Προς το περιεχόμενο

Silent Hunter III, όλα τα λεφτά.

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε παμε σε 300Ε budget :

CPU->INTEL DUAL CORE E2160 = 69e

MOBO->GIGABYTE P35-DS3 = 94e

GPU-> SAPPHIRE ATI X1950GT 512MB PCI-E RETAIL = 110e

RAM-> KINGSTON KVR800D2N5/1G 1GB PC6400 800MHZ VALUE RAM = 27e

Σύνολο: 300 Ε

Ελπίζω όλα τα υπόλοιπα να τα έχεις...

Αν σε πέρνει οικονομικά βάλε ακόμα 1G μνήμη για καλύτερη απόδοση.

Αυτα!

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Overclocker...

Έδωσες ρέστα. Με απάλλαξες από αρκετό κόπο ειδικά τώρα που είμαι σε μια περίοδο με αρκετή πίεση ως τα Χριστούγεννα!

Ούτως ή άλλως οι υπολογιστές δεν είναι επένδυση και αυτή η λύση θα με καλύψει για ένα εξάμηνο τουλάχιστον.

Σε ευχαριστώ πολύ!:-)

Δημοσ.
Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, μόλις παρήγγειλα απ'το amazon ένα κάρο πράγματα για υποβρύχια.

Το Das Boot Miniseries, την 6ωρη σειρά που είχε προβληθεί αρχές '80 στη γερμανική τηλεόραση. Η περιβόητη ταινία ουσιαστικά ήταν η πετσοκομμένη σειρά.

Το βιβλίο του Burchheim, που πάνω του βασίστηκε η ταινία (αν και ως συνήθως βιβλίο, ταινία και πραγματική ιστορία δεν έχουν και μεγάλη σχέση, ειδικά προς το τέλος)

Άλλα 3...υποβρυχιακά βιβλία, τα Cross of Iron, First U-boat-flotilla και Iron Coffins: A U-boat Commander's War, 1939-45.

Όπως καταλαβαίνετε θα γίνω άσος στο παιχνίδι!!

Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, μόλις παρήγγειλα απ'το amazon ένα κάρο πράγματα για υποβρύχια.

Το Das Boot Miniseries, την 6ωρη σειρά που είχε προβληθεί αρχές '80 στη γερμανική τηλεόραση. Η περιβόητη ταινία ουσιαστικά ήταν η πετσοκομμένη σειρά.

Το βιβλίο του Burchheim, που πάνω του βασίστηκε η ταινία (αν και ως συνήθως βιβλίο, ταινία και πραγματική ιστορία δεν έχουν και μεγάλη σχέση, ειδικά προς το τέλος)

Άλλα 3...υποβρυχιακά βιβλία, τα Cross of Iron, First U-boat-flotilla και Iron Coffins: A U-boat Commander's War, 1939-45.

Όπως καταλαβαίνετε θα γίνω άσος στο παιχνίδι!!

Καταρχήν γειά σε όλους απο έναν επίσης τελειωμένο υποβρυχιάκια...

Γράφω αυτό το post με κάποια χρόνια καθυστέρυση αν και προσπάθησα αρκετές φορές να γίνω μέλος αυτού του φόρουμ.

Επέλεξα να απαντήσω σε ένα παλιό post γιατί αν είχα και εγώ την εξάωρη έκδοση του Das Boot θα ήμουν και εγώ ένας ευτυχισμένος άνθρωπος (έχω μόνο την director's cut)

Επίσης προσπάθησα να αγοράσω απο το Amazon τα 1) Απομνημονεύματα του Νταίνιτς αλλά και το 2) U Boat commader toy Erich Cremrer. Mε λύπη μου όμως διαπίστωσα ότι δεν έρχονται στην Ελλάδα.

Οπότε για όλα τα παραπάνω φίλε zeppos μάλλον θα χρειαττώ την βοηθειά σου

Το e- mail μου για όποιον θα ήθελε να επικοινωνήσει μαζί μου είναι το [email protected]

Kαι τώρα η έκκληση για άμεση βοήθεια

Χτές το βράδυ και αφού άλλαξα το pc μετά απο 7 χρόνια φόρτωσα το sh 3 το ένα απο τα τρία αγαπημένα μου παιχνίδια (τα άλλα δύο είναι το civ4 beyond the shord και το il2 ' 46). Μέχρι σήμερα είχα παίξει το παιχνίδι 4-5 φορές σε υπολογιστή φίλου και ενθουσιαστηκα (ήμουν βετεράνος των SH1 και SH2)

Αφού λοιπόν προχτές παρέλαβα και φόρτωσα την έκδοση με το ελληνικό manual ξεκίνησα μια καριέρα. Φευγω για την πρώτη αποστολή βρίσκω στο δρόμο ένα ουδέτερο εμπορικό και λέω να κάνω την πρώτη μου εξάσκηση με χειροκίνητo targeting. Προσεγγίζω απο την επιφάνεια και την σωστή γωνία κάνω αναγνώριση και κατεβάζω την ταχύτητα στο 0 για να κάνω και τις υπολοιπες μετρήσεις. Μέχρι εδώ καλά το σκάφος "ακούει". Στοχεύω - ρίχνω τορπίλες - αστοχώ για λίγο. Κανένα πρόβλημα΄λέω θα τον κυνηγήσω πάλι και θα έρθω ξανα σε θέση βολής.

