thsf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Οι ελάχιστες απιατήσεις για το SILENT HUNTER 3 ποιες είναι; Αν μη τι άλλο τις πληρώ. http://ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=1106 Intel Pentium Dual Core 1.80GHz 1Gb RAM ATI Radeon X1950 GT 512MB
eagle1974 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Γειά σας και καλή χρονιά και απο μένα αν και πάλι καθυστερημένα Το pm το διάβασα ευχαριστώ πολύ. Σχετικα με τα patch επειδή δεν έχω σύνδεση στο σπίτι (αλλάζω κατοικία σε ένα μήνα) έχω καταφέρει να φορτώσω μόνο το patch 1.4 (όχι το RuB ο΄θτε το άλλο δεν θυμάμε πως το λένε... Ψάχνοντας στο δίκτυο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το manual targeting γιατί με τον κανόνα των τριών λεπτών και δέκα πέντε δευτερολέπτων δεν ήμουν ικανοποιημένος και δεν έβγαζα άκρη έπεσα πάνω σε όδηγίες ενός χρήστη σε φόρουμ του sh4... Και παθαίνω την πλάκα μου !!! Ο τύπος ισχυριζόνταν ότι η εύρεση της ταχύτητας του στόχου που είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδικασίας μπορούσε να βρεθεί αρκεί να έκανε κάποιος τα παρακάτω: 1) Αναγνωρίζεις το στόχο και βρίσκεις το ολικό μήκος του πλοίου 2) τοποθετείς το σταυρόνημα του περισκοπίου ή του uzo πριν απο την πλώρη του ασχέτως απόστασης και AoB (αρκεί βέβαια Αυτή να μην είναι 0 ή κοντά στο 0 γιατί τότε δεν μπορείς να κάνεις μέτρηση) 3) Τη στιγμή που η άκρη της πλώρης περνά τη κάθετη γραμμή ενεργοποιείς το χρονόμετρο (δεν έχεις κλειδώσει το στόχο για να κινηθεί το πλοίο μπροστά απο το στόχαστρο) και το σταματάς την στιγμή που περνά η άκρη της πρύμνης. 4) Ο χρόνος που μεσολάβησε για να κινηθεί ένα μήκος πλοίου μπροστά απο το στόχαστρο αν γίνει διαιρέτης του μήκους και το αποτέλασμα πολλαπλασιαστεί με το 1,945 (χονδρικά με το 1,95 ή ακόμα και με το 2) δίνει με μεγάλη προσέγγιση την ταχύτητα του στόχου 3) Το δοκίμασα και σε σχετικά μικρές αποστάσεις μέχρι 1500 ή 2000 μέτρα δουλέυει αρκετά καλά Είναι ένας πολύ καλός γρήγορος τρόπος για να κάνεις τους υπολογισμούς σου αν δεν τον ξέρετε προτείνω να τον δοκιμάσετε και να αποφανθείτε... Και τώρα το πρόβλημά μου. Σε σχέση με το sh4 (δεν το έχω) το sh3 έχει ένα βασικό μειονέκτημα. Θέλω την ώρα που βλέπω απο περισκόπιο ή uzo να έχω διαθέσιμα τα πλήκτρα πλοήγησης και του TDC για να κάνω την διαδικασία ποιο γρήγορα και λειτουργικά. Ψάχνοντας λοιπόν στο δίκτυο ανακάλυψα (αν δεν κάνω λάθως γιατί η γλώσσα ήταν στα ρουμάνικα και δεν μπορούσα να καταλάβω τι λέει ότι κατάλαβα το κατάλαβα απο τα screenshots) ότι το GWX 2.0 λύνει το πρόβλημα δύνοντας αυτή την δυνατότητα. Μάλιστα σε κάποιο screenshot οι μορφές των αξιωματικών έχαν αντικατασταθεί απο αυτές των αξιωματικών του das boot!!! Παρακαλώ αν κάποιος το έχει κατεβάσει να ενημερώσει σχετικά καθώς και για τον δικτυακό τόπο απο όπου μπορεί να γίνει το download. Σε επόμενο μύνημα θα δώσω την διέυθυνση στην οποία αναφέρομαι Ευχαριστώ και πάλι...
eagle1974 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 http://www.sk.co.yu/forum/attachment.php?attachmentid=16722&d=1199746674
bgeorgalas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 (αν δεν κάνω λάθως γιατί η γλώσσα ήταν στα ρουμάνικα και δεν μπορούσα να καταλάβω τι λέει ότι κατάλαβα το κατάλαβα απο τα screenshots) ότι το GWX 2.0 λύνει το πρόβλημα δύνοντας αυτή την δυνατότητα. Μάλιστα σε κάποιο screenshot οι μορφές των αξιωματικών έχαν αντικατασταθεί απο αυτές των αξιωματικών του das boot!!! 1. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις αλλά και πάλι δεν χρησιμοποιώ το manual taergetting γιατί δεν έχω υπομονή οπότε.... 2. το GWX 2.0 το κατεβάζεις από εδώ> http://gwx.mysite.orange.co.uk/ 3. Αν τα πας καλά με τα αγγλικά και εσύ πήγαινε εδώ> http://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=170 και θα βρεις ένα σωρό πληροφορίες.... 4. Αν δεν είσαι σίγουρος για το GWX 2.0 κατέβασε πρώτα το Manual για να δεις τι αλλαγές έχουν γίνει....Προσωπική μου άποψη είναι ότι αξίζει γιατί δίνει πολύ περισσότερο βάθος στο παιχνίδι....
