Προς το περιεχόμενο

Silent Hunter III, όλα τα λεφτά.

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άιντε, με τα πολλά το έβαλα κι εγώ το 4 (καιρός ήταν).

Εννοείται πήγα κατευθείαν στην έκδοση 1.5 (βλ. U-boat missions expansion). Χωρίς mods βέβαια δεν μπορώ να παίξω SH, οπότε του κότσαρα και το Environmental effects 4.6 μαζί με το Real Fleet Boat (RFB) 1.51. Συν 4GB τραγουδάκια για γραμμόφωνο και ράδιο. Δυστυχώς κάποια must-mods όπως το Natural Sinking Mechanics (NSM) δεν δουλεύουν ακόμα με το v1.5 αλλά κάποια στιγμή κάτι θα γίνει και μ' αυτά.

Το σύστημα μου δεν είναι για πολλά, έχει αρχίσει να παλιώνει (εδώ και καιρό). Πού πας καπετάνιο με X2 3800+ (σε socket 939, αδύνατον να κάνω αναβάθμιση πλέον!), με μνήμες PC3200 (έστω και 2gb σε dual channel, έχω Vista όμως) αλλά και μια agp x800XL/256MB. Στα 1680χ1050 το παιχνίδι ψιλοσέρνεται (αλλά είναι playable). Γι' αυτό παρήγγειλα μια HD3850/512 (πάντα agp), μπας και τρενάρω την αναβάθμιση λίγο ακόμα.

Μετά από όσα πέρασα με το SH3, είναι απίστευτη ξενέρα να παίζω το 4 χωρίς φωνητικές εντολές, αλλά τι να γίνει θα συνηθίσω.

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό είναι το thread του developer του mod:

http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=135989

Και εδώ είναι το link για να κατεβάσεις την έκδοση 4.6 (109ΜΒ) :

http://files.filefront.com/Enviromental+46+modrar/;10333181;/fileinfo.html

(το filefront συνήθως είναι της υπομονής, αν δεν σου κατέβει με την πρώτη, δοκίμασε καμιά... εικοσαριά φορές ακόμα και θα το πετύχεις).

Δημοσ.

Λοιπόν, μετά από λίγο ψάξιμο έφτασα στο συμπέρασμα ότι το ROW Pacific Environments 3.3 ίσως είναι καλύτερο από το Environmental του W_Clear (μέσες άκρες τα ίδια πράγματα κάνουν, το PE3.3 όμως έχει και ένα optional sound mod, συν πολύ... περισσότερο κόσμο που το χρησιμοποιεί).

Οπότε νομίζω ότι θα το γυρίσω στο PE3.3, ιδού και το σχετικό link:

http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=133365

Αυτή τη στιγμή έχω τα εξής mods (εγκατεστημένα με αυτή τη σειρά) :

Δυστυχώς σε κάποια άλλα πράγματα που θέλω να βάλω έχω βαλτώσει... Πχ. το super-mod Trigger Maru Overhauled (TMO) δεν συνεργάζεται με το Real Fleet Boat, το Natural Sinking Mechanics (NSM) δεν δουλεύει σωστά με την έκδοση 1.5 (το U-Boat expansion δηλαδή), ενώ τα campaign mods Run Silent Run Deep (RSRD) και Operation Monsoon (ΟΜ) λέω να τα βάλω αργότερα (όπως και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά campaigns του lurker_hlb3).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
να κατεβασω το 4 η το ΙΙΙ και υπαρχει καποιος τροπος να κατεβασουμε ολοκληρο?

Θα σου πρότεινα να το αγοράσεις είτε το 3 είτε το 4 μιας και αν πραγματικά σκοπεύεις να ασχοληθείς με το παιχνίδι και είσαι το αξίζει. Τώρα αν απλά θες να δοκιμάσεις το παιχνίδι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις τα demo και να δεις αν και ποιο σου αρέσει περισσότερο. Πάντως και τα 2 είναι πολύ καλά με πιο "ατμοσφαιρικό" το ΙΙΙ.

Για ad-onns και mod δες τα posts του φίλου nzeppos.

Δημοσ.

Ρε παιδιά πως το παίζετε αυτό το παιχνίδι?Εδώ και μια ώρα που το εγκατέστησα δεν μπορώ να κάνω τίποτα...έχω χαθεί με όλα αυτά τα κουμπιά...κανένα "tutorial" για το πως παίζετε υπάρχει ή είμαι εγώ ο "προβληματικός" .... ;)

Δημοσ.