Και τότε τα βλέπω όλα, βάζω στο ταχύμετρο all ahead standard και περιμένω το υποβρύχιο να κινηθεί. Αμ δε !!!

Πάω στον πίνακα ελέγχου να δώ μήπως οι ντιζελομηχανές έχουν μείνει χωρίς πλήρωμα αλλά όλα είναι ok.

Και ρωτάω τι γίνεται φίλοι συνάδελφοι υποβρύχιοι;

Αν δεν κάνω κάτι λάθος το μόνο που μπορώ να σκεφτώ και θα μου το πείτε εσείς είναι μήπως επειδη το μαμίσιο cd είχε μια αμυδρή χαρακιά φταίει αυτό, μόνο εκεί καταλήγω

Παρακαλώ για τη βοήθειά σας τόσο σχετικά με τα βιβλία και την ταινία όσο και σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο να κάνω το σκάφος να κινείται...

Δημοσ.

δεν κινήται όταν είσαι στην επιφάνεια?

Και εμένα μερικές φορές όταν είμαι σταματημένος στην επιφάνεια και δίνω full ahead δεν ξεκιναει αμέσως.... δοκίμασε να του ξαναδώσεις full ahead και δες τι γίνεται....

επίσης φρόντισε να έχεις αρκετό πλήρωμα στις μηχανές (diesel ή ηλεκτρικές) αν και αν δεν έχεις αρκετό πλήρωμα σου λέει not enough crew in the xxxxx compartment....

Τέλος Χτες κυκλοφόρησε το GWX 2.0, προς το παρών είναι μόνο για αυτούς που έχουν κάνει δωρεές αλλά από την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει ελέυθερα....

H expansion είναι τελείως δωρεάν και θα σε συμβούλευα να "παίξεις" λίγο για να το μάθεις αυτήν την βδομάδα και από την επομένη να εγκαταστήσεις και αυτήν καθώς υπόσχεται πάρα πολλά (σε σχέση με την προηγούμενη GWX 1.03, βλέπε πχ αερόστατα....)

για άλλες πληροφορίες δες εδώ:

http://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=182

και καλό κυνήγι

Ps. όσο για την χαρακιά εγώ κατέβασα ενα No cd patch εδώ και πολύ καιρό γιατί το βάλε βγάλε μου σπάει τα νευρά....

Δημοσ.
Καταρχήν γειά σε όλους απο έναν επίσης τελειωμένο υποβρυχιάκια...

Γράφω αυτό το post με κάποια χρόνια καθυστέρυση αν και προσπάθησα αρκετές φορές να γίνω μέλος αυτού του φόρουμ.

Επέλεξα να απαντήσω σε ένα παλιό post γιατί αν είχα και εγώ την εξάωρη έκδοση του Das Boot θα ήμουν και εγώ ένας ευτυχισμένος άνθρωπος (έχω μόνο την director's cut)

Επίσης προσπάθησα να αγοράσω απο το Amazon τα 1) Απομνημονεύματα του Νταίνιτς αλλά και το 2) U Boat commader toy Erich Cremrer. Mε λύπη μου όμως διαπίστωσα ότι δεν έρχονται στην Ελλάδα.

Οπότε για όλα τα παραπάνω φίλε zeppos μάλλον θα χρειαττώ την βοηθειά σου

Το e- mail μου για όποιον θα ήθελε να επικοινωνήσει μαζί μου είναι το [email protected]

Καλώσ 'τονε κι ας άργησε λίγο!

Η full έκδοση του Das Boot αξίζει τα λεφτά της, κοίτα να την βρεις με οποιονδήποτε τρόπο. Δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις ελληνικούς υπότιτλους για την εν λόγω έκδοση. Πριν καιρό κάθησα να τη μεταφράσω (για να έχω να λέω έκανα και ένα καλό στο μάταιο τούτο κόσμο) αλλά κάπου στα μισά σταμάτησα, ίσως κάποτε το τελειώσω.