thsf Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Τελικά φταίει το DVD! Όχι του Ζαχόπουλου.... Πιστεύω πως η παραμικρή γρατσουνιά εμποδίζει το παιχνίδι να ανοίξει. Μόλις έβαλα τα no dvd αρχεία άνοιξε κανονικά και επιπλέον το GWX τρέχει απρόσκοπτα.
overclocker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Ας είναι καλά το Starforce... Καλα που "εσπασε" το συμβόλαιο που είχε για την χρηση αυτού του "κλειδώματος".
eagle1974 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Γειά σας και πάλι. Χτες φόρτωσα το GWX και έπαθα πλάκα. Πράγματι το παιχνίδι αλλάζει πολύ, μέχρι και τα γραφικά του είναι καλύτερα, τα εργαλεία περισσότερα και το nomograph κάνει θαύματα στο manual targeting. Έχω ωστόσο και μερικές απορίες. Με 87% realism που έπεξα το υποβρύχιο αναπαριστάται στο χάρτη απλά με ένα κυκλάκι χωρίς τη γραμμούλα όπου φαινόταν πιο ευδιάκρτα η πορεία του σκάφους αλλά και η πορεία των άλλων σκαφών. Εκείνο όμως που με προβλημάτισε πιο πολύ είναι ότι στα μυνήματα που φτάνουν στο σκάφος αναφέρεται το γεωγραφικό μήκος (Γ.Μ.) και το γεωγραφικό πλάτος (Γ.Π.) άλλων πλοίων, χωρίς ωστόσο να είμαι σε θέση να προσδιορίσω στο χάρτι που είναι αυτό το σημείο. Στο sh2 με το σύρσιμο του κέρσορα πάνω στο χάρτι σου έβγαζε και το Γ.Μ. καθώς και το Γ.Π. Στο SH3 GWX πως το βρίσκω; Επίσης υπάρχει χάρτης που να δείχνει τα βάθη της θάλασσας (υπήρχε και αυτό τόσο στο sh1 όσο και στο sh2); Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να βάλω το γραμόφωνο να παίζει και πως γίνεται αυτό; Δύο απο τα στοιχεία που με εξιτάρισαν σε βαθμό έντονης συγκίνησης είναι τα video που προβάλονται στην αρχική σελίδα του παιχνιδιού καθώς και οι ήχοι πληρώματος και υποβρυχίου. Να είχα και το γραμόφωνο...
bgeorgalas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 το γραμόφωνο το βάζεις να παίζει από το menu του radioman.... για τα βάθη δεν έχω κάτι υπόψη μου΄.... εμπειρικα και χρησιμοποιώντας το echosounder βρίσκες το βάθος στο σημείο που βρίσκεσαι....μετα αρκεί να θυμάσαι στο περίπου.... γεωγραφικό μήκος και πλάτος δεν νομίζω να σου χρειαστο΄λυν ποτέ στο παιχνίδι....κάποια μυνήματα sos που λάμβάνεις είναι eye-candy συνεπώς δεν νομίζω να βρεις κάτι αν κατευθυνθείς προς εκείνα τα σημεία.... η γραμή πορείας έχει βγεί από το GWX και από ότι διάβαζα δεν έχουν σκοπό να την ξαναβάλουν μέσα στο παιχνίδι....συνεπώς χρησιμοποίησε το zoom....
eagle1974 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Tο GWX είναι απλά φοβερό. Χτες το γύρισα σε 100% realism με god's eye για να μπορώ να κάνω τις μετρήσεις στο χάρτη και πράγματι το παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά...
andrewschumi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Πάντως όποιος ψήνεται για multiplayer παιχνίδι, υπαρχει μια μικρή ομάδα υπο την στέγη του greekopforces.gr. Αφορά βέβαια μόνο την έκδοση SH3 1.4. Ας ρίξει μια ματιά είναι άλλη εμπειρία το multiplayer. Θα σας βοηθήσει και στην campaign.
andreapaog328 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ωραίο είναι και το 4. είναι βέβαια λίγο πιο ''βαρύ'' απο άποψη γραφικών αλλά κατα τ'άλλα πολύ καλό!
predator Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 είναι βέβαια λίγο πιο ''βαρύ'' απο άποψη γραφικών αυτο αν εχεις συγχρονο συστημα,μαλλον θετικο δεν ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.