίδια που δεν σφάζεις στα πρώτα 2 λεπτά και αν δεν σκοτώνω αβέρτα καρτουνίστικους χαρακτήρες. Αλλά διαβάζω εδώ πέρα και σας καμαρώνω για το μεράκι σας με τα υποβρύχια. Το χαίρε από μένα σε τόσο αφοσιωμένους GAMERS.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κοίτα πάνω δεξιά στην οθόνη του TDC, στην ένδειξη "Speed":

sh3lp066zs8.jpg

Τα S/M/F αντιστοιχούν σε ταχύτητες Slow/Medium/Fast για την τορπίλη.

Δημοσ.

Σ ευχαριστω πολυ nzeppos!

Ηθελα επισης καποιο τροπο αποφυγης των αντιτορπιλικων οταν αυτα με εχουν εντοπισει.

Πχ χρησημοποιω,silent running,ταχυτητα 2 κομβους,μεγαλο βαθος κ πορεια απομακρυνσης απο τον διωκτη μου.

Οταν ριχνει βομβες βυθου ποιος ειναι ο τροπος αποφυγης?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...