Ο λόγος ήταν ότι η όλη διαδικασία ήταν πολύ χρονοβόρα, καθώς έπρεπε να κοιτάω παράλληλα και το αγγλικό αλλά και το γερμανικό κείμενο (το αγγλικό στο miniseries version έχει πάρα πολλά λάθη). Επίσης κάποιοι διάλογοι του miniseries είναι διαφορετικοί σε σχέση με το Director's Cut, οπότε η κατάσταση μπερδεύεται ακόμα περισσότερο. Και όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι οι τεχνικοί (υποβρύχιοι!) όροι έπρεπε να αποδοθούν όσο το δυνατόν πιστότερα (η ελληνική μετάφραση του Director's Cut σε γενικές γραμμές είναι για τα πανηγύρια).

Όσο για τα βιβλία που ζητάς... Alibris, το βιβλιοπωλείο εγγύηση, ειδικά αν μιλάμε για μεταχειρισμένα. Αγοράζω από εκεί εδώ και πολλά χρόνια, το έχω καταργήσει το Amazon. Εννοείται ότι το Alibris στέλνει τα πάντα σε Ελλάδα.

Το πρώτο (Ten Years and Twenty Days, η αυτοβιογραφία του Karl Doenitz που γράφτηκε όσο ήταν κρατούμενος των Συμμάχων) μπορείς να το βρεις από εδώ:

http://www.alibris.co.uk/booksearch?qwork=4291886&matches=27&title=ten+years+and+twenty+days&cm_re=works*listing*title

Ενώ το άλλο βιβλίο... εχμ, γράφεις για το U-Boat Commander του "Erich Cremrer". Μάλλον εννοείς Peter Cremer. Γιατί Erich δεν υπήρχε (εκτός αν αναφέρεσαι στον Erich Topp, ένα από τα βιβλία του οποιου έχει παρόμοιο τίτλο).

Τελοσπάντων, αν όντως εννοείς το U-Boat Commander του Peter Cremer, τότε μπορείς να το βρεις εδώ:

http://www.alibris.co.uk/booksearch?qwork=6870227&matches=33&title=u-boat+commander&cm_re=works*listing*title

Η έκδοσή του έχει σταματήσει εδώ και πάνω από 20 χρόνια, αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετά μεταχειρισμένα που θα σου έρθουν κουτί. Μόνο που θα αργήσει λίγο να έρθει, υπολόγισε κανα μήνα (ενόψει και εορτών). Εκπληκτικό βιβλίο (αλλά και του Ναύαρχου δεν πάει πίσω, μόνο που το 10 Years and 20 Days έχει εντελώς διαφορετική οπτική γωνία).

Καλή ανάγνωση. Αν ψάχνεις και για άλλα βιβλία, εδώ είμαστε (εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι και το σχετικά ογκώδες Operation Drumbeat του αμερικάνου Michael Gannon, που περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τις επιθέσεις των γερμανικών υποβρυχίων στα παράλια του ανατολικών ΗΠΑ).

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά για τα βιβλία (ναι έκανα λάθος είναι Peter Cremer δεν ξέρω πως μου ήρθε) Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω: Υπάρχει περίπτωση το βιβλιοπωλείο που μου είπες να τα στείλει με αντικαταβολή και όχι ντε και καλά με πιστωτική κάρτα;

Σχετικά με την 6ώρη σειρά ομολογώ ότι δεν κατάλαβα. Οι διάλογοι είναι στα Γερμανικά ή στα Αγγλικά; Έχει υπότιτλους και αν ναι είναι στα Αγγλικά και τελικά απο που μπορώ να την προμηθευτώ τη σειρά;

Ξέχασα να αναφέρω στο προηγούμενο post ότι έχω φορτώσει το patch 1.04 εξ αρχής αλλά ενώ δοκίμασα πηγαίνοντας σε internet cafe και κατέβασα σε memory stick το RUB και το impruve κάτι δεν θυμάμαι πως το λένε, όταν πήγα σπίτι και δοκίμασα να τα φορτώσω, μόνο το patch 1.04 έτρεξε. Τα άλλα δύο γιατί όχι; Πρέπει να επιλέξω πρόγραμμα για να τα εγκαταστήσω με συγκεκριμένω τρόπο στο παιχνίδι; Εσείς τι κάνατε;

Το πρόβλημα που δεν ξεκινούσε το υποβρύχιο δεν κατάλαβε τελικά που ωφείλονταν. Χτες ξεκίνησα καινούρια καρριέρα και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα...

Ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

Ps. όσο για την χαρακιά εγώ κατέβασα ενα No cd patch εδώ και πολύ καιρό γιατί το βάλε βγάλε μου σπάει τα νευρά....