Νομίζω υπάρχει trutorial που σου μαθαίνει τα βασικά, πως να κινείς το υποβρύχιο, πως να επιτιθεσαι σε κονβόι κτλ. Τώρα μην περιμένεις να βρεις στοχο γρήγορα. Πρέπει να πας κατά Αγγλία μεριά. Ειδικά, αν θυμάμαι καλά, τα BF12 κ BF13 είναι καλοί κυνηγότοποι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις αποστολές (career mode). Όταν αρχίζω μια αποστολή για παράδειγμα στο Kiel έχω ως αποστολή να προσσεγγίσω το AM18 π.χ Τί είναι αυτό και πως ολοκληρώνω μια patrol mission? Γυρνάω όλη την ώρα γύρω απο τα λιμάνια και δεν κάνω τίποτε.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο χάρτη του παιχνιδιού. Κάνε... άφθονο zoom out και θα δεις κάτι σαν κι αυτό:

marinequadrat003.jpg

Το ΑΜ18 που σου λέει είναι το τετράγωνο με αυτό το όνομα. Η αποστολή σου είναι να ξεκινήσεις από το Kiel, να πας στο AM18 και να μείνεις εκεί 24 ώρες (προφανώς όχι ακίνητος, κάνε και καμια γύρα, αλλά πάντα μέσα στο τετράγωνο!)

Το πιο πιθανό είναι να μην βρεις τίποτα εκεί. Οπότε αφού μετά από 24 ώρες σου έρθει το σήμα ότι η αποστολή σου ολοκληρώθηκε, μπορείς άνετα να πας όπου γουστάρεις (μέχρι την... Αργεντινή, αν σου φτάνουν τα καύσιμα).

Όταν με το καλό γυρίσεις πίσω στο λιμάνι σου, θα πατήσεις Escape και θα δεις ότι εμφανίζεται μια επιλογή End Mission. Δεν χρειάζεται όμως να αράξεις και στην προβλήτα, στην πραγματικότητα μπορείς να πατήσεις Escape σε απόσταση πολλών μιλίων από το λιμάνι (πριν καν φανεί στον ορίζοντα) και θα δεις μια επιλογή "Dock at <το όνομα του λιμανιού>". Πατάς και καθάρισες. Προσωπικά πάντως προτιμώ να φτάνω μέχρι το λιμάνι. Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Είναι που μετά από τόσες εβδομάδες στη θάλασσα χαίρομαι που ξαναβλέπω γη, χαίρομαι που βλέπω το ναρκαλιευτικό να με περιμένει για να με συνοδεύσει πίσω, χαίρομαι που βλέπω καράβια με τις σημαίες μου και φυσικά όλα τα λεφτά είναι η μπάντα που παίζει μουσική!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στο single mission, Bismarck:

OK, ενα απο τα θωρηκτα (King George V, Rodney) δεν ειναι και (πολυ) δυσκολο να το βυθισεις.

(63% realism.)

Τό Bismarck μπορει να σωθει?

(για μενα μονον κατα τυχη.)

Δημοσ.

Τι μου θυμισατε...Παιχνιδαρα το ΙΙΙ. Εφερε πισω την ατμοσφαιρα του Das Boot (επος), και το gameplay του αγαπημενου Aces of the deep της Sierra/Dynamix. Περιμενω να επιστρεψουν στον Ατλαντικο μετα το 4...

• Moderators
Δημοσ.
Στο single mission, Bismarck:

OK, ενα απο τα θωρηκτα (King George V, Rodney) δεν ειναι και (πολυ) δυσκολο να το βυθισεις.

(63% realism.)

Τό Bismarck μπορει να σωθει?

(για μενα μονον κατα τυχη.)

Yup, το είχα σώσει και μετά πήγαινα από δίπλα του. :D

Δημοσ.

Ενταξει, το εσωσες, αλλα απο οσο μπορω να συμπερανω μαλλον εισαι πολυ καλος

(ή πολυ τυχερος).

Πες μας πως το εκανες, κινησεις, χρονοι & βαθος τορπιλλων κλπ και αν η μεθοδος σου

το σωζει καθε φορα.

Εγω το μονο που εχω καταφερει ειναι να το σωζω περίπου 2 φορες στι 10.

Εχω παρατηρησει οτι (συνηθως) το Bismarck βυθιζεται μεσα στα 2 πρωτα min της δρασης,

ανεξαρτητα απο το τι unterseeboot εχεις, XXI συμπεριλαμβανομενου.

Με το U-556 (VIIIC) δεν υπαρχει τροπος (τουλαχιστον) να το σωσεις, παρα μονον κατα τυχη και εφ'οσον ανατιναχτει το Rodney στα πρωτα 30 sec της δρασης.

Μιλαω παντα για 63% realism.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...