Τι είναι αυτό και που το βρίσκω; Και εμένα το βάλε βγάλε μου σπάει τα νεύρα...

Δημοσ.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά για τα βιβλία (ναι έκανα λάθος είναι Peter Cremer δεν ξέρω πως μου ήρθε) Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω: Υπάρχει περίπτωση το βιβλιοπωλείο που μου είπες να τα στείλει με αντικαταβολή και όχι ντε και καλά με πιστωτική κάρτα;

Σχετικά με την 6ώρη σειρά ομολογώ ότι δεν κατάλαβα. Οι διάλογοι είναι στα Γερμανικά ή στα Αγγλικά; Έχει υπότιτλους και αν ναι είναι στα Αγγλικά και τελικά απο που μπορώ να την προμηθευτώ τη σειρά;

Δεν νομίζω να βρεις βιβλιοπωλείο εκτός Ελλάδας που να σου στείλει με αντικαταβολή. Άντε το πολύ πολύ να βρεις κανένα με Paypal (που συνεργάζεται με τραπεζικούς λογαριασμούς, για να μην μπλέκεις με κάρτες). Δυστυχώς το Alibris θέλει Mastercard/Visa ή τις απλές Prepaid/Debit κάρτες.

Το 6ωρο miniseries έχει αγγλικούς ΚΑΙ γερμανικούς υπότιτλους. Οι αγγλικοί όμως είναι μετριότατοι, ο μεταφραστής έχει κάνει πολλά λάθη, ειδικά σε τεχνικούς όρους. Οι "σωστοί" αγγλικοί υπότιτλοι είναι του Director's Cut, οι οποιοι όμως προφανώς δεν μας βοηθούν (αφού αναφέρονται σε πολύ μικρότερη διάρκεια), ενώ όπως είπα και πιο πριν υπάρχουν διαφορές σε κάποιους διαλόγους του Miniseries σε σχέση με το Director's (ακόμα και για την ίδια σκηνή).

Αν θυμάμαι καλά το Miniseries το είχα πάρει από Amazon.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.

Ελπίζω οι διακοπές να ήταν ευχάριστες για όλους.

Έχω ένα πρόβλημα στην εγκατάσταση του patch 1.4b(EMEA/DVD) και στο trailer που παίζει στην αρχή.

Εγκτατέστησα το παιχνίδι, όλα καλά. Το άνοιξα και το logo της Ubisoft όπως και το trailer της εισαγωγής δεν διακρίνοταν επειδή η οθόνη, στο τμήμα που έπαιζε το trailer είχε γεμίσει με πράσινο και κάτι σαν μπλε χρώμα. Ελάχιστα φαίνοταν το trailer.

Εκτός από αυτό το παιχνίδι άνοιξε κανονικά. Δεν δοκίμασα να παίξω μόνο βγήκα και εγκατέστησα το patch. Μόλις άνοιξα και πάλι βγήκε το πλαίσιο που έλεγε checking disc προχώρησε λίγο αλλά κόλλησε: not responding είδα πατώντας alt+ctrl+del. Απεγκατέστησα και εγκατάστησα άλλες 3 φορές, το ίδιο πράγμα. Την τελευταία φορά δεν έβαλα το patch για να δω αν παίζει κανονικά και πράγματι κανένα πρόβλημα.

Τί συμβαίνει όμως με το patch;

Όπως ξέρετε χωρίς το patch όχι GWX.

P.S. Το παιχνίδι το εγκατέστησα από το DVD(stock).

Δημοσ.

Ti Windows ΄έχεις? Νομίζω ότι τα Vista έχουν κάτι ψιλοπροβλήματα με το Starforce που χρησιμοποιήται για την προστασία του παιχνιδιού....

Τα πράσινα που βλέπεις στην αρχή είναι θέμα Codec....μου το έκανε και εμένα μετά από Format και εγγατάσταση windows xp sp2....Τελικά λύθηκε με το κατέβασμα του windows media player 11 από το microsoφt updates....

Αν τα πας καλά με τα αγγλικά ρίξε μια ματιά σε΄αυτό το Forum και νομίζω ότι θα βρεις ότι ζητάς....

http://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=170

έλα γεια!

Δημοσ.

Λοιπόν, το σύστημα είναι WinXP SP2. Τα εγκατέστησα μετά από format.

Εντάξει, την ιστορία με τα codecs την κατάλαβα αλλά το patch; Να δοκιμάσω να βάλω και το GWX ;

Δημοσ.

Λοιπόν, το σύστημα είναι WinXP SP2. Τα εγκατέστησα μετά από format.

Εντάξει, την ιστορία με τα codecs την κατάλαβα αλλά το patch; Να δοκιμάσω να βάλω και το GWX ;!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...